fbpx

Terveelliset käsinleivotut makupalat

käsinleivotut makupalatThe Dog Treat Companyn käsinleivotut, lisäaineettomat koiran makupalat ovat legendaarisia. Nämä viljattomat ja gluteenittomat makupalat ovat käsinleivottuja, uunipellillä paistettuja koiran herkkuja. Makupalojen pääraaka-aine on terveellinen kanan maksa ja lisänä niissä on terveellisiä ja herkullisia kasviksia ja yrttejä.

Makupalat ja herkut ovat niin maistuvia, että ne vievät nirsoimmankin koiran kielen mennessään. Makupalat eivät sisällä väri-, maku- tai säilöntäaineita eikä sokeria tai suolaa.


pets motivator makupalatPet’s Motivator makupalat ja herkut koiralle ovat niin maistuvia ja terveellisiä, että niitä voidaan hyvällä omalla tunnolla tarjoilla kiitospaloina, herkkuna, motivaatiopaloina, treenikentällä ja hemmotteluhetkien nameina kaikille koirille, myös pennuille. Valikoimassa on myös niukasti energiaa sisältävät makupalat niille koirille, jotka ovat tarkkoja linjoistaan.

Pet’s Motivator makupalat ja herkut on valmistettu suussa sulavasta, huippulaatuisesta kalasta. Niissä on siis vain yksi raaka-aine, kala. Makupaloissa käytetty kala on joko vähärasvaista Antantin turskaa tai enemmän rasvaa sisältävää Baltian silliä tai niitä molempia yhdessä.

Kalan luontaisista ravintoarvoista johtuen Pet’s Motivator makupalat sisältävät paljon korkealaatuista lihaproteiinia ja runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja. Koska Pet’s Motivator makupalat sisältävät 100% kalaa eikä mitään muuta, ne ovat luontaisesti viljattomia ja gluteenittomia. Ne eivät myöskään sisällä lisäaineita, suolaa tai sokeria.

Näytetään kaikki 5 tulosta