Näytetään kaikki 3 tulosta

 • biohajoava kissanhiekka

  La Toilette – biohajoava kissanhiekka (60-65 litraa)

  68,90

  La Toilette kissanhiekka on orgaaninen, 100% biohajoava kuivike, joka sopii kaikkiin kissanvessoihin. Se on paakkuuntuva ja tehokkaasti hajuja ja nesteitä imevä kissanhiekka. Pölyämätön ja superpehmeä La Toilette kissanhiekka ei pistele kissan herkkiä tassuja, joten se on ihanteellinen vaihtoehto myös niille kissoille, joiden tassut eivät kestä tavallista kissanhiekkaa. La Toilette on valmistettu sertifioidusta, kestävällä tavalla kasvatetusta metsästä, joten se on ympäristöystävällinen ja kissalle turvallinen vaihtoehto.

  Käytön jälkeen La Toilette kissanhiekka voidaan hävittää kompostoimalla, polttamalla tai muun kotitalousjätteen mukana. Pieni määrä voidaan huuhtoa WC:ssä.

  Pakkauskoot: 6 x 10 litraa (26 kg) ja 65 litraa (28 kg).

    Toimitus 5,33 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

 • Lyder kissanhiekka

  Lyder biohajoava kissanhiekka (60-65 litraa)

  68,90

  Kasvikuiduista valmistettu biohajoava Lyder kissanhiekka sopii kaikille kissoille ja kaikkiin kissanvessoihin. Se on paakkuuntuva ja tehokkaasti hajuja ja nesteitä imevä ympäristöystävällinen hiekka kissalle. Pölyämätön ja pehmeä Lyder kissanhiekka ei pistele kissan herkkiä tassuja. Voidaan käyttää kuivikkeena myös kaneille, marsuille ja muille pienille lemmikeille.

  Myyntikoko: 6 x 10 litraa (26 kg) ja 65 litraa (28 kg).

    Toimitus 5,33 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

 • La Toilette kissanvessa

  La Toilette – kissanvessa jota ei tarvitse pestä (2 kpl)

  39,90

  La Toi­let­te on 100% bio­ha­joa­va kis­san­ves­sa, jo­ta ei tar­vit­se pes­tä! Se si­säl­tää bio­ha­joa­vat kui­vik­keet, jo­ten ves­sa on he­ti käyt­tö­val­mis. La Toi­let­te kes­tää käy­tös­tä riip­puen jo­pa kuu­kau­den, jon­ka jäl­keen se vaih­de­taan uu­teen. Käy­tön jäl­keen La Toi­let­te kuivikkeineen voi­daan kom­pos­toi­da, polt­taa tai hä­vit­tää muun ko­ti­ta­lous­jät­teen mu­ka­na, jol­loin se muut­tuu ener­giak­si.

  Kuvasta poiketen väri on ruskea/vihreä.

  Help­poa – Eko­lo­gis­ta – Edul­lis­ta – Hy­giee­nis­tä

    Toimitus 5,33 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.