PetzLife Calming Gel – Rauhoittava geeli eroahdistuksen ja pelkotilojen hoitoon

Arvio 4.00 5:stä perustuen 2 asiakkaan arvotukseen.
(1 tuotearvio)

29,90

Tehokas ja nopeasti vaikuttava PetzLife Calming Gel on rauhoittava geeli koirille ja kissoille eroahdistuksen ja erilaisten pelkotilojen hoitoon. Se vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan ja rauhottumaan pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa kuten ukkosella, automatkoilla, eläinlääkärissä, koiranäyttelyissä, ilotulituksen aikaan ja muissa uhkaavissa ja pelottavissa tilanteissa. Soveltuu myös päivitäiseen käyttöön kuten lievittämään ikävää, yksinoloa ja eroahdistusta.

PetzLife Calming Gel on turvallinen ja sitä on helppo käyttää. Geeli annostellaan suoraan lemmikin suuhun tai sekoitetaan ruoan sekaan. Se on väritön, hajuton ja mauton.

Pakkauskoko: 114 g. Pakattu kätevään pumppupulloon.

Varastossa

Kuvaus

PetzLife Calming Gel – Rauhoittaa kun eroahdistus tarvitsee lievitystä

Tehokas ja nopeasti vaikuttava PetzLife Calming Gel on rauhoittava geeli, joka rauhoittaa nopeasti kun eroahdistus tai jokin pelkotila, stressi tai jännitys vaivaa. Se vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan ja rauhottumaan pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa kuten ukkosella, automatkoilla, eläinlääkärissä, koiranäyttelyissä, ilotulituksen aikaan ja muissa uhkaavissa ja pelottavissa tilanteissa. Soveltuu myös päivitäiseen ja pitkäaikaiseen käyttöön esimerkiksi lievittämään ikävää, yksinoloa ja eroahdistusta.

PetzLife Calming Gel on turvallinen ja sitä on helppo käyttää. Geeli annostellaan suoraan lemmikin suuhun tai sekoitetaan ruoan sekaan. Se on väritön, hajuton ja mauton.

Miten PetzLife Calming Gel toimii?

PetzLife Calming Gel sisältää L-Teaniinia, joka on ainutlaatuinen aminohappo, jota tavataan lähes yksinomaan teekasveissa ja se onkin vihreän teen tärkein aminohappo. L-Teaniinin vaikutukset ovat hämmästyttäviä. Sillä on ainutlaatuinen kyky stimuloida aivoja tuottamaan alfa-aaltoja, jotka tuovat rauhallisen valppauden ja rentoutuneen henkisen olon. Samankaltaine tila saavutetaan enimmäkseen meditaation avulla. L-Teaniinin on todettu myös lievittävän stressiä ja alentavan verenpainetta. Lisäksi se on miedosti antioksidanttinen.

Käyttöohjeet:

Toistuvassa käytössä (esim. eroahdistus) annostele suoraan lemmikin suuhun tai sekoita ruoan sekaan tarvittaessa 1-2 kertaa päivässä. Jos stressaava tilanne on tilapäistä ja etukäteen tiedossa (esim. ilotulitus, automatka), aloita käyttö viimeistään 1 tuntia ennen.

Annostus:

Kissat ja alle 12 kg painavat koirat ¼ teelusikallinen, koirat 12-23 kg ½ teelusikallinen, 23-34 kg ¾ teelusikallinen ja koirat yli 34 kg 1 teelusikallinen kerralla.

Sisältää:

L-teaniini (100 mg/teelusikka), tiamiini, niasiini, koentsymi Q10, vihreän teen uute, valkoinen tee, kamomilla, puhdistettu vesi.

Kaikki PetzLife -tuotteet ovat lemmikeille, omistajille ja ympäristölle turvallisia, 100 % luonnontuotteita.

Kokeile myös muita suosittuja PetzLife -tuotteita

Muita suosittuja PetzLife -tuotteita ovat hampaiden ja hammaskiven hoitoon tarkoitetut PetzLife Oral Care Hammasgeeli ja PetzLife Oral Care Hammassuihke, jotka puhdistavat koirien ja kissojen hampaita ja taistelevat hammaskiveä vastaan, PetzLife Odorz Off, joka puhdistaa ja poistaa epämiellyttäviä hajuja sekä PetzLife Herbal Defense Spray, joka on aivan uudenlainen punkkikarkote punkkien ja hyösteisten torjuntaan.

1 arvio tuotteelle PetzLife Calming Gel – Rauhoittava geeli eroahdistuksen ja pelkotilojen hoitoon

  1. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

    Johanna H

    Meillä koira ei pidä automatkustamisesta ja olemme käyttäneet tätä. Tuote tuntuu toimivan. Parasta tässä vielä on ettei tarvitse ennakoida niin paljon kuin esim tablettien kanssa.
    Olemme myös antaneet tätä esim ukkosella.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *