/ / / Lyder Nauta – täysravinto kissalle (12 x 200 g)

Lyder Nauta – täysravinto kissalle (12 x 200 g)

55,20

Suomalainen kissan märkäruoka kaikille kissoille. Lyder kissanruoat valmistetaan, suomalaisista raaka-aineista. Mukana niveliä voitelevat glukosamiini ja kondroitiinisufaatti sekä kissoille elintärkeä tauriini.

  Toimitus 4,90 €.

  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoko: 12 x 200 g.

Varastossa

Tästä tuotteesta saat 55 bonuspistettä.

Kuvaus

Suomalainen märkäruoka kissalle

Suomalainen kissan märkäruoka kaikille aikuisille kissoille. Valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Mukana niveliä voitelevat glukosamiini ja kondroitiinisufaatti sekä kissoille elintärkeä tauriini.

Suomalainen märkäruoka kissalle on turvallinen valinta

Kotimainen märkäruoka on lähiruokaa kissalle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana ruonsaasti hyvälaatuisia raaka-aineita, joista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä korkealaatuista märkäruokaa kissoille. Lisäksi Suomessa myös eläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Europpaan verrattuna, on hyvää.

Koostumus:

Naudanliha 73% (suomalainen tuoteliha 65%, sydän 3%, maksa 2%)

Naudanlihaliemi 23,7% suomalainen tuote

Hamppu suomalainen tuote

Mineraalit suomalainen tuote

Puolukka suomalainen tuote

suomalainen tuote

Karpalo

suomalainen tuotePersilja

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 14,6%, raakarasva 16,7%, raakatuhka 1,9%, raakakuitu 2,5%. Kosteuspitoisuus 66%, kuiva-ainepitoisuus 34%.

Vitamiinit:

A-vitamiini (retinoli) 2360 μg/kg, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) <2,5 μg/kg, E-vitamiini (dl-alfa-tokoferoli) 3,34 mg/kg.

Hivenaineet/kg:

Kalium 1,8 g/kg, kalsium 2,1 g/kg, kupari <5 mg/kg, magnesium 0,4 g/kg, mangaani 4,3 mg/kg, natrium 0,7 g/kg, rauta 39 mg/kg, sinkki 36 mg/kg, fosfori 1,5 g/kg.

Lisätty:

Tauriini, glukosamiini, kondroitiini, kalsium.

Suomalainen märkäruoka sisältää kissalle tärkeää kosteutta

Kissojen esi-isien juuret sijoittuvat kuiville aavikoille ja tästä johtuen monet kissat ovat laiskoja käymään vesikupilla. Liian niukasta nesteen saannista johtuu osittain myös kissoille tyypilliset vaivat; virtsatieongelmat ja struviittikivet (virtsakivet). Koska märkäruoat sisältävät runsaasti kosteutta, kissa niiden mukana myös kipeaästi tarvitsemaansa nestettä.

Ruokintasuositus

Kissan tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee kissan koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Kissa tarvitsee 2-3 ateriaa päivässä ja sen lisäksi kissalla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Säilyvyys:

Peltirasiaan pakatut Lyder kissanruoat säilyvät 5 vuotta valmistuspäivästä ja ne voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Avattu rasia säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Kierrätys:

Tiesitkö, että Suomessa 80-90% peltipurkeista kierrätetään? Myös Lyder-ruokapurkit on valmitettu kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä.

Suomalainen märkäruoka – sopivasti energiaa

Koska kaikki kissat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös kissojen makutottumukset vaihtelevat ja kissat pitävät vaihtelusta. Näistä syistä Lyder kissanruokien valikoimassa on useita vaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Valmistaja: Lyderpetfood.fi

Lisätiedot

Paino 2.5 kg
Mitat 40 × 30 × 15 cm
Lyder Nauta kissalle

12 x 200 g

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Nauta – täysravinto kissalle (12 x 200 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *