fbpx

Pet’s Motivator Sticks – Purutikut

9,90

Pet’s Motivator Sticks purutikku on huippulaatuinen, terveellinen, 14-15 cm pituinen purutikku koiralle. Valmistettu Atlantin valtameren turskasta. Vastustamaton makuelämys nirsollekin lemmikille.

Makupala, joka on terveellinen nami ja herkku ja sen lisäksi todellinen superfood!

 Sisältää 100% kalaa – ei mitään muuta
 Valmistettu Atlantin turskasta
 Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
 Sisältää runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja
 Gluteeniton, viljaton ja sokeriton
 Vastustamaton maku ilman lisäaineita

Pet’s Motivator Sticks ovat hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan ainutlaatuiset ravitsemusarvot saadaan talteen.

Pakkauskoko: 3 x 90 g (36,66€/kg).

Varastossa

Kuvaus

Pet’s Motivator Sticks – terveellinen purutikku

Pet’s Motivator Sticks purutikku on terveellinen ja turvallinen, 14-15 cm pituinen purutikku koiralle. Purutikut ovat perintekkäitä herkkupaloja ja ne ovat mukavaa ajanvietettä myös pienille pennuille. Sen lisäksi, että puruherkut maistuvat hyviltä, ne toimivat mukavana puuhasteluna, ne auttavat koirien hampaita ja ikeniä pysymään terveinä. Pet’s Motivator purutikut on valmistettu Atlantin valtameren turskasta. Vastustamaton makuelämys nirsollekin lemmikille.

Pet’s Motivator Sticks purutikku sisältävät 100% kalaa, eikä mitään muuta. Kala sisältää runsaasti korkealaatuista, lihaproteiinia ja paljon terveellisiä Omega-3-rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja.

Pet’s Motivator Sticks purutikut ovat hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan tunnetusti ainutlaatuiset ravitsemusarvot saadaan kaikki talteen.

Koostumus: Atlantin valtameren turska.

Ravintoaineet: Raakaproteiini 75,2 %, raakarasva 5,3 %, hiilihydraatit 0,5 %, kosteus 13 %, Omega-3-rasvahapot 1,9 %.

Energiapitoisuus: 350 kCal/100g (1483 kJ/100g).

Pakkauskoko: 90 g. Myyntikoko 3 x 90 g. Pakkausmateriaalina on ekologinen, ikkunallinen ruskea paperipussi.

Pet’s Motivator makupalat

Pet’s Motivator makupalat ovat niin herkullisia ja terveellisiä, että niitä voidaan hyvällä omalla tunnolla tarjoilla kiitospaloina, herkkuna, motivaatiopaloina, treenikentällä ja hemmotteluhetkien nameina kaikille koirille ja kissoille. Valikoimassa on myös niukasti energiaa sisältäviä vaihtoehtoja, jotka sopivat myös kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille. Esimerkiksi Pet’s Motivator Crackers sisältää ainoastaan 270 kCal/100g, joten se sopii myös niille lemmikeille, jotka ovat tarkkoja linjoistaan.

Pet’s Motivator makupalat on valmistettu herkullisesta, huippulaatuisesta kalasta. Niissä on siis vain yksi raaka-aine, kala. Kala on joko vähärasvaista Antantin turskaa tai enemmän rasvaa sisältävää Baltian silliä tai niitä molempia yhdessä. Kalan luontaisista ravintoarvoista johtuen Pet’s Motivator makupalat sisältävät paljon korkealaatuista lihaproteiinia ja runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja.

Koska Pet’s Motivator makupalat sisältävät 100% kalaa eikä mitään muuta, ne ovat luontaisesti viljattomia ja gluteenittomia. Ne eivät myöskään sisällä lisäaineita tai sokeria.

Pet’s Motivator makupalat eivät ole pelkästään nameja ja herkkuja. Ne ovat todellista superfoodia ja auttavat koiria ja kissoja pysymään terveenä ja voimaan hyvin.

Tutustu myös muihin Pet’s Motivator – makupaloihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pet’s Motivator Sticks – Purutikut”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *