Kasvattajakerhon tarkoitus

CLINIVET kasvattajakerhon ensisijainen tarkoitus on palvella uusia pennunomistajia. Kasvattaja antaa pennunostajalle pennun mukana samaa CLINIVET -penturuokaa, jota pentu on tottunut syömään kasvattajan luona. Lisäksi uuden pennun omistaja saa tärkeää tietoa pennun ruokinnasta vastuuntuntoiselta kasvattajalta, joka panostaa kasvatustyössä emon ja pentujen korkealaatuiseen ravintoon ja hyvään hoitoon. Pentupaketin mukana pennunostaja saa etusetelin, jolla hän voi edullisesti ostaa lisää CLINIVET -penturuokaa ja jatkaa kasvattajan suosittelemalla ruokintalinjalla.

Kasvattajakerhon edut

 1. Kasvattajatuotteet
 2. Kampanjatuotteet
 3. Pentupakkaukset
 4. Kasvattajalahjat

Kerhon säännöt

 1. Kasvattajakerhon jäsenen tulee olla aktiivinen koirankasvattaja.
 2. Jäsenellä tulee olla Suomessa rekisteröity kennelnimi.
 3. Jäsen käyttää aktiivisesti CLINIVET täysravintoa omien koirien ruokintaan. Säännöllisyys todetaan verkkokaupan ostojen perusteella.
 4. Jäsenen tulee suositella CLINIVET täysravintoa omilla kotisivuillaan ja facebook-sivuillaan sekä pennunostajille. Vastineeksi jäsen saa veloituksetta CLINIVET-pentupakkauksia ja muita CLINIVET-etuja.
 5. Jäsenen tulee luovuttaa CLINIVET -pentupakkaukset pennunostajille. Niiden ottaminen omaan käyttöön tai jälleenmyynti on kielletty.
 6. Myös pentupakkausten mukana tulevat lahjakortit on tarkoitettu annettavaksi uusille pennunostajille. Myös niiden ottaminen omaan käyttöön on kielletty.
 7. Jäsen ei voi kuulua samanaikaisesti muihin kasvattajakerhoihin.
 8. Sääntörikkomusten seurauksena jäsen voidaan erottaa kasvattajakerhosta.
 9. Jäsen voi irtisanoa jäsenyyden sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella milloin vain.
 10. Ei-aktiivisten jäsenten jäsenyys päättyy automaattisesti, jos kasvattaja ei ole ostanut CLINIVET koiranruokia viimeisen 3 kk aikana.
 11. Liittymällä CLINIVET-kasvattajakerhoon jäsenet sitoutuvat noudattamaan näitä CLINIVET-kasvattajakerhon sääntöjä.

Liity kasvattajakerhoon