CLINIVET Senior Cat – Laadukas senioriruoka ikääntyville kissoille

14,9059,90

CLINIVET Senior Cat on herkullinen kissan senioriruoka ikääntyville kissoille. Sen optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien syntymistä (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease). Lisäksi tarkasti muotoillut palat edistävät hampaiden hyvinvointia ja kuitupitoinen ravinto ehkäisee karvapallojen muodostumista. CLINIVET Senior Cat sisältää laadukkaita omega-rasvahappoja, jotka ravitsevat ikääntyvää ihoa ja turkkia. Siinä on mukana myös todellinen voitelupaketti nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM ja C-vitamiini tukevat kaikki yhdessä ikääntyvän kissan nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta.

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

Terveyshyödyt:

  Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta tai soijaa
  Gluteeniton
  Sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6 -rasvahappoja, jotka hellivät ihoa ja turkkia
  Optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien muodostumista (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease)
  Sisältää tärkeitä antioksidantteja, A-, C- ja E-vitamiinia, jotka vähentävät ikääntymisen vaikutuksia
  Tauriini tukee terveyttä ja elinvoimaa
  Prebiootit FOS tukevat ruoansulatuksen toimintaa ja suoliston hyvinvointia
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

  Toimitus 3,90 €, yli 70 € tilaukset ilman toimitusmaksua.
  Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € tilauksille.

Pakkauskoot: 1,5 kg (9,93€/kg) ja 9 kg (6,65€/kg).

  Lahjoitamme kaikista verkkokaupan kautta myydyistä CLINIVET kissanruoista 20% eläinsuojeluun. Yhteistyökumppanimme on Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys.

Poista

Kuvaus

CLINIVET Senior Cat – Laadukas kissan senioiruoka ikääntyville kissoille 

CLINIVET Senior Cat on herkullinen kissan senioriruoka vanheneville kissoille. Sen optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien syntymistä (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease). Lisäksi tarkasti muotoillut palat edistävät hampaiden hyvinvointia ja kuitupitoinen ravinto ehkäisee karvapallojen muodostumista. CLINIVET Senior Cat sisältää laadukkaita omega-rasvahappoja, jotka ravitsevat ikääntyvää ihoa ja turkkia. Siinä on mukana myös todellinen voitelupaketti nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM ja C-vitamiini auttavat kaikki yhdessä pitämään yllä ikääntyvän kissan nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta.

Koostumus:

Kuivattu kananliha (29%), riisi (25%), maissi, juurikas, kuivattu kananmuna, kuivattu kala, siipikarjan maksa (3%), siipikarjan rasva (2,2%), panimohiiva, kalaöljy, herne, mineraalit, prebiootti (FOS) (800mg/kg), prebiootti (MOS) (800mg/kg), glukosamiini (185mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(185mg/kg), kondroitiinisulfaatti (117mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 26%, raakaöljt ja -rasva 13%, raakatuhka 6%, raakakuitu 2%. Kalsium 1,05%, fosfori 0,77%, omega-6 2,38%, omega-3 0,42%.

Vitamiinit:/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 28,000iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 2000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 176iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 56mg.

Hivenaineet/kg:

Rautasulfaatti monohydraatti 256mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 222mg, aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 266mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 32mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 40mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 93mg, kalsiumjodaatti 2,3mg, inaktiivinen seleenihiiva 70mg.

Aminohapot:

Tauriini 800mg.

Antioksidantit:

Rosmariini ja tokoferoliuute.

Kosteus alle 8%.

Terveyshyödyt:

  Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta tai soijaa
  Gluteeniton
  Sisältää runsaasti omega-3- ja omega-6 -rasvahappoja, jotka hellivät ihoa ja turkkia
  Optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien muodostumista (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease)
  Sisältää tärkeitä antioksidantteja, A-, C- ja E-vitamiinia, jotka vähentävät ikääntymisen vaikutuksia
  Tauriini tukee terveyttä ja elinvoimaa
  Prebiootit FOS tukevat ruoansulatuksen toimintaa ja suoliston hyvinvointia
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

 Ikääntyvän kissan painoa on syytä tarkkailla

Kun kissa vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Ikääntyvällä kissalla on vaarana huomaamaton painon nousu, joten vanhenevan kissan painoa on syytä tarkkailla. Ylipainoiselle kissalle suottelemme CLINIVET Light Cat -ravintoa.


Sopivan kissanruoan valinta

CLINIVET -täysravinnoista löydät kissan kaikkiin elämänvaiheisiin sopivan vaihtoehdon. Pentuikäisen, aikuisen ja seniori-ikäisen kissan ravitsemustarpeet eroavat toisistaan, joten on hyvä muuttaa ravinto vastaamaan näitä kissan muuttuvia tarpeita. Valikoimasta löytyy myös leikatuille ja painonhallintaa tarvitseville kissoille sopivat vaihtoehdot. Kaikki CLINIVET -täysravinnot ovat hypoallergeenisia, joten voimme suositella niitä myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille kissoille.

Sopiva määrä ravintoa

Kissan tarvitsemaan ravinnon määrään vaikuttavat monet asiat, kuten esimerkiksi kissan ikä ja sen aktiivisuus. Tavallisesti sisäkissana elävä lemmikkikissa saa vähemmän liikuntaa ja tarvitsee vähemmän ravintoa kuin sen ulkona vapaana liikkuva lajikumppani.

Siksi kaikki kissanruokataulukot grammoineen ja desilitroineen ovat ainoastaan arvio kissan ravinnon tarpeesta. Sopivan ravinnon määrän oppii helposti arvioimaan seuraamalla oman kissan vyötärön ympärystä.

Mikäli kissa on aiemmin syönyt jonkin toisen valmistajan ruokaa, kannattaa se totuttaa uuteen ravintoon vähitellen.

On tärkeää pitää raikasta juomavettä saatavilla koko ajan.

Hyvä tietää

Hyvä tietää ikääntyvän kissan ravitsemuksesta

Kun kissa ikääntyy, se tarvitsee seniori-ikäiselle kissalle sopivaa ravintoa. Kun kissa vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin; perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, joten vaarana on huomaamaton painon nousu. CLINIVET Senior Cat on seniori-ikäiselle kissalle kehitetty täysravinto, joka sisältää vähemmän energiaa, mutta on silti erittäin herkullista ja sisältää runsaasti hyvälaatuista proteiinia ja niveliä voitelevia aineita.

Kuitupitoinen CLINIVET Senior Cat ehkäisee myös karvapallojen syntymistä, sillä ravinnon sisältämät kuidut puhdistavat tehokkaasti suolistoa karvoista ja tehostavat ruoansulatuksen toimintaa. Vatsassa vaivaavat karvapallot ovatkin varsin tavallinen syy siihen, että kissa oksentaa. Jos karvapallot eivät poistu oksennuksen mukana, ne saattavat kulkeutua pidemmälle kissan suolistoon ja aiheuttaa ummetusta tai jopa suolitukoksen.

Kissan iho ja turkki saattavat kuivua, iho hilseillä ja karvaa irtoa iän karttuessa aiempaa enemmän. CLINIVET Senior Cat sisältää tärkeitä Omega-rasvahappoja, jotka hellivät ikääntyvän kissan ihoa ja turkkia.

Lisäksi CLINIVET Senior Cat –ravinnon tarkasti muotoillut palat edistävät hampaiden ja ikenien hyvinvointia ja optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien muodostumista (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease).

Koska ravinnon laatu pitkälti määrittää kissan elämän laadun, korkealaatuiseen ravintoon kannattaa aina panostaa.

Mistä on CLINIVET -kissanruoka tehty?

CLINIVET -täysravinnot on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Ranskassa pyydetyistä Atlantin valtameren pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä. Myös CLINIVET -kissanruoassa käytetyt kananmunat ja kasvikset ovat eurooppalaisia.

Me Clinivetillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kalat ja lohiöljy eivät sisällä hormoneja eivätkä turhia antibiootteja ja kanat ovat saaneet kasvaa vapaana.

Yhtä tärkeää meille on ravinnossa käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -kissanruoassa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “CLINIVET Senior Cat – Laadukas senioriruoka ikääntyville kissoille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *