Oxyfresh Hammasgeeli – Hammaskiven hoitoon

(46 tuotearviota)

20,90

Oxyfresh Hammasgeeli puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaat ja ikenet. Oxyfresh Hammasgeeli ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä. Geeli on hajuton ja mauton.

Käyttö: Ota geeliä sormelle ja annostele suoraan koiran tai kissan suuhun ja jätä vaikuttamaan. Siinä kaikki! Ei tarvitse harjata.

Oxyfresh hammasgeeliä voidaan käyttää yksinään tai yhdessä Oxyfresh hammassuihkeen tai juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh liuoksen kanssa, joka tehostavat hammasgeelin vaikutusta.

  Toimitus 5,33 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoko: 130 g.

Varastossa

Tästä tuotteesta saat 21 bonuspistettä.

Kuvaus

Hammasgeeli – hampaiden ja hammaskiven hoitoon

Hammasgeeli, joka puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja ikeniä. Oxyfresh Hammasgeeli on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäiseen suuhygienian hoitoon. Se ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä.

Oxyfresh Hammasgeelin avulla koiran ja kissan hampaiden puhdistus hoituu helposti, nopeasti ja edullisesti kotona. Ilman harjaamista.

Oxyfresh Hammasgeelin käyttö on helppoa ja nopeaa: ota geeliä sormelle ja annostele suoraan koiran tai kissan suuhun (ikenille). Siinä kaikki! Geeli jätetään suuhun vaikuttamaan, hankaamista tai harjaamista ei tarvita. Koska geeli on täysin hajuton ja mauton, sen käyttö onnistuu myös tempperamenttisten lemmikkien kanssa.

Oxyfresh Hammasgeeliä voidaan käyttää yksinään tai yhdessä Oxyfresh hammassuihkeen tai juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh liuoksen kanssa, joka tehostavat hammasgeelin vaikutusta.

Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Ne ovat turvallisia myös tiineille ja imettäville koira- ja kissaemoille.

Täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:

  RAIKAS HENGITYS – Hyvästi pahanhajuinen hengitys. Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
  PUHTAAT JAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa koirien ja kissojen sekä ehkäistä ja hoitaa hammas- ja iensairauksia.
  TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koirien ja kissojen suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan.
  ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, joten ei pistele, kirvele tai arsytä herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeli), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloe-lehtimehu), Chamomilla Recutita Matricaria Extract (kamomillauute), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

oxyfresh hammasgeeli

[box] Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään Oxyfresh hampaidenpuhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Niiden käyttö on vaivatonta ja ne auttavat lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on jo kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Eläinlääkäri Marika Oksanen, Kangasniemen Eläinlääkäri[/box]

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.

Valmistusmaa: USA.


 

Lisätiedot

Paino 0,2 kg
Mitat 20 × 15 × 4 cm

46 arviota tuotteelle Oxyfresh Hammasgeeli – Hammaskiven hoitoon

 1. Nina M

  Ostin Oxyfresh geelin ja liuoksen samaan aikaan ja ne ovat olleet käytössä nyt muutaman viikon. Liuosta olen laittanut päivittäin juomaveteen, geeliä en ole käyttänyt ihan joka päivä, kun en aina muista. Koiran hengitys oli heti raikkaampi. Eron huomasi heti. Suosittelen.

 2. Li N

  Geeli on ollut käytössä jonkin aikaa koiralle, joka ei anna harjata hampaita. Geelin laittaminen suuhun onnistuu. Ei maistu eikä haise miltään. Jää käyttöön.

 3. Nipsu the tipsu 2 vee

  Raikasti hengityksen heti. Myös ikenien väri on parempi vaikka on ollut käytössä vain lyhyen aikaa.

 4. Veikka + Veikan emäntä

  Helppo käyttää ja laittaa koiran suuhun. Selkee muutos näkyvissä. Toinen pullo nyt tilattu. Samalla tilasin myös liuoksen. Nopealle toimitukselle ja alhaiselle toimitusmaksulle iso plussa.

 5. Bishon Frise Wilma

  Viikko sitten aloitettu käyttö ja heti paljon fressimpi hengitys. Helpompi käyttää kuin eläinlääkäriltä ostettu geeli, joka tarttui sormiin.

 6. Laura M

  Helppokäyttöinen geeli, joka toimii. Ollut käytössä pari kuukautta ja ero on selkeä. Suosittelen!

 7. Chihu Mella 4-vee

  Superhelppo käyttää, ei tartu sormiin eikä valu. Hampaat puhtaat ja ikenet hyvässä kunnossa.

 8. Alisa B

  Eka hammasgeeli, joka oikeesti toimii. Suosittelen kaikille, jotka on kyllästyneet eläinkauppojen mitään sanomattomille hammaslitkuille ja haluaa rahoille vastinetta.

 9. Nora S

  Tehokas ja näppärä hammasgeeli jota ei tarvitse harjata. Siitä iso plussa. Kuukauden ollut käytössä ja vielä yli puolet jäljellä vaikka käytän useammalle koiralle. Saa helposti levitettyä villakoirien takahampaisiin asti.

 10. Majlis N

  Hammasputsari, jonka kanssa ei tarvitse temppuilla. Koira antaa laittaa eikä venkoile. Hajuton, mauton. Kiitos.

 11. Kim L

  Geeli on pitänyt hampaat puhtaana. Mauton ja hajuton.

 12. Vera K

  Helppo käyttää. Ei tarvitse harjata tai hangata.

 13. Elina N

  Supernopea toimitus. Eilen aamulla tilasin Clinivet ruokaa ja hammasgeelin. Tänään tuli perille.

 14. Annina D

  Hyvä puhdistusgeeli niille, jotka ei ehdi tai jaksa harjata koiran hampaita. Tehokas ja helppo käyttää.

 15. Castor

  Geeli levittyy hyvin hampaisiin ilman ongelmia. Koirakaan ei pane pahakseen vaikka epäilin sitä. Viikko käyttöä takana. Tästä on hyvä jatkaa.

 16. Allie J

  Paras kokeilemani geeli hampaille. Levittyy vaivatta ja pitää koiran hampaat todella hyvin puhtaana.

 17. Ulla F

  Helppokäyttöinen geeli, heti paljon raikkaampi hengitys.

 18. Madleena C

  Tyytyväisiä asiakkaita löytyy meiltä kolme. Kaksi koiraa, yksi kissa. Suosittelen.

 19. Jenna A

  Hyvä geeli, joka on päivittäisessä käytössä. Levittyy helposti ja on tehokas.

 20. Oili H

  Hampaidenpuhdistaja, joka oikeesti puhdistaa. Kaveri suositteli ja suosittelen itsekin.

 21. Ruusu I

  Kolmas puteli menossa ja aion ostaa jatkossakin. Hampaat on pysyneet puhtaana vaikka koiralla on aiemmin ollut taipumusta saada hammaskiveä.

 22. Sari T

  Viikon ollut vasta käytössä, mutta helppo on käyttää. Ei kaiketi maistu millekään.

 23. Pepe E

  Loistava tuote. Tällä on pysynyt koiran hampaat puhtaana. Ennen piti käydä eläinlääkärissä puhdistuttamassa hampaita alituiseen.

 24. Wilma V

  Uusi tuttavuus, mutta heti huomasin, että kissan henki ei haise lainkaan. Liuos ei maistu eikä haise. Ansaitsee viisi tähteä.

 25. Emmi K

  Eläinlääkäri suositteli tätä ainetta koiralle, koska sille oli tullut hammaskiveä ienrajaan. Minusta on ollut apua, vaikka on ollut käytössä vasta vähän aikaa.

 26. Ari J

  Ollut käytössä koiralla jo vuoden enkä enää luovu. Satojen eurojen säästöt on tullut, kun ei tarvitse enää mennä eläinlääkäriin hammaskiven takia.

 27. Hilla M

  Pitäisi olla pakollinen jokaisen eläinlääkärin hyllyssä. Puhdistaa silmin nähden hampaita.

 28. Toni O

  Tekee sen minkä lupaa.

 29. Tuula B

  Riittoisa tuubi,joten päivää kohti ei maksa juuri mitään. Levittyy helposti, joten homma valmis muutamassa sekunnissa.

 30. Silja S

  Montaa koirien hammasjuttuja kokeilleena en ollut uskoa, että löytyy toimiva aine. Tämä geeli päivittäisessä käytössä yhdessä saman merkin liuoksen kanssa ainakin yhdessä lyömätön ase sodassa hammaskiveä vastaan.

 31. Kiira A

  Puhdistaa hyvin.

 32. Titta O

  Petholicin tuotteet on kaikki ihan sika mahtavia! Olen käyttänyt montaa eri tuotetta jo vuosia. Tässä huomaa, miten pieni maahantuoja voi menestyä isojen rinnalla panostamalla laatuun. Viimeksi tilasin light kuivaruuan, hammasgeelin ja makupaloja.

 33. Kaitsu

  Oon tyytyväinen

 34. Heidi K

  Riittää pitkään. Ei tarvitse laittaa paljon ja leviää helposti hampaisiin.

 35. Meril S

  Toinen tuubi nyt menossa ja päivittäin olen yrittänyt muistaa laittaa.

 36. Vuokko K

  Helppo käyttää. Olen laittanut tuubista pikkusormen päähän ja siitä koiran suuhun. Jokaisen koiranomistan pitäisi jaksaa tehdä edes tämä. Terveet hampaat on vaan niin tärkeät koiralle.

 37. Marja M

  Kasvatan pienen rodun koiria, joilla on tunnetusti paljon hammasongelmia. Tällä geelillä ja liuoksella koirieni hampaat ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan ja eläinlääkärin kulut ovat pienemmät kuin ikinä. Vetoan eläinlääkäreihin, että ohjaavat käyttämään näitä tuotteita sellaisten sijaan, mistä ei ole mitään hyötyä.

 38. Suvi K

  Mukava geeli kun ei tarvii hangata.

 39. Ulrika L

  Mauton geeli, joka yllätti. Luulin, että näissä pitää olla joku kanan maku. Ei pidä.

 40. Tuua S

  Hammageeli, joka on selkeästi laadukas, ei sellainen perinteinen mössö.

 41. Petra F

  Helposti levittyvä geeli. Välillä olen harjannutkin vaikka ei ole tarpeen. Totuttu tapa.

 42. Tuula O

  Tykkään tosi paljon tästä geelistä eikä kissakaan näytä olevan siitä moksistaan.

 43. Minna J

  Geelissä ei sinänsä mitään vikaa, mutta hinta on pilvissä.

 44. Jenna M

  ?

 45. Anne L

  Helppo levittää. Hajuton.

 46. MHL

  Ollut käytössä jo pari vuotta yhdessä juomaveteen sekoitettavan liuoksen kanssa. Kesällä eläinlääkäri totesi että onpa puhtaat hampaat ja hyvin vähän hammaskiveä. Koiran hampaita en ole harjannut sen jälkeen, kun alettiin käyttää näitä tuotteita.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *