Pet’s Motivator Dried Fish – Nivel+

3,759,90

Pet’s Motivator Dried Fish on makupalojen aatelia. Kuivattu kala on tunnetusti jokaisen koiran ja kissan herkku ja todellinen terveyspommi ja nyt sitä saa myös herkullisena makupalana.

Makupala, joka on terveellinen nami ja herkku ja sen lisäksi todellinen superfood!

  Sisältää 100% kalaa – ei mitään muuta
  Valmistettu Baltian sillistä
  Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
  Sisältää runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja
  Gluteeniton, viljaton ja sokeriton
  Vastustamaton maku ilman lisäaineita

Pet’s Motivator Sushit ovat käsinleivottuja ja hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan ainutlaatuiset ravitsemusarvot saadaan talteen.

Pakkauskoot: 90 g (41,66€/kg) ja 3 x 90 g (36,66€/kg).

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Pet’s Motivator Dried Fish – kuivattu kala makupalat

Pet’s Motivator Dried Fish on makupalojen aatelia. Kuivattu kala on tunnetaan jokaisen kissan ja koiran herkkuna. Samalla kun se on todellinen superfood ja terveyspommi, se on myös herkullinen makupala. Baltian sillistä valmistetut Pet’s Motivator Dried Fish kuivatut kalapalat maistuvat nirsoimmillekin lemmikeille ja ovat erittäin terveellisiä.

Pet’s Motivator Dried Fish kuivattu kala on 100% kalaa, eikä mitään muuta. Kala sisältää korkealaatuista lihaproteiinia ja paljon terveellisiä Omega-3 -rasvahappoja, jotka auttavat koiran ihoa ja turkkia pysymään joustavana ja terveenä.

Pet’s Motivator Dried kalapalat ovat hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan tunnetusti ainutlaatuiset ravitsemusarvot saadaan talteen.

Koostumus: Baltian silli.

Ravintoaineet: Raakaproteiini 62,2 %, raakarasva 18,7 %, hiilihydraatteja 1,5 %, kosteus 9,9 %, Omega-3-rasvahapot 4,5 %.

Energiapitoisuus: 423 kCal/100g (1775 kJ/100g).

Pakkauskoot: 90 g ja 3 x 90 g. Pakkausmateriaalina on ekologinen ruskea paperipussi.

Pet’s Motivator makupalat

Pet’s Motivator makupalat ovat niin herkullisia ja terveellisiä, että niitä voidaan hyvällä omalla tunnolla tarjoilla kiitospaloina, herkkuna, motivaatiopaloina, treenikentällä ja hemmotteluhetkien nameina kaikille koirille. Ne sopivat myös kissoille. Valikoimassa on monta herkullista vaihtoehtoa, joten kaikille löytyy varmasti sopiva. Mukana on myös niukasti energiaa sisältäviä herkkuja, jotka sopivat myös kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille. Esimerkiksi Pet’s Motivator Crackers sisältää ainoastaan 270 kCal/100g, joten se sopii myös niille lemmikeille, jotka ovat tarkkoja linjoistaan.

Pet’s Motivator makupalat on valmistettu herkullisesta, huippulaatuisesta kalasta. Niissä on siis vain yksi raaka-aine, kala. Kala on joko vähärasvaista Antantin turskaa tai enemmän rasvaa sisältävää Baltian silliä tai niitä molempia yhdessä. Kalan luontaisista ravintoarvoista johtuen Pet’s Motivator makupalat sisältävät paljon korkealaatuista lihaproteiinia ja runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja.

Koska Pet’s Motivator makupalat sisältävät 100% kalaa eikä mitään muuta, ne ovat luontaisesti viljattomia ja gluteenittomia. Ne eivät myöskään sisällä keinotekoisia lisäaineita tai sokeria.

Pet’s Motivator makupalat eivät ole pelkästään nameja ja herkkuja. Ne ovat todellista superfoodia ja auttavat lemmikkejä pysymään terveenä ja voimaan hyvin.

Tutustu myös muihin Pet’s Motivator – makupaloihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pet’s Motivator Dried Fish – Nivel+”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *