PetzLife Herbal Defense Spray – Myrkytön punkkikarkote

19,9029,90

PetzLife Herbal Defense Spray on aivan uudenlainen punkkikarkote koirille ja kissoille, joka auttaa pitämään ulkoloiset (punkit, täit, jne.) sekä pistävät ja lentävät hyöteiset (hyttyset, kärpäset, paarmat jne.) poissa.

Kuten kaikki muutkin PetzLife -tuotteet, myös Herbal Defense Spray on 100% luonnontuote eikä sisällä mitään kemiallisia aineita. Se on turvallinen lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. PetzLife Herbal Defense Spray on myös ympäristöystävällinen tuote. Se on tiiviste, joten ennen ensimmäistä käyttökertaa, lisää vesi!

Pakkauskoot: 133 ml ja 236 ml (valmista liuosta). Molemmat kätevässä suihkepullossa. Tuote on erittäin riittoisa, pienempi pullo riittää esim. cockerspanielille 3-4 käsittelykertaan.

Poista

Kuvaus

PetzLife Herbal Defense Spray – Myrkytön punkkikarkote koirille ja kissoille

Ilmaston lämpenemisen vuoksi punkkikausi on nykyään varsin pitkä. Etelä-Suomessa ensimmäiset punkit eli puutiaiset havaitaan tavallisesti jo helmi-maaliskuussa ja viimeiset aivan joulun alla. Punkkien torjunta ei siis ole pelkästään keskikesällä tapahtuva toimenpide, joten punkkikarkote on hyvä olla käytössä lähes koko vuoden, aivan kylmimpiä talvikuukausia lukuun ottamatta. Koska punkit levittävät erilaisia sairauksia, kuten borrelioosia ja koirilla harvinaisempaa puutiaisaivokuumetta, niiden torjuntaan kannattaan kannattaa suhtautua vakavasti.

PetzLife Herbal Defense Spray on aivan uudenlainen punkkikarkote koirille ja kissoille punkkien ja hyönteisten torjuntaan. Se auttaa pitämään ulkoloiset (punkit, täit, jne.) sekä pistävät ja lentävät hyöteiset (hyttyset, kärpäset, paarmat jne.) poissa.

Kuten kaikki muutkin PetzLife -tuotteet, myös Herbal Defense Spray on 100% luonnontuote eikä sisällä mitään kemiallisia aineita. Se on turvallinen lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. PetzLife Herbal Defense Spray on ympäristöystävällinen tuote, joka on pakattu kierrätysmateriaalista valmistettuun pakkaukseen. Tuote on tiiviste, joten ennen ensimmäistä käyttökertaa, lisää vesi!

Käyttöohjeet:

1. PetzLife Herbal Defense Spray on tiiviste, joten lisää pulloon ennen ensimmäistä käyttöä vettä niin, että se tulee täyteen.

2. Suihkuta PetzLife Herbal Defense Spray lemmikin kauttaaltaan lemmikin turkkiin, korvista hännänpäähän (ei silmiin). Turkkiin voi kammalla tehdä jakauksia, jolloin suihkeen suihkuttaminen ihoon on helpompaa.

3. Hiero tai kampaa turkkia siten, että aine se levittyy myös ihoon.

4. Anna turkin kuivua.

5. Toista käsittely 2-6 viikon välein tarpeen mukaan.

6. Varo aineen joutumista silmiin.

7. Älä anna lemmikkisi nuolla turkkia ennen kuin se on kuivunut.

Sisältää:

Tislattu vesi, etyylialkoholi, quassia amara. Quassia amara on Etelä-Amerikassa kasvava kasvi, jota käytetään yleisesti paikallisilla luomuviljelmillä torjumassa tuholaisia.

PetzLife Herbal Defense Spray on tarkoitettu ulkoiseen käyttöön.

Pakkauskoot:

133 ml ja 236 ml (valmista liuosta). Molemmat kätevässä suihkepullossa. Tuote on erittäin riittoisa, pienempi pullo riittää esim. cockerspanielille 3-4 käsittelykertaan.

PetzLife Herbal Defense Spray oli markkinoilla aikasemmin nimellä PetzLife Complete Coat. PetzLife Herbal Defense Spray on täysin sama tuote, siinä on sama koostumus ja sama hinta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “PetzLife Herbal Defense Spray – Myrkytön punkkikarkote”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *