oxyfresh-hammaskiven-ehkäisyynOxyfresh

Oxyfresh –sarja sisältää tehokkaita hoitotuotteita, jotka kaikki sopivat niin koirille kuin kissoillekin. Ne ovat kaikki valmistettu 100% luonnon omista raaka-aineista ja turvallisia lemmikeille, omistajalle ja ympäristölle.

Valikoimassa on helppokäyttöiset hampaidenpuhdistusgeelit ja juomaveteen lisättävät liuokset, jotka puhdistavat tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita, poistavat plakkia, pehmittävät hammaskiveä samalla kun ne raikastavat hengitystä ja hoitavat ikeniä. Ilman harjaamista. Voiko lemmikkien hampaiden hoitaminen olla enää helpompaa?

Tehokas ja hellävarainen Oxyfresh shampoo tekee koirien ja kissojen turkeista puhtaat, raikkaat ja kiiltävät. Shampoo on tiiviste, joten se on myös erittäin riittoisa käytössä.

Oxyfresh korvanpuhdistaja on tehokas, alkoholiton korvanpuhdistaja, joka pitää koirien ja kissojen korvat puhtaana.

Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään hampaidenpuhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Niiden käyttö on vaivatonta ja se auttaa lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Marika Oksanen

Kangasniemen Eläinlääkäri

Suosituimmat tuotteet

 • oxyfresh-oxyfresh-hampaiden-puhdistukseen

  Oxyfresh Liuos – Hampaiden puhdistukseen

  19,90
 • Oxyfresh Shampoo on sekä koirashampoo että kissashampoo, sillä sillä voi pestä kaikkien lemmikkien turkit.

  Oxyfresh Shampoo – Koirille ja kissoille

  19,90
 • Oxyfresh hammasgeeli hammaskiven hoitoon koiralle ja kissalle. Ei harjaamista, helppo käyttää, hoitaa ja puhdistaa hampaita.

  Oxyfresh Hammasgeeli – Hammaskiven hoitoon

  19,90
 • Oxyfresh korvanpuhdistusaine, joka on hellävarainen ja tehokas koiran ja kissan korvien puhdistukseen.

  Oxyfresh Korvanpuhdistusaine – Koirille ja kissoille

  16,90