Näytetään kaikki 2 tulosta

 • Ale! biohajoava kissanhiekka

  La Toilette – biohajoava kissanhiekka (säästökoko)

  68,90129,90

  La Toilette kissanhiekka on orgaaninen, 100% biohajoava kuivike, joka sopii kaikkiin kissanvessoihin. Se on paakkuuntuva ja tehokkaasti hajuja ja nesteitä imevä kissanhiekka. Pölyämätön ja superpehmeä La Toilette kissanhiekka ei pistele kissan herkkiä tassuja, joten se on ihanteellinen vaihtoehto myös niille kissoille, joiden tassut eivät kestä tavallista kissanhiekkaa. La Toilette on valmistettu sertifioidusta, kestävällä tavalla kasvatetusta metsästä, joten se on ympäristöystävällinen ja kissalle turvallinen vaihtoehto.

  Käytön jälkeen La Toilette kissanhiekka voidaan hävittää kompostoimalla, polttamalla tai muun kotitalousjätteen mukana. Pieni määrä voidaan huuhtoa WC:ssä.

  Pakkauskoot: 65 litraa (~28 kg) ja 2 x 65 litraa (ilmainen toimitus!).

    Toimitus 5,33 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

 • La Toilette kissanvessa

  La Toilette kissanvessa (2 kpl)

  39,90

  La Toi­let­te on 100% bio­ha­joa­va kis­san­ves­sa, jo­ta ei tar­vit­se pes­tä! Ves­sa on he­ti käyt­tö­val­mis sillä se si­säl­tää kui­vik­keet. Käy­tös­tä riip­puen La Toi­let­te kes­tää  jo­pa kuu­kau­den, jonka jäl­keen se vaih­de­taan uu­teen. Käytetty La Toi­let­te kuivikkeineen voi­daan polt­taa, kom­pos­toi­da tai hä­vit­tää muun ko­ti­ta­lous­jät­teen mu­ka­na, jol­loin se muut­tuu ener­giak­si.

  Pakkauskoko: Sisältää 2 kpl kissanvessoja.

    Toimitus 5,33 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.