CLINIVET Grain Free Salmon – Viljaton märkäruoka koirille

Arvio 5.00 5:stä perustuen 2 asiakkaan arvotukseen.
(2 tuotearviota)

29,90

Tuotteen valmistus on loppunut eikä sitä ole enää saatavana.

Muita viljattomia vaihtoehtoja ovat

 

 

Varasto loppu

Kuvaus

CLINIVET Grain Free Salmon – Viljaton märkäruoka aikuisille koirille 

CLINIVET Grain Free Salmon on täysin viljaton märkäruoka aikuisille koirille. Se sisältää vähintään 60% lohta, 25% perunaa ja 10% kasviksia. Sen lisäksi, että se on terveellistä, se on myös on erittäinen herkullista, joten se on hyvä ruoka nirsolle koiralle. CLINIVET Grain Free Salmon on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkäihoisille ja herkkävatsaisille sekä vilja-allergioista kärsiville koirille. Ihanteellinen käytettäväksi myös eliminaatioruokavalioissa eläinlääkärin ohjeiden mukaan.

Märkäruoalla on monta erilaista käyttötapaa

Märkäruokaa voi tarjoilla koiralle sellaisenaan herkullisena ateriana tai sitä voidaan lisätä kuivaruoan sekaan kastikkeen tapaan antamaan lisämakua. Kätevän kokoinen pakkaus on helppo ottaa mukaan päiväretkelle tai viikonloppumatkalle, sillä se säilyy lämpimässä. Ruoka voidaan tarjoilla suoraan pakkauksesta, joka avautuu helposti ilman erillisiä työkaluja. Monet eläinlääkärit suosittelevat CLINIVET -märkäruokia myös niille koirille, joilla on alentunut ruokahalu jonkin sairauden vuoksi tai leikkausten jälkeen, jolloin tarvitaan herkullista, helposti sulavaa ravintoa helpottamaan oloa ja nopeuttamaan toipumista. Lisäksi pakkaus on erittäin tyylikäs ja se on kiva antaa vaikkapa lahjaksi sellaisenaan. Hypoallergeenisena se sopii myös sellaisille koirille, jotka kärsivät helposti kutinasta vatsavaivoista. Käyttötapoja on monia.

Koostumus:

Lohi (60%), peruna (25%), porkkana (5%), herne (5%), kivennäisaineet, auringonkukkaöljy, lohiöljy, kuivattu tomaatti, kuivattu kelp-merilevä, kuivattu basilika.

Ravintoaineet ja vitamiinit:

Proteiini 10%, rasva 7%, kuitupitoisuus 1%, epäorgaaniset aineet 3,5%, kosteus 75%. A-vitamiini 3000iu/kg, D3-vitamiini 420iu/kg, E-vitamiini 40mg/kg, B-vitamiinit 26,3mg/kg.

Hivenaineet/kg:

Sinkkisulfaatti monohydraatti 107,14mg, mangaanisulfaatti 11,72mg, natriumseleniitti 0,89mg, kalsiumjodiitti 0,62mg.

Säilytys:

Säilyy avaamattomana huoneenlämmössä pakkaukseen merkittyyn viimeiseen käyttöpäivään asti, avattu pakkaus säilyy jääkaapissa muutaman päivän.

Terveyshyödyt:

  Hypoallergeeninen – ei sisällä viljatuotteita, nautaa, possua, lammasta, maito- tai soijatuotteita
  Vain yksi helposti sulava proteiininlähde (lohi 60%), joista koira saa kaikki välttämättömät aminohapot
  A-, D- E- ja B-vitamiinit tukevat elimistön immuunijärjestelmää
  Kestävä energianlähde, hiilihydraatit perunasta
  Luonnon omat antioksidantit: seleeni, E-vitamiini, tokoferoli ja lykopeeni tulevat tomaateista
  Tasapainoinen Omega-6 ja Omega-3 rasvahappojen suhde hellii ihoa ja turkkia
  Erinomainen maittavuus ilman lisä-, maku- tai säilöntäaineita

  Saatavana myös muita viljattomia CLINIVET koiranruokia

Saatavana myös viljattomat CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken ja CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish kuivaruoat.

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemiseen. Taulukosta voit katsoa, mikä ruoka on hyvä vaihtoehto juuri sinun lemmikillesi. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin.sopiva koiranruoka

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

2 arviota tuotteelle CLINIVET Grain Free Salmon – Viljaton märkäruoka koirille

  1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Bichon Frise Aina, 4 vuotta

    Hyvin maistuva. Riitoisa ruoka, Salmon paras vaihtoehto bichonille!

  2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

    Fieldspanieli Ada, 1 vuotta

    Tämä syödään meillä kaksin tassuin! Märkäruokaa kun Ada saa ruuaksi, niin menee joukossa vaikka lääkkeetkin ja ruokailutahti on ennennäkemätön. Suosittelen ehdottomasti!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *