Näytetään kaikki 3 tulosta

 • Run Free makupalat koirille

  Run Free – Niveliä huoltavat ja hoitavat makupalat

  9,90

  Makupalat koirille, joiden halutaan nähdä juoksevan vapaana ja nauttivan elämästä terveillä nivelillä. Run Free makupalat ovat käsinleivottuja, viljattomia ja gluteenittomia makupaloja koirille. Ne ovat täynnä hyvin sulavia, terveellisiä proteiineja ja sisältävät koiran niveliä hoitavaa ja huoltavaa pirunkouran juurta. Run Free makupalat tehostavat myös koiran luonnollista vastustuskykyä ja ovat loistava kuidun lähde.

  Run Free makupalojen sisältämällä luomu kookosöljyllä tiedetään olevan antibakteerisia vaikutuksia ja pirunkouran juuri on luonnon oma lisäravinne nivelten terveyden ja liikkuvuuden ylläpitämiseen sekä lihasten ja pehmytkudosten hyvinvoinnin tukemiseen. Sillä on pitkät perinteet niveltulehdusten ja nivelrikon hoidossa. Myös intiaanit ovat tunteneet pirunkouran juuren ja käyttäneet sitä luonnonmukaisena kivunlievittäjänä.

  Run Free makupalat sisältävät myös täynnä hyvin sulavia maksaproteiineja ja arvokkaita aminohappoja, jotka ovat kaikkien kudosten rakennuspalikoita. Herkulliset Run Free makupalat ovat hypoallergeenisia herkkuja, joten niitä voidaan suositella myös herkkäihoisille koirille.

  Run Free makupalat koirille ei siis ole vain koirien makupaloja. Ne ovat todellisia terveyspommeja ja kaikkien nivelten ja paras ystävä!

    Toimitus 4,90 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

  Myyntikoko: 3 x 50 g.

 • makupalat koiralle

  Take My Dogs Breath Away – Hengitystä raikastavat makupalat

  9,90

  Take My Dog’s Breath Away makupalat ovat käsinleivottuja, viljattomia ja gluteenittomia herkkuja koiralle. Makupalojen sisältämät persilja ja piparminttu raikastavat koiran hengitystä, tukevat koiran ruoansulatusta ja vastutuskykyä. Makupalojen sisältämästä luomu kookosöljystä peräisin oleva lauriinihappo on erityisen hyvää koiran ihon ja turkin hyvinvoinnille.

  Sen lisäksi, että nämä koiran makupalat ovat erittäin herkullisia, ne ovat myös täynnä hyvin sulavia maksaproteiineja ja arvokkaita  aminohappoja, jotka ovat kaikkien kudosten rakennuspalikoita.

  Makupalat ovat hypoallergeenisia, joten niitä voidaan suositella myös herkkäihoisille koirille.

  Take My Dog’s Breath Away ei siis ole vain koiran makupala. Se on todellinen terveyspommi ja kaikkien koirien paras ystävä!

    Toimitus 4,90 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

  Myyntikoko: 3 x 50 g.

 • Fabulous Fur koirien makupalat

  Fabulous Fur – Makupalat iholle ja turkille

  9,90

  Koirien makupalat, joiden sisältämä luomu kookosöljystä peräisin oleva lauriinihappo on erityisen hyvä upean turkin loihtija, mistä nämä makupalat ovat saaneet nimensä Fabulous Fur! Nämä terveelliset ja hyvälle maistuvat makupalat sopivat kaikille koirille, mutta erityisesti niitä kannattaa kokeilla, jos koiran iho ja turkki tarvitsevat elinvoimaa.

  Fabulous Fur makupalat on kanan maksasta käsinleivottuja, uunipellillä paistettuja, viljattomia ja gluteenittomia koirien herkkuja, jotka sisältävät luomu kookosöljyä, spirulinaa ja sitruunamelissaa. Makupalat ovat täynnä hyvin sulavia, terveellisiä proteiineja. Fabulous Fur tehostaa koiran luonnollista vastustuskykyä ja on loistava kuidun lähde.

  Sen lisäksi, että Fabulous Fur makupalat ovat erittäin maukkaita, ne ovat myös täynnä hyvin sulavia maksaproteiineja ja arvokkaita aminohappoja, jotka ovat kaikkien kudosten rakennuspalikoita. Makupalojen sisältämä sitruunamelissa tunnetaan todellisena ihon hellijänä ja spirulina on loistava luonnon oma superfood, jolla on myönteisiä vaikutuksia aminohappojärjestelmään ja se tiedetään lisäävän elinvoimaa ja vitaalisuutta.

  Fabulous Fur koirien makupalat ovat hypoallergeenisia herkkuja, joten niitä voidaan suositella myös herkkäihoisille koirille.

  Fabulous Fur makupala ei siis ole vain makupala. Se on todellinen terveyspommi ja kaikkien ihojen sekä turkkien paras ystävä!

    Toimitus 4,90 €.
    Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

  Myyntikoko 3 x 50 g.