fbpx

CLINIVET Kitten – Penturuoka kissanpennuille ja kissaemoille

(1 tuotearvio)

14,90

CLINIVET Kitten on korkealaatuinen penturuoka alle vuoden ikäisille kissanpennuille sekä tiineille ja imettäville kissaemoille. Se sisältää runsaasti helposti sulavaa, proteiinipitoista kananlihaa, joka on ruokakunnan eliittiä. CLINIVET Kitten -ravinnossa on pienet, helposti suussa sulavat palat, joten ne sopivat mainiosti pieneen kissanpennun suuhun. Tuoreella kanalla kuorruttu ravinto takaa sen, että ruoka on taatusti maistuvaa.

 Valmistettu ilman eläinkokeita.

Terveyshyödyt:

 Luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
 Ei sisällä väri- tai makuaineita, säilöntäaineita, maito- tai soijatuotteita
 Sisältää runsaasti energiaa ja kasvun kannalta tärkeitä ravintoaineita
 Omega-3 rasvahapot hellivät ihoa ja turkkia
 Tauriini tukee sydämen ja luuston kehitystä
 Sisältää kasvuajan tärkeitä antioksidantteja, A- ja E-vitamiinia
 Tuore kananliha ja kanalla kuorrutetut palat tekevät ruoasta erittäin maittavan
 Pienet palat sopivat hyvin kissanpennun pieneen suuhun

 Toimitus 4,90 €.
Kotiinkuljetus 5,90 €.
 Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.
 Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € tilauksille.

Pakkauskoko: 1,5 kg (9,93€/kg).

 Lahjoitamme kaikista verkkokaupan kautta myydyistä CLINIVET kissanruoista 20% eläinsuojeluun. Yhteistyökumppanimme on Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys.

Varasto loppu

Kuvaus

CLINIVET Kitten – Penturuoka kissanpennuille ja kissaemoille

CLINIVET Kitten on korkealaatuinen penturuoka kissanpennuille sekä tiineille ja imettäville kissaemoille. Se sisältää runsaasti helposti sulavaa, proteiinipitoista kananlihaa, joka on ruokakunnan eliittiä. CLINIVET Kitten -ravinnossa on pienet, helposti suussa sulavat palat, joten ne sopivat mainiosti pieneen kissanpennun suuhun. Tuoreella kanalla kuorruttu ravinto takaa sen, että ruoka on taatusti maistuvaa.

Kissanpennun kasvuvauhti on nopea. Pieni pentu kasvaa aikuiseksi ensimmäisen elinvuotensa aikana, jolloin se tarvitsee paljon energiaa ja helposti sulavaa ravintoa, jossa on mukana kaikki kasvamiseen ja kehittymiseen tarvittavat ravinteet. Kyltymätön ruokahalu ja pieni vatsa yhdessä tarkoittavat sitä, että ravintoa tulee saada pienissä määrissä, useita kertoja päivässä. Koska ravinnon laatu pitkälti määrittää kissan elämän laadun, korkealaatuiseen ravintoon kannattaa aina panostaa. Pienestä pennusta lähtien.

Koostumus:

Kuivattu kananliha (36%), kanan rasva (15%), maissi, tuore kananliha (13%), kokojyvävehnä, kananlihamurut, sokerijuurikas, mineraalit, kuivattu lohi, kanan maksa (2%), kokonainen pellavansiemen.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 38,0%, raakarasva 25,5%, raakatuhka 6,8%, raakakuitu 1,2%, omega-3 0,6%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 18,000iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,200iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 600iu.

Hivenaineet/kg:

Rautasulfaatti monohydraatti 200mg, mangaanioksidi 81mg, sinkkioksidi 81mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 32mg, vedetön kalsiumjodaatti 8mg, natriumseleniitti 0,2 mg.

Aminohapot:

Tauriini 1,500mg.

Antioksidantit:

Koottu useista eri luonnollisista lähteistä.

Terveyshyödyt:

 Luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
 Ei sisällä väri- tai makuaineita, säilöntäaineita, maito- tai soijatuotteita
 Sisältää runsaasti energiaa ja kasvun kannalta tärkeitä ravintoaineita
 Omega-3 rasvahapot hellivät ihoa ja turkkia
 Tauriini tukee sydämen ja luuston kehitystä
 Sisältää kasvuajan tärkeitä antioksidantteja, A- ja E-vitamiinia
 Tuore kananliha ja kanalla kuorrutetut palat tekevät ruoasta erittäin maittavan
 Pienet palat sopivat hyvin kissanpennun pieneen suuhun

Pentuiän jälkeen

Kun kissanpentu on 10-12 kuukauden ikäinen, suosittelemme vähitellen siirtymään penturuoasta aikuisten kissojen tarpeisiin sopivaan ravintoon. CLINIVET Adult Cat on huippulaadukas kaikille kissoille sopiva kissanruoka, myös leikatuille. Sen optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien syntymistä (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease). Lisäksi tarkasti muotoillut palat edistävät hampaiden hyvinvointia ja kuitupitoinen ravinto ehkäisee karvapallojen muodostumista.


Sopivan kissanruoan valinta

CLINIVET -täysravinnoista löydät kissan kaikkiin elämänvaiheisiin sopivan vaihtoehdon. Pentuikäisen, aikuisen ja seniori-ikäisen kissan ravitsemustarpeet eroavat toisistaan, joten on hyvä muuttaa ravinto vastaamaan näitä kissan muuttuvia tarpeita. Valikoimasta löytyy myös leikatuille ja painonhallintaa tarvitseville kissoille sopivat vaihtoehdot. Kaikki CLINIVET -täysravinnot ovat hypoallergeenisia, joten voimme suositella niitä myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille kissoille.

Sopiva määrä ravintoa

Kissan tarvitsemaan ravinnon määrään vaikuttavat monet asiat, kuten esimerkiksi kissan ikä ja sen aktiivisuus. Tavallisesti sisäkissana elävä lemmikkikissa saa vähemmän liikuntaa ja tarvitsee vähemmän ravintoa kuin sen ulkona vapaana liikkuva lajikumppani.

Siksi kaikki kissanruokataulukot grammoineen ja desilitroineen ovat ainoastaan arvio kissan ravinnon tarpeesta. Sopivan ravinnon määrän oppii helposti arvioimaan seuraamalla oman kissan vyötärön ympärystä.

Mikäli kissa on aiemmin syönyt jonkin toisen valmistajan ruokaa, kannattaa se totuttaa uuteen ravintoon vähitellen.

On tärkeää pitää raikasta juomavettä saatavilla koko ajan.

Hyvä tietää

Hyvä tietää kissanpentujen ja kissaemojen ravitsemuksesta

Kissanpennun kasvuvauhti on nopea. Pieni pentu kasvaa aikuiseksi ensimmäisen elinvuotensa aikana, jolloin se tarvitsee paljon energiaa ja helposti sulavaa ravintoa, jossa on mukana kaikki kasvamiseen ja kehittymiseen tarvittavat ravinteet. Kyltymätön ruokahalu ja pieni vatsa yhdessä tarkoittavat sitä, että ravintoa tulee saada pienissä määrissä, useita kertoja päivässä.

Samoin käy myös pentuja odottavalle kissaemolle. Kun pennut kasvavat kohdussa, vatsassa on ruoalle yhä vähemmän tilaa. Ja kun tiineyden edetessä energiaa tarvitaan yhä enemmän, ravinnossa pitää olla paljon energiaa, tiiviissä paketissa. Pentuja odottavalla emolla tulee olla koko ajan ravintoa tarjolla. Kissaemon energiantarve on jopa 2-4 kertaa suurempi verrattuna normaalin kissan energiantarpeeseen ja lisääntynyt energiantarve säilyy pentujen vieroitukseen saakka.

CLINIVET Kitten on herkullinen täysravinto kaikille alle vuoden ikäisille kissanpennuille sekä tiineille ja imettäville kissaemoille. Se on helposti sulavaa ja erittäin maittavaa ja siinä on paljon energiaa ja tärkeitä ravintoaineita tiiviissä paketissa.

Koska ravinnon laatu pitkälti määrittää kissan elämän laadun, korkealaatuiseen ravintoon kannattaa aina panostaa. Pienestä pennusta lähtien.

Mistä on CLINIVET -kissanruoka tehty?

CLINIVET -täysravinnot on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Ranskassa pyydetyistä Atlantin valtameren pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä. Myös CLINIVET -kissanruoassa käytetyt kananmunat ja kasvikset ovat eurooppalaisia.

Me Clinivetillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kalat ja lohiöljy eivät sisällä hormoneja eivätkä turhia antibiootteja ja kanat ovat saaneet kasvaa vapaana.

Yhtä tärkeää meille on ravinnossa käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -kissanruoassa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

1 arvio tuotteelle CLINIVET Kitten – Penturuoka kissanpennuille ja kissaemoille

  1. Devon Rex Jätti, 1 vuotta

    Penturuoka on maistunut hyvin. Muita ei olla vielä kokeiltu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *