Oxyfresh Hampaidenhoitosetti koiralle tai kissalle

14,90

Oxyfresh hampaidenhoitosetti sisältää Oxyfresh hammastahnan ja 3 kpl sormiharjoja. Näillä puhdistat ja hoidat tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja ikeniä.  Sopii mainiosti myös lahjaksi ja on kätevä ottaa mukaan matkalle.

  Toimitus 5,33 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Hampaidenhoitosetti: Oxyfresh hammastahna (23g) + 3 kpl sormiharjoja

Varastossa

Tästä tuotteesta saat 15 bonuspistettä.

Kuvaus

Hammastahna ja sormiharjat koiralle tai kissalle

Oxyfresh hampaidenhoitosarja sisältää valikoiman Oxyfresh tuotteita, jotka puhdistavat ja hoitavat tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja ikeniä. Jos lemmikin hampaiden hoito on uutta tai Oxyfresh tuotteet eivät vielä ole tuttuja, hammastahnalla ja sormiharjoilla pääset alkuun. Ne sopivat mainiosti myös lahjaksi ja ovat käteviä ottaa mukaan matkalle.

Oxyfresh hampaidenhoitopakkaus sisältää:

  • 1 kpl Oxyfresh hammastahna (28 g)
  • 3 kpl sormihajoja

Oxyfresh hammastahna ja sormiharjat

Oxyfresh Hammastahna ja sormiharjat on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäiseen suuhygienian hoitoon. Harjaamalla koiran tai kissan hampaita ennaltaehkäistään tehokkasti koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, kuten plakkia, hammaskiveä, pahanhajuista hengitystä ja ientulehdusta.

Koiran tai kissan hampaiden harjaaminen on helppoa ja nopeaa: ota pieni määrä hammastahnaa sormiharjalle ja hiero varovasti koiran tai kissan hampaita ja ikeniä. Muista myös takahampaat! Koska hammastahna on täysin hajuton ja mauton, sen käyttö onnistuu myös tempperamenttisten lemmikkien kanssa.

Täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:

  RAIKAS HENGITYS – Hyvästi pahanhajuinen hengitys. Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
  PUHTAAT JAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa koirien ja kissojen sekä ehkäistä ja hoitaa hammas- ja iensairauksia.
  TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koirien ja kissojen suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan.
  ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, joten ei pistele, kirvele tai arsytä herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Ne ovat turvallisia myös tiineille ja imettäville koira- ja kissaemoille.

Hammastahnan koostumus: Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeli), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Aloe Barbadensis Leaf Juice (aloe-lehtimehu), Chamomilla Recutita Matricaria Extract (kamomillauute), Methylparaben (metyyliparabeeni), Propylparaben (propyyliparabeeni).

Hammasliuoksen koostumus: Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsirtaatti),  Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidia), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti).

Eikö lemmikkisi pidä hampaiden harjauksesta?

Jos koiran tai kissan hampaiden harjaus ei onnistu tai siihen ei ole aikaa, kokeile supersuosittua Oxyfresh Hammassuihketta. Se hoitaa koirien ja kissojen hampaita ilman harjaamista.

oxyfresh hammasgeeli

[box] Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään Oxyfresh hampaidenpuhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Niiden käyttö on vaivatonta ja ne auttavat lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on jo kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Eläinlääkäri Marika Oksanen, Kangasniemen Eläinlääkäri[/box]

Valmistusmaa: USA.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.


 

Lisätiedot

Paino 0,2 kg
Mitat 20 × 15 × 4 cm

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Hampaidenhoitosetti koiralle tai kissalle”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.