VetzLife Calming Gel – Rauhoittava geeli eroahdistuksen ja pelkotilojen hoitoon

29,90

Tehokas ja nopeasti vaikuttava VetzLife Calming Gel on rauhoittava geeli koirille ja kissoille eroahdistuksen ja erilaisten pelkotilojen hoitoon. Se vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan ja rauhottumaan pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa kuten oloa ukkosella, automatkoilla, eläinlääkärissä, koiranäyttelyissä, ilotulituksen aikaan ja muissa uhkaavissa ja pelottavissa tilanteissa. Soveltuu myös päivitäiseen käyttöön esimerkiksi lievittämään ikävää, yksinoloa ja eroahdistusta.

VetzLife Calming Gel on turvallinen ja sitä on helppo käyttää. Geeli annostellaan suoraan lemmikin suuhun tai sekoitetaan ruoan sekaan. Se on väritön, hajuton ja mauton.

Myynnissä ainoastaan eläinlääkäreiden vastaanotoilla. Tämän tuotteen hintatiedot näkyvät sisäänkirjautuneille eläinlääkäreille.

Verkkokaupasta on vapaasti tilattavissa vastaava tuote PetzLife Calming Gel.

Pakkauskoko: 130 g pumppupullo.

Varastossa

Kuvaus

VetzLife Calming Gel – Kun kissan tai koiran eroahdistus tai pelkotilat tarvitsevat hoitoa

Tehokas ja nopeasti vaikuttava VetzLife Calming Gel on nopea ja tehokas apu silloin kun kissan tai koiran eroahdistus tai erilaiset pelkotilat tarvitsevat lievitystä. Se vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan ja rauhottumaan pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa kuten ukkosella, automatkoilla, eläinlääkärissä, koiranäyttelyissä, ilotulituksen aikaan ja muissa uhkaavissa ja pelottavissa tilanteissa. Soveltuu myös pitkäaikaiseen ja päivitäiseen käyttöön kuten lievittämään ikävää, yksinoloa ja eroahdistusta.

VetzLife Calming Gel on turvallinen ja sitä on helppo käyttää. Geeli annostellaan suoraan lemmikin suuhun tai sekoitetaan ruoan sekaan. Se on väritön, hajuton ja mauton.

Miten VetzLife Calming Gel toimii?

VetzLife Calming Gel sisältää L-Teaniinia, joka on ainutlaatuinen aminohappo, jota tavataan lähes yksinomaan teekasveissa ja se onkin vihreän teen tärkein aminohappo. L-Teaniinin vaikutukset ovat hämmästyttäviä. Sillä on ainutlaatuinen kyky stimuloida aivoja tuottamaan alfa-aaltoja, jotka tuovat rauhallisen valppauden ja rentoutuneen henkisen olon. Samankaltaine tila saavutetaan enimmäkseen meditaation avulla. L-Teaniinin on todettu myös lievittävän stressiä ja alentavan verenpainetta. Lisäksi se on miedosti antioksidanttinen.

Käyttöohjeet:

Toistuvassa käytössä (esim. eroahdistus) annostele suoraan lemmikin suuhun tai sekoita ruoan sekaan tarvittaessa 1-2 kertaa päivässä. Jos stressaava tilanne on tilapäistä ja etukäteen tiedossa (esim. ilotulitus, automatka), aloita käyttö viimeistään 1 tuntia ennen.

Annostus:

Kissat ja alle 12 kg painavat koirat ¼ teelusikallinen, koirat 12-23 kg ½ teelusikallinen, 23-34 kg ¾ teelusikallinen ja koirat yli 34 kg 1 teelusikallinen kerralla.

Sisältää:

L-teaniini (100 mg/teelusikka), tiamiini, niasiini, koentsymi Q10, vihreän teen uute, valkoinen tee, kamomilla, puhdistettu vesi.

Kaikki PetzLife -tuotteet ovat lemmikeille, omistajille ja ympäristölle turvallisia, 100 % luonnontuotteita.

 Verkkokaupasta on vapaasti tilattavissa vastaava tuote PetzLife Calming Gel. Sitä on saatavana kahdessa eri pakkauskoossa ja sen vaikuttavat aineet ovat samat.

Tutustu myös tehokkaisiin hampaidenpuhdistusaineisiin. PetzLife Oral Care Hammasgeeli ja PetzLife Oral Care Hammassuihke puhdistavat ja hoitavat tehokaasti koirien ja kissojen hampaita ja taistelevat hammaskiveä vastaan. Ilman harjaamista.