/ / / Lyder Possu – täysravinto kissalle (12 x 200 g)

Lyder Possu – täysravinto kissalle (12 x 200 g)

47,40

Kotimainen kissan märkäruoka kaikille kissoille. Valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Mukana niveliä voitelevat glukosamiini ja kondroitiinisufaatti sekä kissoille elintärkeä tauriini.

  Toimitus 4,90 €.

  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoko: 12 x 200 g.

Varastossa

Tästä tuotteesta saat 47 bonuspistettä.

Kuvaus

Kotimainen märkäruoka kissalle

Kotimainen kissan märkäruoka kaikille kissoille. Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Ruoassa on mukana niveliä voitelevat glukosamiini ja kondroitiinisufaatti sekä kissoille elintärkeä tauriini.

Kotimainen märkäruoka kissalle on turvallinen valinta

Kotimainen märkäruoka on lähiruokaa kissalle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana ruonsaasti hyvälaatuisia raaka-aineita, joista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä korkealaatuista märkäruokaa kissoille. Lisäksi Suomessa myös eläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Europpaan verrattuna, on hyvää.

Koostumus:

suomalainen tuotePossunliha 73%, (liha 68%, sydän 3%, maksa 2%)

Possunlihaliemi 23,7% suomalainen tuote

Hamppu suomalainen tuote

Mineraalit suomalainen tuote

Puolukka suomalainen tuote

Karpalo suomalainen tuote

suomalainen tuotePersilja

Ravintoarvot:

Raakavalkuainen 16,9 %, raakarasva 9,5 %, raakakuitu 1 %, raakatuhka 2 %, kosteuspitoisuus 72,4 %, kuiva-ainepitoisuus 27,6 %.

Vitamiinit:

A-vitamiini (retinoli) 1500 µg/kg, D-vitamiini (kolekalsiferoli) <2,5 µg/kg, E-vitamiini (dl-alfa-tokoferoli) 7,05 mg/kg.

Hivenaineet:

Fosfori 1,8 g/kg, kalium 2,3 g/kg, kalsium 2,3 g/kg, kupari <5 mg/kg, magnesium 0,4 g/kg, mangaani 4,2 mg/kg, natrium 0,7 g/kg, rauta 40 mg/kg, sinkki 28 mg/kg.

Lisätty:

Tauriini, glukosamiini, kondroitiini, kalsium.

Kotimainen märkäruoka sisältää kissalle tärkeää kosteutta

Kissojen esi-isien juuret sijoittuvat kuiville aavikoille ja tästä johtuen monet kissat ovat laiskoja käymään vesikupilla. Liian niukasta nesteen saannista johtuu osittain myös kissoille tyypilliset vaivat; virtsatieongelmat ja struviittikivet (virtsakivet). Koska märkäruoat sisältävät runsaasti kosteutta, kissa niiden mukana myös kipeaästi tarvitsemaansa nestettä.

Ruokintasuositus

Kissan tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee kissan koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Kissa tarvitsee 2-3 ateriaa päivässä ja sen lisäksi kissalla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Säilyvyys:

Peltirasiaan pakatut Lyder kissanruoat säilyvät 5 vuotta valmistuspäivästä ja ne voidaan säilyttää huoneenlämmössä. Avattu rasia säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Kierrätys:

Tiesitkö, että Suomessa 80-90% peltipurkeista kierrätetään? Myös Lyder-ruokapurkit on valmitettu kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä.

Kotimainen märkäruoka – sopivasti energiaa

Koska kaikki kissat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös kissojen makutottumukset vaihtelevat ja kissat pitävät vaihtelusta. Näistä syistä Lyder kissanruokien valikoimassa on useita vaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Valmistaja: Lyderpetfood.fi

Lisätiedot

Paino 2.5 kg
Mitat 40 × 30 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder Possu – täysravinto kissalle (12 x 200 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *