CLINIVET Adult Cat – Huippulaadukas kissanruoka kaikille aikuisille kissoille

Arvio 5.00 5:stä perustuen 5 asiakkaan arvotukseen.
(5 tuotearviota)

14,9059,90

CLINIVET Adult Cat on herkullinen kissanruoka kaikille kissoille, myös leikatuille kissoille. Ruoan optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien syntymistä (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease). Lisäksi tarkasti muotoillut palat edistävät hampaiden hyvinvointia ja kuitupitoinen ravinto ehkäisee karvapallojen muodostumista. Siinä on mukana myös todellinen voitelupaketti nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM ja C-vitamiini auttavat kaikki yhdessä pitämään kissan nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.  CLINIVET Adult Cat on hypoallergeeninen täysravinto, joten voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille kissoille Se on sarjan eniten myyty kissanruoka.

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

Terveyshyödyt:

  Luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä naudanlihaa, lammasta tai soijaa
  Optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien muodostumista (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease)
  Sisältää runsaasti karvapallojen muodostumista ehkäiseviä kuituja
  Prebiootit FOS ja MOS tukevat ja tasapainottavat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  Omega-6 ja omega3-rasvahapot hellivät ihoa ja turkkia
  Glukosamiini, kondroitiini ja MSM tukevat niveliä ja rustoja
  Sisältää tärkeitä antioksidantteja
  Tarkasti muotoillut palat edistävät hampaiden hyvinvointia
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

  Toimitus 3,90 €, yli 70 € tilaukset ilman toimitusmaksua.
  Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € tilauksille.

Pakkauskoot: 1,5 kg (9,93€/kg), 4 kg (7,22€/kg) ja 10 kg (5,90€/kg).

  Lahjoitamme kaikista verkkokaupan kautta myydyistä CLINIVET kissanruoista 20% eläinsuojeluun. Yhteistyökumppanimme on Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys.

Poista

Kuvaus

CLINIVET Adult Cat – Huippulaadukas kissanruoka kaikille aikuisille kissoille

CLINIVET Adult Cat on herkullinen kissanruoka kaikille kissoille, myös leikatuillekissoille. Ruoan optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien syntymistä (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease). Lisäksi tarkasti muotoillut palat edistävät hampaiden hyvinvointia ja kuitupitoinen ravinto ehkäisee karvapallojen muodostumista. Siinä on mukana myös todellinen voitelupaketti nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM ja C-vitamiini auttavat kaikki yhdessä pitämään kissan nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina. CLINIVET Adult Cat on hypoallergeeninen täysravinto, joten voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille kissoille. Ei siis ihme, että se on sarjan eniten myyty kissanruoka.

Koostumus:

Kuivattu kananliha (25%), riisi, maissi, kanan rasva (9%), sokerijuurikas, tuore kananliha (6%), kuivattu kananmuna, kuivattu kala, kanan maksa, hiiva, kalaöljy, herne, mineraalit, prebiootti FOS (800mg/kg), prebiootti MOS (800mg/kg), glukosamiini (185 mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (185 mg/kg), kondroitiinisulfaatti (117 mg/kg), karpalouute (100 mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 30%, raakaöljyt ja -rasvat 18%, raakatuhka 6%, raakakuitu 2,1%, kalsium 1,10%, fosfori 0,85%, omega-6 3,98% omega-3 0,6%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini 28,000iu, D3-vitamiini 2000iu, E-vitamiini 200iu.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 266mg, rautasulfaatti monohydraatti 256mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 222mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 93mg, inaktiivinen seleenihiiva 70mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 40mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 32mg, kalsiumjodaatti 2,3mg.

Antioksidantit:

Rosmariini ja tokoferoliuutteet.

Aminohapot:

Tauriini 1100 mg/kg.

Energiapitoisuus:

280 kCal/100g (1 172 kj/100g).

Terveyshyödyt:

  Luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä naudanlihaa, lammasta tai soijaa
  Optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien muodostumista (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease)
  Sisältää runsaasti karvapallojen muodostumista ehkäiseviä kuituja
  Prebiootit FOS ja MOS tukevat ja tasapainottavat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  Omega-6 ja omega3-rasvahapot hellivät ihoa ja turkkia
  Glukosamiini, kondroitiini ja MSM tukevat niveliä ja rustoja
  Sisältää tärkeitä antioksidantteja
  Tarkasti muotoillut palat edistävät hampaiden hyvinvointia
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita


 Hyvä tietää leikatun kissan ravitsemuksesta

Tiesitkö, että sterilointi ja kastrointi vähentävät kissan energian tarvetta jopa kolmanneksen ja ylipaino on suurin syy siihen, että kissa viedään eläinlääkärin vastaanotolle. CLINIVET Adult Cat sopii myös leikatuille kissoille, mutta kadonneen vyötärön metsästäjille suosittelemme CLINIVET Light Cat -täysravintoa.


Sopivan kissanruoan valinta

CLINIVET -täysravinnoista löydät kissan kaikkiin elämänvaiheisiin sopivan vaihtoehdon. Pentuikäisen, aikuisen ja seniori-ikäisen kissan ravitsemustarpeet eroavat toisistaan, joten on hyvä muuttaa ravinto vastaamaan näitä kissan muuttuvia tarpeita. Valikoimasta löytyy myös leikatuille ja painonhallintaa tarvitseville kissoille sopivat vaihtoehdot. Kaikki CLINIVET -täysravinnot ovat hypoallergeenisia, joten voimme suositella niitä myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille kissoille.

Sopiva määrä ravintoa

Kissan tarvitsemaan ravinnon määrään vaikuttavat monet asiat, kuten esimerkiksi kissan ikä ja sen aktiivisuus. Tavallisesti sisäkissana elävä lemmikkikissa saa vähemmän liikuntaa ja tarvitsee vähemmän ravintoa kuin sen ulkona vapaana liikkuva lajikumppani.

Siksi kaikki kissanruokataulukot grammoineen ja desilitroineen ovat ainoastaan arvio kissan ravinnon tarpeesta. Sopivan ravinnon määrän oppii helposti arvioimaan seuraamalla oman kissan vyötärön ympärystä.

Mikäli kissa on aiemmin syönyt jonkin toisen valmistajan ruokaa, kannattaa se totuttaa uuteen ravintoon vähitellen.

On tärkeää pitää raikasta juomavettä saatavilla koko ajan.

Hyvä tietää

Hyvää tietää kissan ravisemuksesta

Tiesitkö, että virtsatieongelmat ovat yksi yleisimmistä syistä kissojen eläinlääkärihoitoihin ja niitä voi ja kannattaakin ennalta ehkäistä laadukkaalla ravinnolla. Kissojen alempien virtsateiden sairauksista käytetään nimitystä FLUTD (Feline Lower Urinary Track Disease). Tällöin kissalla on vaikeuksia virtsatessa tai se on kokonaan kykenemätön virtsaamaan. Virtatieongelmia esiintyy sekä uros- että naaraskissoilla, mutta virtsakiteet ja -kivet ovat yleinen ongelma etenkin kollikissoilla.

Kissat ovat erityisen herkkiä virtsatieongelmille, koska lihansyöjinä niiden virtsa on väkevää (pH 5-6) ja ne juovat usein niukasti. Liian vähäinen juominen onkin yksi oleellisimpia syitä kissojen virtsatieongelmiin. Kissan juoma-astia tulee aina pitää puhtaana ja puhdasta, raikasta vettä tulee aina olla tarjolla. Vettä voi lisätä tarvittaessa myös ruokaan. Juomattomuuden lisäksi myös ylipaino lisää merkittävästi virtsakivien riskiä, joten kissan painoa on syytä seurata ja puuttua mahdollisimman aikaisessa vaiheessa painon mahdolliseen nousuun.

CLINIVET Adult Catin optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien muodostumista.

Kuitupitoinen CLINIVET Adult Cat ehkäisee myös karvapallojen syntymistä, sillä ravinnon sisältämät kuidut puhdistavat tehokkaasti suolistoa karvoista ja tehostavat ruoansulatuksen toimintaa. Vatsassa vaivaavat karvapallot ovatkin varsin tavallinen syy siihen, että kissa oksentaa. Jos karvapallot eivät poistu oksennuksen mukana, ne saattavat kulkeutua pidemmälle kissan suolistoon ja aiheuttaa ummetusta tai jopa suolitukoksen.

Lisäksi CLINIVET Adult Cat edistää hampaiden ja ikenien hyvinvointia.

Herkullinen CLINIVET Adult Cat on CLINIVET -sarjan eniten myyty kissanruoka, sillä se sopii kaikille aikuisille kissoille. Myös leikatuille kissoille.

Koska ravinnon laatu pitkälti määrittää kissan elämän laadun, korkealaatuiseen ravintoon kannattaa aina panostaa.

Mistä on CLINIVET -kissanruoka tehty?

CLINIVET -täysravinnot on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Ranskassa pyydetyistä Atlantin valtameren pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä. Myös CLINIVET -kissanruoassa käytetyt kananmunat ja kasvikset ovat eurooppalaisia.

Me Clinivetillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kalat ja lohiöljy eivät sisällä hormoneja eivätkä turhia antibiootteja ja kanat ovat saaneet kasvaa vapaana.

Yhtä tärkeää meille on ravinnossa käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -kissanruoassa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

5 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Cat – Huippulaadukas kissanruoka kaikille aikuisille kissoille

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Maatiaiskissa Sole, 6 vuotta

  Vain CLINIVET -nappulat maistuvat ja kelpaavat.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Pyhä Birma Carolus, 5 vuotta

  Erittäin maistuva. Hyvän kokoiset raksut, pitää pureksia.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Maatiaiskissa Kaveri, 5 vuotta

  Aivan parasta kissanruokaa.

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Maatiaiskissa Napalmido, 1 vuotta

  Aivan upeat ruoat meidän kissoille.

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Maatiaiskissat Pastori ja Seepra

  Myyjä suositteli tätä ruokaa. Olen huomannut, että kissat eivät ole nälissään ja myös ovat tyytyväisiä. Tuoteselosteen pohjalta siskoni tilasi myös ko. ruokaa Pyhä Birma kissoilleen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *