fbpx

Oxyfresh Hammasgeeli – Hammaskiven hoitoon

(45 tuotearviota)

19,90

Oxyfresh Hammasgeeli puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaat ja ikenet. Oxyfresh Hammasgeeli ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä. Geeli on hajuton ja mauton.

Käyttö: Ota geeliä sormelle ja annostele suoraan koiran tai kissan suuhun (ikenille). Siinä kaikki! Geeli jätetään suuhun vaikuttamaan. Ei tarvitse harjata.

Oxyfresh hammasgeeliä voidaan käyttää yksinään tai yhdessä Oxyfresh hammassuihkeen tai juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh liuoksen kanssa, joka tehostavat hammasgeelin vaikutusta.

  Toimitus 5,33 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoko: 130 g.

Varastossa

Kuvaus

Hammasgeeli – hampaiden ja hammaskiven hoitoon

Hammasgeeli, joka puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja ikeniä. Oxyfresh Hammasgeeli on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäiseen suuhygienian hoitoon. Se ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä.

Oxyfresh Hammasgeelin avulla koiran ja kissan hampaiden puhdistus hoituu helposti, nopeasti ja edullisesti kotona. Ilman harjaamista.

Oxyfresh Hammasgeelin käyttö on helppoa ja nopeaa: ota geeliä sormelle ja annostele suoraan koiran tai kissan suuhun (ikenille). Siinä kaikki! Geeli jätetään suuhun vaikuttamaan, hankaamista tai harjaamista ei tarvita. Koska geeli on täysin hajuton ja mauton, sen käyttö onnistuu myös tempperamenttisten lemmikkien kanssa.

Oxyfresh Hammasgeeliä voidaan käyttää yksinään tai yhdessä Oxyfresh hammassuihkeen tai juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh liuoksen kanssa, joka tehostavat hammasgeelin vaikutusta.

Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Ne ovat turvallisia myös tiineille ja imettäville koira- ja kissaemoille.

Täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:

  RAIKAS HENGITYS – Hyvästi pahanhajuinen hengitys. Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
  PUHTAAT JAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa koirien ja kissojen sekä ehkäistä ja hoitaa hammas- ja iensairauksia.
  TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koirien ja kissojen suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan.
  ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, joten ei pistele, kirvele tai arsytä herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeli), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloe-lehtimehu), Chamomilla Recutita Matricaria Extract (kamomillauute), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

oxyfresh hammasgeeli

Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään Oxyfresh hampaidenpuhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Niiden käyttö on vaivatonta ja ne auttavat lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on jo kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Eläinlääkäri Marika Oksanen, Kangasniemen Eläinlääkäri

Valmistusmaa: USA.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.

Hampaiden hoidosta

Koiran ja kissan hampaiden hoidon merkitys

Hyväkuntoinen suu ja hampaat ovat tärkeä osa lemmikkien hyvinvointia sekä yleisterveyttä. Aivan kuten meillä ihmisilläkin. Kukapa ei tietäisi, minkälaiselta tuntuu kun hammasta särkee. Entäpä jos jomotus jatkuisi vuodesta toiseen tulehdusten ja muiden hammasongelmien vuoksi? Tutkimusten mukaan jopa 80 % yli 3-vuotiaista koirista kärsii ientulehduksista. Eikä lemmikki osaa itse kertoa särkevistä hampaista.

Puhtaat hampaat

Kaikki lähtee liikkeelle puhtaista hampaista. Puhtaat, terveet hampaat ja terveet kudokset suussa parantavat lemmikkisi elämänlaatua, vaikuttavat sen yleisterveyteen ja parantavat useiden muiden tautien ennustetta ja pienentävät riskejä kirurgisten operaatioiden yhteydessä. Lisäksi lemmikin kanssa on mukavampi touhuta kun sen hengitys tuoksuu raikkaalta.

Pahanhajuinen hengitys

Pahanhajuinen hengitys ei ole ainoastaan mukavuusasia vaan se on yksi viesti hammasongelmista. Esimerkiksi tulehdus suussa ja hammaskivi ovat yleisiä syitä pahanhajuiseen hengitykseen. Siksi pahanhajuiseen hengitykseen on syytä puuttua.

Plakki

Likaisten hampaiden pinnassa näkyvä tahmea kerros on plakkia. Plakki on bakteeriyhdyskunta, sitkeä ja tahmea peite, joka kiinnittyy hampaiden pinnalle ja ikeniin ja edesauttaa iensairauksien syntymistä. Mikäli plakki saa olla tarpeeksi kauan hampaan pinnalla, se aiheuttaa ientulehduksen ja alkaa muuttua kovaksi hammaskiveksi.

Hammaskivi

Hammaskiveä kehittyy helposti erityisesti vanheneville koirille ja kissoille. Ne hampaat, jotka nuorena vielä kiiltelivät hohtavan valkoisina, saattavat olla vanhempana ikenien läheltä kellertävät tai jo kovan hammaskivimassan peitossa. Pahimmassa tapauksessa koko hammas on epätasainen ja hammaskiven peitossa. Erityisesti takahampaissa on usein hammaskiveä vaikka etuhampaissa ei muutosta olisi havaittavissa.

Ientulehdus

Ientulehdusta aiheuttaa hampaiden pinnalle kertyvä plakki, joka kovettuessaan muodostaa hammaskiveä. Plakki ja hammaskivi työntyvät ikenen alle muodostaen syviä taskuja, joissa kudosta tuhoavat bakteerit viihtyvät. Hoitamattomana ientulehdus voi johtaa hampaan irtoamiseen. Tulehdusbakteerit saattavat myös edetä verenkiertoon, mikä johtaa pahimmillaan verenmyrkytykseen. Tulehtuneet ikenet ovat tavallisesti turvonneet, punaiset tai jopa vuotavat verta. Tavallisin oire on pahanhajuinen hengitys.

Koska koirien ja kissojen suun ja hampaiden terveys ja hyvinvointi lähtee liikkeelle puhtaista hampaista, niiden hampaat tulisi puhdistaa päivittäin. Kun käytettävät tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä, ne eivät takuulla jää kaappiin keräämään pölyä.

45 arviota tuotteelle Oxyfresh Hammasgeeli – Hammaskiven hoitoon

 1. Nina M

  Ostin Oxyfresh geelin ja liuoksen samaan aikaan ja ne ovat olleet käytössä nyt muutaman viikon. Liuosta olen laittanut päivittäin juomaveteen, geeliä en ole käyttänyt ihan joka päivä, kun en aina muista. Koiran hengitys oli heti raikkaampi. Eron huomasi heti. Suosittelen.

 2. Li N

  Geeli on ollut käytössä jonkin aikaa koiralle, joka ei anna harjata hampaita. Geelin laittaminen suuhun onnistuu. Ei maistu eikä haise miltään. Jää käyttöön.

 3. Nipsu the tipsu 2 vee

  Raikasti hengityksen heti. Myös ikenien väri on parempi vaikka on ollut käytössä vain lyhyen aikaa.

 4. Veikka + Veikan emäntä

  Helppo käyttää ja laittaa koiran suuhun. Selkee muutos näkyvissä. Toinen pullo nyt tilattu. Samalla tilasin myös liuoksen. Nopealle toimitukselle ja alhaiselle toimitusmaksulle iso plussa.

 5. Bishon Frise Wilma

  Viikko sitten aloitettu käyttö ja heti paljon fressimpi hengitys. Helpompi käyttää kuin eläinlääkäriltä ostettu geeli, joka tarttui sormiin.

 6. Laura M

  Helppokäyttöinen geeli, joka toimii. Ollut käytössä pari kuukautta ja ero on selkeä. Suosittelen!

 7. Chihu Mella 4-vee

  Superhelppo käyttää, ei tartu sormiin eikä valu. Hampaat puhtaat ja ikenet hyvässä kunnossa.

 8. Alisa B

  Eka hammasgeeli, joka oikeesti toimii. Suosittelen kaikille, jotka on kyllästyneet eläinkauppojen mitään sanomattomille hammaslitkuille ja haluaa rahoille vastinetta.

 9. Nora S

  Tehokas ja näppärä hammasgeeli jota ei tarvitse harjata. Siitä iso plussa. Kuukauden ollut käytössä ja vielä yli puolet jäljellä vaikka käytän useammalle koiralle. Saa helposti levitettyä villakoirien takahampaisiin asti.

 10. Majlis N

  Hammasputsari, jonka kanssa ei tarvitse temppuilla. Koira antaa laittaa eikä venkoile. Hajuton, mauton. Kiitos.

 11. Kim L

  Geeli on pitänyt hampaat puhtaana. Mauton ja hajuton.

 12. Vera K

  Helppo käyttää. Ei tarvitse harjata tai hangata.

 13. Elina N

  Supernopea toimitus. Eilen aamulla tilasin Clinivet ruokaa ja hammasgeelin. Tänään tuli perille.

 14. Annina D

  Hyvä puhdistusgeeli niille, jotka ei ehdi tai jaksa harjata koiran hampaita. Tehokas ja helppo käyttää.

 15. Castor

  Geeli levittyy hyvin hampaisiin ilman ongelmia. Koirakaan ei pane pahakseen vaikka epäilin sitä. Viikko käyttöä takana. Tästä on hyvä jatkaa.

 16. Allie J

  Paras kokeilemani geeli hampaille. Levittyy vaivatta ja pitää koiran hampaat todella hyvin puhtaana.

 17. Ulla F

  Helppokäyttöinen geeli, heti paljon raikkaampi hengitys.

 18. Madleena C

  Tyytyväisiä asiakkaita löytyy meiltä kolme. Kaksi koiraa, yksi kissa. Suosittelen.

 19. Jenna A

  Hyvä geeli, joka on päivittäisessä käytössä. Levittyy helposti ja on tehokas.

 20. Oili H

  Hampaidenpuhdistaja, joka oikeesti puhdistaa. Kaveri suositteli ja suosittelen itsekin.

 21. Ruusu I

  Kolmas puteli menossa ja aion ostaa jatkossakin. Hampaat on pysyneet puhtaana vaikka koiralla on aiemmin ollut taipumusta saada hammaskiveä.

 22. Sari T

  Viikon ollut vasta käytössä, mutta helppo on käyttää. Ei kaiketi maistu millekään.

 23. Pepe E

  Loistava tuote. Tällä on pysynyt koiran hampaat puhtaana. Ennen piti käydä eläinlääkärissä puhdistuttamassa hampaita alituiseen.

 24. Wilma V

  Uusi tuttavuus, mutta heti huomasin, että kissan henki ei haise lainkaan. Liuos ei maistu eikä haise. Ansaitsee viisi tähteä.

 25. Emmi K

  Eläinlääkäri suositteli tätä ainetta koiralle, koska sille oli tullut hammaskiveä ienrajaan. Minusta on ollut apua, vaikka on ollut käytössä vasta vähän aikaa.

 26. Ari J

  Ollut käytössä koiralla jo vuoden enkä enää luovu. Satojen eurojen säästöt on tullut, kun ei tarvitse enää mennä eläinlääkäriin hammaskiven takia.

 27. Hilla M

  Pitäisi olla pakollinen jokaisen eläinlääkärin hyllyssä. Puhdistaa silmin nähden hampaita.

 28. Toni O

  Tekee sen minkä lupaa.

 29. Tuula B

  Riittoisa tuubi,joten päivää kohti ei maksa juuri mitään. Levittyy helposti, joten homma valmis muutamassa sekunnissa.

 30. Silja S

  Montaa koirien hammasjuttuja kokeilleena en ollut uskoa, että löytyy toimiva aine. Tämä geeli päivittäisessä käytössä yhdessä saman merkin liuoksen kanssa ainakin yhdessä lyömätön ase sodassa hammaskiveä vastaan.

 31. Kiira A

  Puhdistaa hyvin.

 32. Titta O

  Petholicin tuotteet on kaikki ihan sika mahtavia! Olen käyttänyt montaa eri tuotetta jo vuosia. Tässä huomaa, miten pieni maahantuoja voi menestyä isojen rinnalla panostamalla laatuun. Viimeksi tilasin light kuivaruuan, hammasgeelin ja makupaloja.

 33. Kaitsu

  Oon tyytyväinen

 34. Heidi K

  Riittää pitkään. Ei tarvitse laittaa paljon ja leviää helposti hampaisiin.

 35. Meril S

  Toinen tuubi nyt menossa ja päivittäin olen yrittänyt muistaa laittaa.

 36. Vuokko K

  Helppo käyttää. Olen laittanut tuubista pikkusormen päähän ja siitä koiran suuhun. Jokaisen koiranomistan pitäisi jaksaa tehdä edes tämä. Terveet hampaat on vaan niin tärkeät koiralle.

 37. Marja M

  Kasvatan pienen rodun koiria, joilla on tunnetusti paljon hammasongelmia. Tällä geelillä ja liuoksella koirieni hampaat ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan ja eläinlääkärin kulut ovat pienemmät kuin ikinä. Vetoan eläinlääkäreihin, että ohjaavat käyttämään näitä tuotteita sellaisten sijaan, mistä ei ole mitään hyötyä.

 38. Suvi K

  Mukava geeli kun ei tarvii hangata.

 39. Ulrika L

  Mauton geeli, joka yllätti. Luulin, että näissä pitää olla joku kanan maku. Ei pidä.

 40. Tuua S

  Hammageeli, joka on selkeästi laadukas, ei sellainen perinteinen mössö.

 41. Petra F

  Helposti levittyvä geeli. Välillä olen harjannutkin vaikka ei ole tarpeen. Totuttu tapa.

 42. Tuula O

  Tykkään tosi paljon tästä geelistä eikä kissakaan näytä olevan siitä moksistaan.

 43. Minna J

  Geelissä ei sinänsä mitään vikaa, mutta hinta on pilvissä.

 44. Jenna M

  😊

 45. Anne L

  Helppo levittää. Hajuton.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *