Pet’s Motivator Sushi – Nivel+ makupala

3,759,90

Pet’s Motivator Sushi on huippulaatuinen, terveellinen makupala koiralle. Makupala on valmistettu herkullisesta Baltian sillistä, jonka päälle kiedottu Atlantin turskan nahkaa. Vastustamaton makuelämys nirsollekin lemmikille.

Makupala, joka on terveellinen nami ja herkku ja sen lisäksi todellinen superfood!

  Sisältää 100% kalaa – ei mitään muuta
  Valmistettu Atlantin turskan nahasta ja Baltian sillistä
  Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
  Sisältää runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja
  Sisältää kollageenia, joka tukee tehokkaasti nivelten toimintaa sekä luuston, ihon ja turkin terveyttä
  Ihanteellinen makupala myös nivelongelmista ja nivelrikosta kärsiville lemmikeille
  Gluteeniton, viljaton ja sokeriton
  Vastustamaton maku ilman lisäaineita

Pet’s Motivator Sushit ovat käsinleivottuja ja hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan ainutlaatuiset ravitsemusarvot saadaan talteen.

Pakkauskoot: 90 g (41,66€/kg) ja 3 x 90 g (36,66€/kg).

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Pet’s Motivator Sushi – Nivelille terveellinen makupala

Pet’s Motivator Sushi on huippulaatuinen, terveellinen makupala koiralle. Makupala on valmistettu herkullisesta Baltian sillistä, jonka päälle kiedottu Atlantin turskan nahkaa. Vastustamaton makuelämys nirsollekin lemmikille.

Pet’s Motivator Sushi sisältää 100% kalaa, eikä mitään muuta. Kala sisältää korkealaatuista lihaproteiinia ja paljon terveellisiä Omega-3-rasvahappoja. Lisäksi turskan nahka sisältää runsaasti kollageenia, joka tukee tehokkaasti nivelten toimintaa sekä luuston, ihon ja turkin terveyttä. Ihanteellinen makupala siis myös nivelongelmista ja nivelrikosta kärsiville koirille.

Pet’s Motivator Sushit ovat käsinleivottuja ja hitaasti ilmakuivattuja, jolloin kalan tunnetusti ainutlaatuiset ravitsemusarvot saadaan talteen.

Koostumus: Atlantin turskan nahka ja Baltian silli.

Ravintoaineet: Raakaproteiini 67,2 %, raakarasva 14 %, raakakuidut alle 0,2 %, kosteus 9,9 %, tuhka 11,68 %, Omega-3-rasvahapot 3,5 %.

Energiapitoisuus: 401 kCal/100g (1686 kJ/100g).

Pakkauskoot: 90 g ja 3 x 90 g. Pakkausmateriaalina on ekologinen ruskea paperipussi.

Pet’s Motivator makupalat

Pet’s Motivator makupalat ovat niin herkullisia ja terveellisiä, että niitä voidaan hyvällä omalla tunnolla tarjoilla kiitospaloina, herkkuna, motivaatiopaloina, treenikentällä ja hemmotteluhetkien nameina kaikille koirille. Ne sopivat myös pennuille. Valikoimassa on monta herkullista vaihtoehtoa, joten kaikille löytyy varmasti sopiva. Mukana on myös niukasti energiaa sisältäviä herkkuja, jotka sopivat myös kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille. Esimerkiksi Pet’s Motivator Crackers sisältää ainoastaan 270 kCal/100g, joten se sopii myös niille lemmikeille, jotka ovat tarkkoja linjoistaan.

Pet’s Motivator makupalat on valmistettu herkullisesta, huippulaatuisesta kalasta. Niissä on siis vain yksi raaka-aine, kala. Kala on joko vähärasvaista Antantin turskaa tai enemmän rasvaa sisältävää Baltian silliä tai niitä molempia yhdessä. Kalan luontaisista ravintoarvoista johtuen Pet’s Motivator makupalat sisältävät paljon korkealaatuista lihaproteiinia ja runsaasti terveellisiä Omega-3-rasvahappoja, mutta vain vähän hiilihydraatteja.

Koska Pet’s Motivator makupalat sisältävät 100% kalaa eikä mitään muuta, ne ovat luontaisesti viljattomia ja gluteenittomia. Ne eivät myöskään sisällä keinotekoisia lisäaineita tai sokeria.

Pet’s Motivator makupalat eivät ole pelkästään nameja ja herkkuja. Ne ovat todellista superfoodia ja auttavat koiria pysymään terveenä ja voimaan hyvin.

Tutustu myös muihin Pet’s Motivator – makupaloihin.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Pet’s Motivator Sushi – Nivel+ makupala”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *