clinivet neuvola koirille ja kissoille

CLINIVET neuvola on koirien ja kissojen oma neuvola

Monet koirien ja kissojen omistajat ovat huomanneet, että lemmikkien hoitaminen eläinlääkärillä on jatkuvasti kalliimpaa ja kalliimpaa. Nykyään eläinlääkäriasemilla on toinen toistaan hienompia ja kalliimpia laitteita, jotka maksavat jopa satoja tuhansia euroja. Näiden kalliiden laitteiden maksajiksi joutuvat myös ne lemmikkien omistajat, jotka tarvitsevat koirille ja kissoille vain yksinkertaisia perustoimenpiteistä, kuten rokotuksia ja madotuksia.

CLINIVET neuvola koirille ja kissoille

Jokaisella koiralla ja kissalla on oikeus voida hyvin. Sillä on oikeus olla rokotettu, sirutettu ja madotettu ja sillä on oikeus saada korkealaatuista ravintoa. Siksi nämä hyvinvointia ja terveyttä edistävät perusasiat pitää olla jokaisen kukkaron ulottuvilla.

CLINIVET neuvolasta saat kaikki koirien ja kissojen terveyspalvelut edulliseen hintaan. Matalan kynnyksen terveyspalvelut ovat ennalta ehkäiseviä palveluita, jotka on tarkoitettu kaikille koirien ja kissojen omistajille.

Neuvolan yhteydessä on myös CLINIVET myymälä, josta saa laadukkaita ruokia koirille ja kissoille suoraan maahantuojan varastosta. Myymälä on avoinna kaikkina neuvolapäivinä sekä sopimuksen mukaan.

Neuvolapäivien lisäksi järjestämme yhdistyksille ja koira/kissa-kerhoille erikseen terveyspäiviä.

Palvelut ja hinnasto

CLINIVET neuvolasta saat lemmikille edulliset neuvolapalvelut

  • Rokotukset
  • Madotukset
  • Punkkilääkitykset
  • Mikrosirut
  • DNA-näytteiden otot
  • Hammaskivien poistot
  • EU passit
  • Pentuetarkastukset
  • Tiineysultrat

Koirien ja kissojen rokotuspäivä 20.1.2018

CLINIVET neuvolan vuosi alkaa 20.1.2018 koirien ja kissojen rokotuspäivällä.

Päivän aikana eläinlääkäri Marika Oksanen rokottaa, madottaa, siruttaa sekä kirjoittaa ja leimaa EU-passeja.  Ajanvarauksen mukaan ([email protected]) saatavana myös muita neuvolapalveluita, kuten pentuetarkastukset, tiineysultrat ja hammaskiven poistot.

Kissojen ajat ovat aamupäivällä ja koirien ajat iltapäivällä.

Rokotuspäivänä kaikki CLINIVET koiranruoat ja kissanruoat tutustumishintaan suoraan maahantuojan varastosta sekä paljon muita tarjouksia, joten kannattaa ottaa kukkaro mukaan!

17.2.2018 Hampaidenhoitopäivä

CLINIVET neuvolan talvi jatkuu 17.2.2018 koirien ja kissojen hampaidenhoitopäivällä.

Päivän aikana eläinlääkäri Marika Oksanen tarkastaa koirien ja kissojen hampaita ja poistaa hammaskiviä. Ajanvarauksen mukaan ([email protected]) saatavana myös muita neuvolapalveluita, kuten pentuetarkastukset, tiineysultrat, rokotukset, madotukset, sirutukset ja EU-passit.

Kissojen ajat ovat aamupäivällä ja koirien ajat iltapäivällä.

Hampaidenhoitopäivänä VetzLife -hampaidenpuhdistusaineet -20 % ja kaikki CLINIVET koiranruoat ja kissanruoat tutustumishintaan suoraan maahantuojan varastosta sekä paljon muita tarjouksia, joten kannattaa ottaa kukkaro mukaan!

Ajanvaraus

CLINIVET neuvola koirille ja kissoille palvelee ajanvarauksella. Lue lisää ja varaa aika osoitteessa www.petholic.net/clinivet-neuvola/