VetzLife Oral Care – Hammasgeeli ja hammassuihke hammaskiven hoitoon

19,9039,90

VetzLife Oral Care -hammassuihke ja hammasgeeli puhdistavat ja hoitavat koirien ja kissojen hampaita tehokkaasti. Suihkepulloon pakattu VetzLife Oral Care Spray ja kätevään pumppupulloon pakattu piparmintun- ja lohenmakuinen VetzLife Oral Care Gel ovat kaikki yhtä helppoja käyttää, se vie vain hetken. Niissä kaikissa on sama teho ja samat vaikuttavat aineet. Ne eivät ainoastaan ennaltaehkäise suu- ja hammasongelmia, vaan auttavat poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun ne hoitavat ikeniä. Ja kaikki tämä hoituu helposti ja edullisesti kotona. Ilman hankalia hammasharjoja ja -tahnoja.

Kaikki VetzLife -tuotteet ovat turvallisia ja helppo käyttää. Ne annostellaan suoraan koiran tai kissan suuhun. Harjaamista ei tarvita.

Myynnissä ainoastaan eläinlääkäreiden vastaanotoilla. Tämän tuotteen hintatiedot näkyvät sisäänkirjautuneille eläinlääkäreille.

Verkkokaupasta on vapaasti tilattavissa vastaavat tuotteet PetzLife Oral Care Spray -hammassuihke ja PetzLife Oral Care Gel -hammasgeeli.

Pakkauskoot: VetzLife Oral Care Spray 30 ml ja 118 ml. VetzLife Peppermint Gel 130 g ja VetzLife Oral Gare Salmon Gel 130 g.

Poista
tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

VetzLife Oral Care – Hammasgeeli ja hammassuihke koirille ja kissoille

VetzLife Oral Care  hammasgeeli ja hammassuihke puhdistavat ja hoitavat koirien ja kissojen hampaita tehokkaasti. Suihkepulloon pakattu VetzLife Oral Care Spray ja kätevään pumppupulloon pakattu piparmintun- ja lohenmakuinen VetzLife Oral Care Gel ovat kaikki yhtä helppoja käyttää, se vie vain hetken. Niissä kaikissa on sama teho ja samat vaikuttavat aineet. Ne eivät ainoastaan ennaltaehkäise suu- ja hammasongelmia, vaan auttavat poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun ne hoitavat ikeniä. Ja kaikki tämä hoituu helposti ja edullisesti kotona. Ilman hankalia hammasharjoja ja -tahnoja.

Koiralle tai kissalle, joka on tempperamenttinen tai ei pidä siitä, että sen suuta tai hampaita kosketellaan, suositellaan geelin käyttöä. Sitä ei tarvitse levitellä hampaisiin, sillä se leviää kaikkialle suussa syljen mukana.

Käyttöohjeet:

Geeli: Levitä suoraan ikenille. Alle 6 kg lemmikille 1/4 tl, 7-16 kg 1/3 tl, 17-28 kg 1/2 tl ja yli 28 kg 1 teelusikallinen kerralla.

Suihke: Suihkutetaan suoraan ikenille. Alle 6 kg lemmikille 2-3 suihkaisua, 7-16 kg 3-4 suihkaisua, 17-28 kg 4-5 suihkaisua ja yli 28 kg 5-6 suihkaisua kerralla.

Jos plakkia ja hammaskiveä on jo kertynyt, käytetään kahdesti päivässä niin kauan kunnes plakki ja hammaskivi ovat kokonaan poissa, jonka jälkeen jatketaan käyttöä kerran päivässä tai vähintään joka toinen päivä. Jos plakkia ja hammaskiveä ei vielä ole kertynyt, käytetään ennaltaehkäisevästi kerran päivässä tai vähintään joka toinen päivä. Älä anna ruokaa tai vettä 30 minuuttia ennen tai jälkeen hampaiden puhdistuksen. Harjaamista ei tarvita, mutta hampaita voidaan lisähoitona harjata, ilman hammastahnaa.

 Verkkokaupasta on vapaasti tilattavissa vastaavat tuotteet PetzLife Oral Care Spray -hammassuihke ja PetzLife Oral Care Gel -hammasgeeli.

Koostumus

Vaikuttavat aineet

Kaikissa VetzLifen hampaidenhoitotuotteissa (geeli ja suihke) on samat vaikuttavat aineet:

1. Rypäleen siemenuute
• estää plakin muodostumista hampaisiin
• auttaa vähentämään iensairauksia
• sisältää proantosyaniidia, jolla on vahvoja antioksidanttiominaisuuksia

2. Greipin siemenuute
• sisältää C- ja E-vitamiinia ja bioflavodoideja
• tasapainottaa pH-arvoa
• auttaa hoitamaan hampaan vieruskudoksen sairauksia
• puhdistaa, parantaa ja tukee immuunijärjestelmän toimintaa

3. Etyylialkoholi
• antibakteerinen, estää haitallisten bakteerien leviämistä
• lisää muiden ainesosien tehoa

4. Timjamiöljy
• sisältää luonnollisia, antimikrobisia ominaisuuksia
• taistelee ientulehdusta ja pahanhajuista hengitystä vastaan

5. Neemöljy
• estää plakin muodostumista (bakteerien tarttumasta hampaisiin)
• ehkäisee ja hoitaa iensairauksia
• antibakteerinen
• luonnollinen hengityksen raikastaja

6. Piparminttuöljy
• sisältää voimakkaita antiseptisiä ominaisuuksia
• tehokas pahanhajuista hengitystä aiheuttavia bakteereita vastaan
• sisältää omega-3 rasvahappoja sekä A- ja C-vitamiineja

Lisäksi lohenmakuisessa hampaidenpuhdistusgeelissä on makua antamassa aitoa villin lohen öljyä, jossa on runsaasti terveellisiä EPA- ja DHA-rasvahappoja.

Kaikki VetzLife -tuotteet ovat lemmikeille, omistajille ja ympäristölle turvallisia, 100 % luonnontuotteita.

Hampaiden hoidosta

Koiran ja kissan hampaiden hoidon merkitys

Hyväkuntoinen suu ja hampaat ovat tärkeä osa koirien ja kissojen hyvinvointia sekä yleisterveyttä. Aivan kuten meillä ihmisilläkin. Kukapa ei tietäisi, minkälaiselta tuntuu kun hammasta särkee. Entäpä jos jomotus jatkuisi vuodesta toiseen tulehdusten ja muiden hammasongelmien vuoksi? Tutkimusten mukaan yli puolet aikuisista koirista ja kissoista kärsii huonosta suuhygieniasta ja ientulehduksista. Eikä lemmikki osaa itse kertoa särkevistä hampaista.

Puhtaat hampaat

Kaikki lähtee liikkeelle puhtaista hampaista. Puhtaat, terveet hampaat ja terveet kudokset suussa parantavat koirien ja kissojen elämänlaatua, vaikuttavat sen yleisterveyteen ja parantavat useiden muiden tautien ennustetta ja pienentävät riskejä kirurgisten operaatioiden yhteydessä. Lisäksi lemmikin kanssa on mukavampi touhuta kun sen hengitys tuoksuu raikkaalta.

Pahanhajuinen hengitys

Pahanhajuinen hengitys ei ole ainoastaan mukavuusasia vaan se on yksi viesti hammasongelmista. Esimerkiksi tulehdus suussa ja hammaskivi ovat yleisiä syitä pahanhajuiseen hengitykseen. Siksi pahanhajuiseen hengitykseen on syytä puuttua.

Plakki

Likaisten hampaiden pinnassa näkyvä tahmea kerros on plakkia. Plakki on bakteeriyhdyskunta, sitkeä ja tahmea peite, joka kiinnittyy hampaiden pinnalle ja ikeniin ja edesauttaa iensairauksien syntymistä. Mikäli plakki saa olla tarpeeksi kauan hampaan pinnalla, se aiheuttaa ientulehduksen ja alkaa muuttua kovaksi hammaskiveksi.

Hammaskivi

Hammaskiveä kehittyy helposti erityisesti vanheneville koirille ja kissoille. Ne hampaat, jotka nuorena vielä kiiltelivät hohtavan valkoisina, saattavat olla vanhempana ikenien läheltä kellertävät tai jo kovan hammaskivimassan peitossa. Pahimmassa tapauksessa koko hammas on epätasainen ja hammaskiven peitossa. Erityisesti takahampaissa on usein hammaskiveä vaikka etuhampaissa ei muutosta olisi havaittavissa.

Ientulehdus

Ientulehdusta aiheuttaa hampaiden pinnalle kertyvä plakki, joka kovettuessaan muodostaa hammaskiveä. Plakki ja hammaskivi työntyvät ikenen alle muodostaen syviä taskuja, joissa kudosta tuhoavat bakteerit viihtyvät. Hoitamattomana ientulehdus voi johtaa hampaan irtoamiseen. Tulehdusbakteerit saattavat myös edetä verenkiertoon, mikä johtaa pahimmillaan verenmyrkytykseen. Tulehtuneet ikenet ovat tavallisesti turvonneet, punaiset tai jopa vuotavat verta. Tavallisin oire on pahanhajuinen hengitys.

Koska koirien ja kissojen suun ja hampaiden terveys ja hyvinvointi lähtee liikkeelle puhtaista hampaista, niiden hampaat tulisi puhdistaa päivittäin. VetzLife -suihkeella tai geelillä se on helppoa ja edullista ja sen voi tehdä itse kotona.