Lyder – Koiran puruherkku Mix (800 g)

19,90

Edullinen säästöpakkaus, joka sisältää suosittuja suomalaisia Lyder puruherkkuja lajitelmana.

Sisältää: Lyder Luomubroilerin jalat (200 g), Poron kylkiluut (200 g), Lyder Kalkkunan kaulat (2 kpl) ja Lyder Poron lihaisa kylki (200 g).

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Varasto loppu

Kuvaus

Koiran puruherkku mix

Lyder puruherkku mix on edullinen säästöpakkaus, joka sisältää suosittuja suomalaisia Lyder puruherkkuja lajitelmana.

Lyder Luomubroilerin jalat (200 g)

Kotimainen luomukanasta valmistettu herkku, missä on vastustamaton maku ja mukavasti pureskeltavaa ja ajanvietettä. Koska kaikki Lyder herkut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä pysyy arvokkaat ravintoaineet hyvin tallessa. Luomubroileri sopii usein myös niille koirille, joilla on taipumusta allergisiin oireisiin.

Lyder Poron kylkiluut (200 g)

Lyder Poron kylkiluut valmistetaan Suomessa, Suomen puhtaassa luonnossa kasvaneen ja eläneen poron kylkiluista. Koska puruluut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä on ravintoaineet tallessa. Poro sopii usein myös niille koirille, joilla on taipumusta allergisiin oireisiin.

Lyder Kalkkunan kaulat (2 kpl)

Suomalainen puruherkku, joka on valmistettu kotimaisten kalkkunoiden kauloista. Vastustamattoman herkullista! Koska Lyder puruherkut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä pysyy arvokkaat ravintoaineet hyvin tallessa. Kalkkuna sopii usein myös niille koirille, joilla on taipumusta allergisiin oireisiin.

Lyder Poron lihaisa kylki (200 g)

Lihaisat Lyder Poron kylkiluut valmistetaan Suomessa, Suomen puhtaassa luonnossa kasvaneen ja eläneen poron kylkiluista. Koska puruluut valmistetaan hitaasti kuivaamalla, niissä pysyy arvokkaat ravintoaineet hyvin tallessa. Poro sopii usein myös niille koirille, joilla on taipumusta allergisiin oireisiin.

Lyder koiran puruherkut on saatavana myös erikseen

  1. Lyder Kalkkunan kaulat
  2. Lyder Luomubroilerin jalat

lyderpetfood.fi

Lisätiedot

Paino 1 kg
Mitat 15 × 15 × 15 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Lyder – Koiran puruherkku Mix (800 g)”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.