Pet’s Motivator Crackers – Vähäkalorinen!

3,75

Pet’s Motivator Crackers on huippulaadukas, kevyt makupala koiralle, joka on valmistettu Atlantin turskan ruodoista. Nämä kivasti suussa narskuvat vähäkaloriset makupalat ovat mukavia ja herkullisia pureskella ja ne sisältävät runsaasti terveellisiä kivennäisaineita, mutta vain vähän rasvaa ja energiaa. Vastustamaton makuelämys nirsollekin lemmikille.

Makupala, joka on terveellinen nami ja herkku ja sen lisäksi todellinen superfood!

  Sisältää 100% kalaa – ei mitään muuta
  Valmistettu Atlantin turskan ruodoista
  Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
  Sisältää runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja
  Sisältää arvokkaita kivennäisaineita
  Ihanteellinen makupala myös paino-ongelmista kärsiville lemmikeille
  Gluteeniton, viljaton ja sokeriton
  Vastustamaton maku ilman lisäaineita

Pet’s Motivator Crackersit ovat hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan ainutlaatuiset ravitsemusarvot säilyvät.

Pakkauskoot: 90 g (41,66€/kg) ja 3 x 90 g (36,66€/kg).

Varastossa

Kuvaus

Pet’s Motivator Crackers – kevyt makupala

Pet’s Motivator Crackers on huippulaadukas, kevyt makupala koiralle, joka on valmistettu Atlantin turskan ruodoista. Nämä kivasti suussa narskuvat vähäkaloriset makupalat ovat mukavia ja herkullisia pureskella ja ne sisältävät runsaasti terveellisiä kivennäisaineita, mutta vain vähän rasvaa ja energiaa. Vastustamaton makuelämys nirsollekin lemmikille.

Pet’s Motivator Crackers makupalat sisältävät 100% kalaa, eikä mitään muuta. Kala sisältää tunnetusti erittäin korkealaatuista lihaproteiinia ja paljon terveellisiä Omega-3 -rasvahappoja. Lisäksi Pet’s Motivator Crackers herkkupalat sisältävät vain vähän kaloreita, joten ne ovat ihanteellisia makupaloja myös paino-ongelmista kärsiville kärsiville koirille.

Pet’s Motivator Crackers ovat hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan tunnetusti ainutlaatuiset ravitsemusarvot saadaan talteen.

Koostumus: Atlantin turskan ruodot.

Ravintoaineet: Raakaproteiini 58,5 %, raakarasva 3,7 %, hiilihydraatit 0,6 %, kosteus 11,6 %, Omega-3-rasvahapot 1,1 %.

Energiapitoisuus: 270 kCal/100g (1142 kJ/100g).

Pakkauskoko: 90 g. Pakkausmateriaalina on ekologinen ruskea paperipussi.

Pet’s Motivator makupalat

Pet’s Motivator makupalat ovat niin herkullisia ja terveellisiä, että niitä voidaan hyvällä omalla tunnolla tarjoilla kiitospaloina, herkkuna, motivaatiopaloina, treenikentällä ja hemmotteluhetkien nameina kaikille koirille ja kissoille. Valikoimassa on myös niukasti energiaa sisältäviä vaihtoehtoja, jotka sopivat myös kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille. Esimerkiksi Pet’s Motivator Crackers sisältää ainoastaan 270 kCal/100g, joten se sopii myös niille lemmikeille, jotka ovat tarkkoja linjoistaan.

Pet’s Motivator makupalat on valmistettu herkullisesta, huippulaatuisesta kalasta. Niissä on siis vain yksi raaka-aine, kala. Kala on joko vähärasvaista Antantin turskaa tai enemmän rasvaa sisältävää Baltian silliä tai niitä molempia yhdessä. Kalan luontaisista ravintoarvoista johtuen Pet’s Motivator makupalat sisältävät paljon korkealaatuista lihaproteiinia ja runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja.

Koska Pet’s Motivator makupalat sisältävät 100% kalaa eikä mitään muuta, ne ovat luontaisesti viljattomia ja gluteenittomia. Ne eivät myöskään sisällä lisäaineita tai sokeria.

Pet’s Motivator makupalat eivät ole pelkästään nameja ja herkkuja. Ne ovat todellista superfoodia ja auttavat koiria ja kissoja pysymään terveenä ja voimaan hyvin.

Tutustu myös muihin Pet’s Motivator – makupaloihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pet’s Motivator Crackers – Vähäkalorinen!”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *