PetzLife - 100% luonnosta

Koiran hammaskivi ja kissan hammaskivi ovat yleinen ongelma

PetzLife –sarjan hampaidenpuhdistussuihke ja –geeli puhdistavat tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita, poistavat plakkia, pehmittävät hammaskiveä samalla kun ne raikastavat hengitystä ja hoitavat ikeniä. PetzLife tarjoaa helppoa ja vaivatonta suun ja hampaiden hoitotuottet lemmikillesi. Voit itse hoitaa helposti lemmikkisi hampaita kotona. Ilman harjaamista.

Tehokas ja nopeasti vaikuttava PetzLife Calming Gel vähentää stressiä ja auttaa koiria ja kissoja rentoutumaan ja rauhoittumaan pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa, kuten ukkosella, automatkoilla, eläinlääkärissä, koiranäyttelyissä, ilotulituksen aikaan ja muissa stressaavissa tilanteissa. Sopii myös päivittäiseen käyttöön kuten eroahdistuksen ja ikävän lievittämiseen.

PetzLife Odorz Off on luonnonmukainen hajunpoistaja, joka puhdistaa ja poistaa epämiellyttäviä hajuja (virtsa, ulosteet, oksennus, tupakanhaju, home, märkä koira jne.) matoista, huonekaluista, autosta, turkista, vaatteista, kylpyhuoneesta jne.

PetzLife Herbal Defense Spray on aivan uudenlainen hyönteis- ja punkkisuihke, joka auttaa pitämään hyönteiset (hyttyset, kärpäset jne.) ja ulkoloiset (punkit, täit jne.) poissa. Kuten kaikki muutkin PetzLife -tuotteet, Defense Spray on 100% luonnontuote eikä sisällä mitään kemiallisia aineita.

Valitun kaltaisia tuotteita ei löytynyt.