fbpx

Pet’s Motivator Sausages – Makupala

9,90

Pet’s Motivator Sausages ovat terveellisiä nameja koiralle, jotka maistuvat myös pennuille. Nämä herkut on valmistettu tuoreesta Atlantin valtameren turskasta ja ne maistuvat kaikkein nirsoimmillekin koirille.

Makupala, joka on terveellinen nami ja herkku ja sen lisäksi todellinen superfood!

 Sisältää 100% kalaa – ei mitään muuta
 Valmistettu Atlantin turskasta
 Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
 Sisältää runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja
 Gluteeniton, viljaton ja sokeriton
 Vastustamaton maku ilman lisäaineita

Pet’s Motivator Goodies kiitospalat ovat hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan ainutlaatuiset ravitsemusarvot pysyvät tallessa.

Pakkauskoko: (36,66€/kg).

Varastossa

Kuvaus

Pet’s Motivator Sausages – Terveelliset koiran namit

Pet’s Motivator Sausages ovat terveellisiä nameja koiralle, jotka maistuvat myös pennuille. Nämä herkut on valmistettu tuoreesta Atlantin valtameren turskasta ja ne maistuvat kaikkein nirsoimmillekin koirille. Suussa sulavat koiran namit voivat siis olla yhtäaikaa maistuvia ja terveellisiä.

Pet’s Motivator Sausages sisältävät 100% kalaa, eikä mitään muuta. Kalan liha on tunnetusti erittäin ravinnerikas ja sisältää korkealaatuista lihaproteiinia ja paljon terveellisiä Omega-3 -rasvahappoja, mutta ainoastaan vähän hiilihydraatteja. Lisäksi kalasta saadut arvokkaat Omega-3 -rasvahapot ovat omiaan hillitsemään tulehduksia ja iho-ongelmia sekä tasapainottamaan Omega-6 ja Omega 3 -rasvahappojen suhdetta.

Pet’s Motivator Sausages ovat hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan ainutlaatuiset ravintoaineet saadaan pysymään tallessa.

Koostumus: Atlantin turska.

Ravintoaineet: Raakaproteiini 75,2 %, raakarasvat 5,3 %, hiilihydraatit 0,5 %, kosteus 13 %, Omega-3 -rasvahapot 1,9 %.

Energiapitoisuus: 350 kCal/100g (1483kJ/100g).

Pakkauskoko: 90 g. Myyntikoko 3 x 90 g. Pakkausmateriaalina on ekologinen, ruskea ikkunallinen paperipussi.

Pet’s Motivator makupalat

Pet’s Motivator makupalat ovat niin herkullisia ja terveellisiä, että niitä voidaan hyvällä omalla tunnolla tarjoilla kiitospaloina, herkkuna, motivaatiopaloina, treenikentällä ja hemmotteluhetkien nameina kaikille koirille ja kissoille. Valikoimassa on myös niukasti energiaa sisältäviä vaihtoehtoja, jotka sopivat myös kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille. Esimerkiksi Pet’s Motivator Crackers sisältää ainoastaan 270 kCal/100g, joten se sopii myös niille lemmikeille, jotka ovat tarkkoja linjoistaan.

Pet’s Motivator makupalat on valmistettu herkullisesta, huippulaatuisesta kalasta. Niissä on siis vain yksi raaka-aine, kala. Kala on joko vähärasvaista Antantin turskaa tai enemmän rasvaa sisältävää Baltian silliä tai niitä molempia yhdessä. Kalan luontaisista ravintoarvoista johtuen Pet’s Motivator makupalat sisältävät paljon korkealaatuista lihaproteiinia ja runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja.

Koska Pet’s Motivator makupalat sisältävät 100% kalaa eikä mitään muuta, ne ovat luontaisesti viljattomia ja gluteenittomia. Ne eivät myöskään sisällä lisäaineita, säilöntäaineita tai sokeria.

Pet’s Motivator makupalat eivät ole pelkästään nameja ja herkkuja. Ne ovat todellista superfoodia ja auttavat koiria ja kissoja pysymään terveenä ja voimaan hyvin.

Tutustu myös muihin Pet’s Motivator – makupaloihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pet’s Motivator Sausages – Makupala”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *