Näytetään kaikki 6 tulosta

 • Ale! CLINIVET Adult Cat - kaikille aikuisille kissoille

  CLINIVET Adult Cat – Täysravinto kaikille aikuisille kissoille

  12,90

  Laadukas kissanruoka, joka sopii kaikille aikuisille kissoille, myös leikatuille kissoille. CLINIVET Adult Cat kissanruoassa on optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaamassa kissan virtsateitä ja ehkäisemässä kissan virtsakivien syntymistä (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease).

  CLINIVET Adult Cat kissanruoassa on tarkasti muotoillut palat, jotka edistävät kissan hampaiden hyvinvointia samalla kuin  kuitupitoinen ruoka ehkäisee karvapallojen muodostumista. Ruoassa on mukana myös todellinen voitelupaketti kissan nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM ja C-vitamiini auttavat kaikki yhdessä pitämään kissan nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina. CLINIVET Adult Cat on hypoallergeeninen täysravinto, joten voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle kissalle.

    Toimitus 4,90 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

  Pakkauskoko: 1,5 kg (9,93€/kg).

 • Ale! CLINIVET Light Cat - Kevytruoka leikatuille ja ylipainoisille kissoille

  CLINIVET Light Cat – Kevytruoka ylipainoisille ja leikatuille kissoille

  56,60

  Kissan kevytruoka kaikille kissoille, jotka tarvitsevat vähäenergistä dieettiruokaa ylipainon hoitoon tai ehkäisyyn. CLINIVET Light Cat sopii myös leikatulle kissalle.

  CLINIVET Light Cat kissanruoassa on optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino, jotka suojaavat kissan virtsateitä ja ehkäisevät tehokkaasti kissan virtsakivien syntymistä (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease). Lisäksi ruoan tarkasti muotoillut palat ja optimaalinen pH arvo yhdessä edistävät kissan hampaiden hyvinvointia.

  CLINIVET Light Cat on kuitupitoisempi kuin aikuisen kissan ravinto. Kuitupitoinen ravinto ehkäisee karvapallojen muodostumista samalla kun se täyttää vatsan ja pitää kissan kylläisenä. Ja mikä tärkeintä, kissat rakastavat CLINIVET Light Cat kissanruoan makua.

    Valmistettu ilman eläinkokeita.

    Toimitus 4,90 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

  Pakkauskoko: 10 kg kasvattajasäkki (6,20€/kg).

 • Ale! CLINIVET Senior Cat - Senioriruoka ikääntyvälle kissalle

  CLINIVET Senior Cat – Täysravinto ikääntyville kissoille

  12,9056,90

  Kissan senioriruoka, joka on kehitetty varta vasten vanhenevan ja jo ikääntyneen kissan erityistarpeisiin. CLINIVET Senior Cat kissanruoan optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat kissan virtsateitä ja ehkäisevät kissan virtsakivien syntymistä (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease) samalla kun ruoan tarkasti muotoillut palat edistävät kissan hampaiden hyvinvointia samalla. CLINIVET Senior Cat on kuitupitoinen ravinto ja ruoan sisältämät kuidut ehkäisevät karvapallojen muodostumista.

  CLINIVET Senior Cat sisältää korkealaatuisia omega rasvahappoja, jotka ravitsevat kissan ikääntyvää ihoa ja turkkia. Siinä on mukana myös todellinen voitelupaketti nivelille; glukosamiini, kondroitiini, MSM ja C-vitamiini auttavat kaikki yhdessä pitämään yllä ikääntyvän kissan nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta.

    Toimitus 4,90 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

  Pakkauskoot: 1,5 kg (9,93€/kg) ja 10 kg kasvattajasäkki (6,20€/kg).

 • CLINIVET Kitten - Penturuoka kissanpennuille

  CLINIVET Kitten – Penturuoka kissanpennuille ja kissaemoille

  14,90

  CLINIVET Kitten on korkealaatuinen penturuoka alle vuoden ikäisille kissanpennuille sekä tiineille ja imettäville kissaemoille. Se sisältää runsaasti helposti sulavaa, proteiinipitoista kananlihaa, joka on ruokakunnan eliittiä. CLINIVET Kitten -ravinnossa on pienet, helposti suussa sulavat palat, joten ne sopivat mainiosti pieneen kissanpennun suuhun. Tuoreella kanalla kuorruttu ravinto takaa sen, että ruoka on taatusti maistuvaa.

    Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Terveyshyödyt:

    Luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
    Ei sisällä väri- tai makuaineita, säilöntäaineita, maito- tai soijatuotteita
    Sisältää runsaasti energiaa ja kasvun kannalta tärkeitä ravintoaineita
    Omega-3 rasvahapot hellivät ihoa ja turkkia
    Tauriini tukee sydämen ja luuston kehitystä
    Sisältää kasvuajan tärkeitä antioksidantteja, A- ja E-vitamiinia
    Tuore kananliha ja kanalla kuorrutetut palat tekevät ruoasta erittäin maittavan
    Pienet palat sopivat hyvin kissanpennun pieneen suuhun

    Toimitus 4,90 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

  Pakkauskoko: 1,5 kg (9,93€/kg).

    Lahjoitamme kaikista verkkokaupan kautta myydyistä CLINIVET kissanruoista 20% eläinsuojeluun. Yhteistyökumppanimme on Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys.

 • Lyder nauta kissalle

  Lyder Nauta – täysravinto kissalle (12 x 200 g)

  55,20

  Suomalainen kissan märkäruoka kaikille kissoille. Lyder kissanruoat valmistetaan, suomalaisista raaka-aineista. Mukana niveliä voitelevat glukosamiini ja kondroitiinisufaatti sekä kissoille elintärkeä tauriini.

    Toimitus 4,90 €.

    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

  Pakkauskoko: 12 x 200 g.

 • Lyder possu kissalle

  Lyder Possu – täysravinto kissalle (12 x 200 g)

  47,40

  Kotimainen kissan märkäruoka kaikille kissoille. Valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Mukana niveliä voitelevat glukosamiini ja kondroitiinisufaatti sekä kissoille elintärkeä tauriini.

    Toimitus 4,90 €.

    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

  Pakkauskoko: 12 x 200 g.