fbpx

Pet’s Motivator Training Treats – Koulutusnamit

9,90

Pet’s Motivator Training Treats ovat herkullisia, terveellisiä, pienikokoisia koirien koulutusnameja, jotka ovat käteviä koulutus- ja palkitsemiskäytössä ja sopivat myös pennuille. Niiden vastustamaton maku vie nirsoimmankin koiran kielen mennessään.

Makupala, joka on terveellinen nami ja herkku ja sen lisäksi todellinen superfood!

 Sisältää 100% kalaa – ei mitään muuta
 Valmistettu Baltian sillistä
 Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
 Sisältää runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja
 Sisältää arvokkaita kivennäisaineita
 Ihanteellinen makupala myös pennuille
 Gluteeniton, viljaton ja sokeriton
 Vastustamaton maku ilman lisäaineita

Pet’s Motivator Training Treats ovat hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan ainutlaatuiset ravitsemusarvot ovat taatusti tallessa.

Pakkauskoko: 3 x 90 g (36,66€/kg).

Varastossa

Kuvaus

Pet’s Motivator Training Treats – koirien koulutusnamit

Pet’s Motivator Training Treats koirien koulutusnamit ovat korkealaatuisia, terveellisiä herkkupaloja, jotka pienen kokonsa vuoksi ovat käteviä koulutus- ja palkitsemiskäytössä ja sopivat mainiosti myös pennuille. Nämä herkulliset koirien koulutusnamit on valmistettu Baltian sillistä ja niiden vastustamaton maku vie nirsoimmankin koiran kielen mennessään.

Pet’s Motivator Training Treats koirien treeninamit sisältävät 100% kalaa, eikä mitään muuta. Kala sisältää korkealaatuista lihaproteiinia ja paljon terveellisiä Omega-3 rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja. Samalla kun herkulliset namit hivelevät makuhermoja, ne antavat lisäenergiaa koulutukseen ja harrastukseen.

Pet’s Motivator Training Treats koulutusnamit ovat hitaasti ilmakuivattuja, joilloin kaikki kalan tunnetusti ainutlaatuiset ravitsemusarvot saadaan pidettyä tallessa.

Koostumus: Baltian silli.

Ravintoaineet: Raakavalkuainen 58,9 %, raakarasva 21,8 %, hiilihydraatit 1,9 %, kosteus 8,6 %, Omega-3 rasvahapot 4,6 %.

Energiapitoisuus: 439 kCal/100g (1840 kJ/100g).

Pakkauskoko: 90 g. Myyntikoko 3 x 90 g. Pakkausmateriaalina on ekologinen ruskea paperipussi.

Pet’s Motivator makupalat

Pet’s Motivator makupalat ovat niin herkullisia ja terveellisiä, että niitä voidaan hyvällä omalla tunnolla tarjoilla kiitospaloina, herkkuna, motivaatiopaloina, treenikentällä ja hemmotteluhetkien nameina kaikille aikuisille koirille ja pennuille. Valikoimassa on myös niukasti energiaa sisältäviä vaihtoehtoja, jotka sopivat myös kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille. Esimerkiksi Pet’s Motivator Crackers sisältää ainoastaan 270 kCal/100g, joten se sopii myös niille lemmikeille, jotka ovat tarkkoja linjoistaan.

Pet’s Motivator makupalat on valmistettu herkullisesta, huippulaatuisesta kalasta. Niissä on siis vain yksi raaka-aine, kala. Kala on joko vähärasvaista Antantin turskaa tai enemmän rasvaa sisältävää Baltian silliä tai niitä molempia yhdessä. Kalan luontaisista ravintoarvoista johtuen Pet’s Motivator makupalat sisältävät paljon korkealaatuista lihaproteiinia ja runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja.

Koska Pet’s Motivator makupalat sisältävät 100% kalaa eikä mitään muuta, ne ovat luontaisesti viljattomia ja gluteenittomia. Ne eivät myöskään sisällä lisäaineita tai sokeria.

Pet’s Motivator makupalat eivät ole pelkästään nameja ja herkkuja. Ne ovat todellista superfoodia ja auttavat koiria ja kissoja pysymään terveenä ja voimaan hyvin.

Tutustu myös muihin Pet’s Motivator – makupaloihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pet’s Motivator Training Treats – Koulutusnamit”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *