fbpx

CLINIVET Kasvattajakerho

CLINIVET Kasvattajakerhon tarkoitus

Kasvattajakerhon ensisijainen tarkoitus on palvella uusia pennunomistajia. Kasvattaja antaa pennunostajalle pennun mukana samaa CLINIVET -penturuokaa, jota pentu on tottunut syömään kasvattajan luona. Lisäksi hän saa tärkeää tietoa pennun ruokinnasta kasvattajalta, joka panostaa kasvatustyössä emon ja pentujen laadukkaaseen ravintoon ja hyvään hoitoon. Pentupaketin mukana pennunostaja saa etusetelin, jolla hän voi edullisesti ostaa lisää CLINIVET -penturuokaa ja jatkaa kasvattajan suosittelemalla ruokintalinjalla.

Kasvattajakerhon edut

1. Kasvattajatuotteet
2. Kampanjatuotteet
3. Pentupakkaukset
4. Tapahtumat

CLINIVET Kasvattajakerhon säännöt

1. Kasvattajakerhon jäsenen tulee olla aktiivinen koiran- ja/tai kissankasvattaja.

2. Jäsenellä tulee olla Suomessa rekisteröity kasvattajanimi. Kasvattajanimen tulee olla rekisteröity Kennelliittoon/FIFEn/CFAn/TICAn.

3. Jäsen käyttää aktiivisesti CLINIVET täysravintoa omien koirien ja/tai kissojen ruokintaan. Säännöllisyys todetaan kasvattaja-alennuksen käytön perusteella.

4. Jäsenen tulee suositella CLINIVET täysravintoa omilla kotisivuillaan ja facebook-sivuillaan sekä pennunostajille. Vastineeksi jäsen saa veloituksetta CLINIVET-pentupakkauksia ja muita CLINIVET-etuja.

5. Jäsenen tulee luovuttaa CLINIVET -pentupakkaukset pennunostajille. Niiden ottaminen omaan käyttöön tai jälleenmyynti on kielletty.

6. Jäsenen tulee lähettää uuden pennunostajan yhteystiedot viipymättä sen jälkeen, kun pentu lähtee uuteen kotiin. Tietoja voi lähettää myös yksitellen. Jäsenen tulee pyytää pennunostajien suostumus tietojen lähettämiseen.

7. Jäsen ei voi kuulua samanaikaisesti muihin kasvattajakerhoihin.

8. Jäsenen tietoja voidaan käyttää CLINIVETin omassa markkinoinnissa.

9. Sääntörikkomusten seurauksena jäsen voidaan erottaa kasvattajakerhosta.

10. Jäsen voi irtisanoa jäsenyyden sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella milloin vain.1

1. Ei-aktiivisten jäsenten jäsenyys päättyy automaattisesti.

12. Liittymällä CLINIVET-kasvattajakerhoon jäsenet sitoutuvat noudattamaan CLINIVET-kasvattajakerhon sääntöjä

  • Liity kasvattajakerhoon nyt:

Kasvattajakerhon logo

Kasvattajakerhon logo kerhon jäsenten käyttöön.