fbpx

Oxyfresh SPA duo – koirille ja kissoille

44,80

Oxyfresh SPA duo koiran ja kissan kylpyhetkiin. SPA paketissa on ylellinen, laimennettava Oxyfresh Shampoo ja hellävarainen Oxyfresh Korvanpuhdistusaine.

Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema hoitosarja jo yli 30 vuoden ajan.

  Toimitus 5,33 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

KESÄALE: Oxyfresh SPA duon tilaajalle juomaveteen lisättävä Oxyfresh hammasliuos (arvo 16,90€) ilmaiseksi!

Poista

Kuvaus

Oxyfresh SPA duo – koiralle ja kissalle

Oxyfresh shampoo

Koiran shampoo, kissan shampoo ja hoitoaine kaikki samassa pullossa. Hyvästi takkuturkit – Oxyfresh 3 in 1 koirashampoo on täällä! Oxyfresh shampoolla voi pestä kaikkien koirien ja kissojen turkit, myös pentujen. Enää et tarvitse erikeen hoitoainetta, sillä Oxyfresh shampoossa on hoitoaine mukana.

Pesun jälkeen koiran ja kissan turkit ovat kiiltävät ja sileät ja terveen näköiset. Hellävarainen shampoo sopii myös usein toistuviin pesuihin. Shampoo on kevyt, raikas, sitruunalle tuoksuva, joka jättää koiran ja kissan turkit ilmavaksi ja raikkaaksi. Neutraali pH on myös lemmikkien iholle hellävarainen ja se antaa suojaa myös hyönteisiä vastaan.

Oxyfresh shampoo on erittäin riittoisa, sillä sitä voidaan laimentaa tarpeen mukaan.

Oxyfresh shampoon voi ostaa myös erikseen.

Korvanpuhdistusaine

Korvanpuhdistusaine, joka on turvallinen, hellävarainen ja tehokas korvienpuhdistaja koiran ja kissan korvien puhdistukseen.  Oxyfresh korvienpuhdistusaine on nopea ja helppo keino rauhoittaa kutinaa, ärsytystä korvaa ja poistaa korvavahaa, likaa ja korvapunkkeja. Oxyfresh on alkoholiton korvanpuhdistusaine, joten se ei kirvele koiran tai kissan herkässä korvassa.

Lemmikkien säännöllinen korvien puhdistaminen onkin korvatulehdusten ja hiivan tehokas ennaltaehkäisijä. Korvien puhdistus käy helposti esimerkiksi kylvyn yhteydessä. Oxyfresh korvienpuhdistusaine on eläinlääkäreiden suosittelema.

Oxyfresh korvanpuhdistusaineen voi ostaa myös erikseen.

Liuos

Oxyfresh Liuos on koiran ja kissan juomaveteen lisättävä neste, joka on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäisen suuhygienian hoitoon. Liuos puhdistaa ja hoitaa koiran ja kissan hampaita, hoitaa ikeniä ja raikastaa hengityksen. Oxyfresh Liuos ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä.

Oxyfresh Liuosta on erittäin helppo ja käyttää. Pieni määrä liuosta lisätään koiran ja kissan juomaveteen ja siinä kaikki. Juomavesi vaihdetaan tuoreeseen tarpeen mukaan ja uusi annos liuosta lisätään vesiastiaan. Harjaamista ei tarvita.

Liuoksen voi ostaa myös erikseen.

oxyfresh-ear-cleaner-korvanpuhdistusaine

Valmistusmaa: USA.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh SPA duo – koirille ja kissoille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *