La Toilette – kissanvessa jota ei tarvitse pestä (2 kpl)

(12 tuotearviota)

39,90

La Toi­let­te on 100% bio­ha­joa­va kis­san­ves­sa, jo­ta ei tar­vit­se pes­tä! Se si­säl­tää bio­ha­joa­vat kui­vik­keet, jo­ten ves­sa on he­ti käyt­tö­val­mis. La Toi­let­te kes­tää käy­tös­tä riip­puen jo­pa kuu­kau­den, jon­ka jäl­keen se vaih­de­taan uu­teen. Käy­tön jäl­keen La Toi­let­te kuivikkeineen voi­daan kom­pos­toi­da, polt­taa tai hä­vit­tää muun ko­ti­ta­lous­jät­teen mu­ka­na, jol­loin se muut­tuu ener­giak­si.

Kuvasta poiketen väri on ruskea/vihreä.

Help­poa – Eko­lo­gis­ta – Edul­lis­ta – Hy­giee­nis­tä

  Toimitus 5,33 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Varastossa

Tästä tuotteesta saat 40 bonuspistettä.

Kuvaus

La Toilette kissanvessa on nykyaikaa!

La Toi­let­te kissanvessa on 100% bio­ha­joa­va ­ves­sa, jo­ta ei tar­vit­se pes­tä! Se si­säl­tää bio­ha­joa­vat kui­vik­keet, jo­ten ves­sa on he­ti käyt­tö­val­mis. La Toi­let­te kes­tää käy­tös­tä riip­puen jo­pa kuu­kau­den, jon­ka jäl­keen se vaih­de­taan uu­teen. Käy­tön jäl­keen La Toi­let­te kuivikkeineen voi­daan kom­pos­toi­da, polt­taa tai hä­vit­tää muun ko­ti­ta­lous­jät­teen mu­ka­na, jol­loin se muut­tuu ener­giak­si.

Help­poa – Eko­lo­gis­ta – Edul­lis­ta – Hy­giee­nis­tä

La Toilette on hygieeninen

Ku­ka­pa meis­tä kis­so­jen omis­ta­jis­ta ra­kas­tai­si kis­san­ves­san pe­sua! On­gel­ma on rat­kais­tu, sil­lä La Toi­let­te -kis­san­ves­saa ei tar­vit­se pes­tä. Ves­sa si­säl­tää val­miik­si bio­ha­joa­vat kui­vik­keet, jot­ka on val­mis­tet­tu paak­kuun­tu­vas­ta, pö­lyä­mät­tö­mäs­tä, imu­ky­kyi­ses­tä ja te­hok­kaas­ti ha­jua si­to­vas­ta puu­poh­jai­ses­ta ma­te­riaa­lis­ta. Hy­giee­ni­syy­ten­sä vuok­si La Toi­let­te on täy­del­li­nen rat­kai­su ko­ti­ta­louk­sien li­säk­si myös kis­san­kas­vat­ta­jil­le, löy­tö­kis­sa­ko­tei­hin, kis­sa­hoi­to­loi­hin ja eläin­lää­kä­reil­le.

Kis­sat ra­kas­ta­vat puh­taut­ta ja ra­kas­ta­vat La Toi­let­tea!

La Toilette on ympäristöystävällinen

La Toi­let­te kis­san­ves­sa val­mis­te­taan ohues­ta, ke­vyes­tä ja 100% bio­ha­joa­vas­ta ma­te­riaa­lis­ta, jo­ka on käy­tös­sä kes­tä­vää. Se kul­je­te­taan ja toi­mi­te­taan ko­koon­tai­tet­tu­na. Näin sääs­täm­me ti­laa, ym­pä­ris­töä ja luon­toa. Käy­tön jäl­keen La Toi­let­te voi­daan kom­pos­toi­da, polt­taa tai hä­vit­tää muun ko­ti­ta­lous­jät­teen mu­ka­na, jol­loin se muut­tuu ener­giak­si.

Kos­ka La Toi­let­tea ei tar­vit­se pes­tä, sääs­tät ai­kaa, läm­min­tä vet­tä, pe­suai­nei­ta ja de­sin­fioin­tiai­nei­ta. Sa­mal­la kun sääs­tät luon­toa, sääs­tät myös ra­haa.

La Toi­let­te on eko­lo­gi­nen ko­ko elin­kaa­ren­sa ajan.

La Toilette on help­po­käyt­töi­nen

Kun va­lit­sen La Toi­le­ten, si­nun ei tar­vit­se enää pes­tä kis­san­ves­saa, va­ras­toi­da kis­san­hiek­kaa ko­to­na­si, ei­kä kan­taa pai­na­via kis­san­hiek­ka­pus­se­ja. Avaat vain ko­koon­tai­te­tun La Toi­le­ten ja kis­san­ves­sa on he­ti käyt­tö­val­mis, sil­lä bio­ha­joa­vat kui­vik­keet ovat val­mii­na ves­san si­säl­lä.

La Toi­let­te on help­po ta­pa huo­leh­tia kis­sa­si luon­nol­li­sis­ta tar­peis­ta.

La Toilette on edul­li­nen

La Toi­let­te kissanvessa on käy­tös­sä edul­li­nen, sil­lä saat kis­san­ves­san ja kui­vik­keet pelk­kien kui­vik­kei­den hin­nal­la. Kos­ka La Toi­let­tea ei tar­vit­se pes­tä, sääs­tät ai­kaa, läm­min­tä vet­tä, pe­suai­nei­ta ja de­sin­fioin­tiai­nei­ta. Sa­mal­la kun sääs­tät luon­toa, sääs­tät myös ra­haa.

La Toi­let­te on myös kä­te­vä mat­ka­ves­sa kis­sal­le­si. Voit ot­taa sen hel­pos­ti mu­kaan au­toon, vaik­ka­pa mök­ki- tai lo­ma­mat­kal­le.

La Toilette kissanvessa on suo­ma­lai­nen

La Toi­let­te kissanvessa on suun­ni­tel­tu ja val­mis­tet­tu Suo­mes­sa. Myös tuot­teen tuo­te­ke­hi­tys, va­ras­toin­ti, myyn­ti ja mark­ki­noin­ti teh­dään Suo­mes­sa. Me siis työllistämme suomalaisia työntekijöitä ja jälleenmyyjiä.

La toilette kissanhiekka

La Toilette kissanvessa sisältää paakkuuntuvat, puupohjaiset kuivikkeet. Puupohjainen La Toilette kissanhiekka on valmistettu sertifioidusta, vastuullisesti kasvatetusta metsästä ja se on turvallista kissalle, omistajalle ja ympäristölle. La Toilette kissanhiekkaa voi ostaa myös erikseen.

La Toilette kotisivut

Lisätiedot

Paino 8 kg
Mitat 35 × 45 × 20 cm
La Toilette kissanvessa

2 kpl paketti, 2 kpl + ilmainen Lyder märkäruoka (200 g)

12 arviota tuotteelle La Toilette – kissanvessa jota ei tarvitse pestä (2 kpl)

 1. Kiia K

  Heti piti ostaa kun tuli myyntiin! Enää ei tarvitse pestä kisun vessalaatikkoa. Jes, laiskan ihmisen unelma!

 2. Tia H

  Ostin tämän vessan samana päivänä kun tuli myyntiin. Loistava tuote. Piste myös suomalaisuudelle.

 3. Susan K

  Tosi vänkä keksintö. Oli helppo kasata ja kissakin tykkösi. Reilun kokoinen meidän Karwinenkin mahtuu sisään.

 4. Emmi J

  Ostin, kun oli uutuus. Tilava vessa, jossa mukana reilusti hyvälaatuista puupohjaista hiekkaa. Tykkään!

 5. Hanna M

  Näppärä vessa ja tosi hyvälaatuinen kuivike sisällä. Ei haise pissa ollenkaan.

 6. Tiina L

  Mielestäni laadukas vessa hintaan nähden. Ostin mummolle lahjaksi, kun alkaa olla sen verran ikää, että kissan vessalaatikon pesu näyttää hankalalta.

 7. Ritva W

  Wau mikä keksintö. Ei ole vaikeeta arvata, loppuiko tässä huushollissa kissan vessojen pesut tähän paikkaan.

 8. Isabella S

  Loistava suomalainen innovaatio! Löysin lehtiartikkelin perusteella ja heti piti ottaa testiin. Jää käyttöön. Viiden kissan taloudessa iso säästö ja ympäristöteko.

 9. Marja J

  Tilasin 2 La Toilette vessaa ja erikseen vielä 2 puupohjaista hiekkaa. Molemmat ihan hiukeita tuotteita. Suosittelen.

 10. Iida H

  Mieletön keksintö! Ja toimiva!

 11. Tarja P

  Näppärä vessa. Vielä jos olisi kulku katon kautta, olisi hyvä.

 12. Ansku J

  Loistava keksintö! Laadukas hiekka sisällä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.