VetzLife

VetzLife –eläinlääkärisarja sisältää tehokkaita hoitotuotteita, jotka kaikki sopivat niin koirille kuin kissoillekin. Kaikki VetzLife tuotteet ovat 100% luonnontuotteita ja ne ovat turvallisia lemmikeille, omistajalle ja ympäristölle.

Valikoimassa on helppokäyttöiset hampaidenpuhdistussuihkeet ja –geelit, jotka puhdistavat tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita, poistavat plakkia, pehmittävät hammaskiveä samalla kun ne raikastavat hengitystä ja hoitavat ikeniä. VetzLife tarjoaa lemmikeille ja omistajille helppoa ja vaivatonta suun ja hampaiden hoitoa. Ilman harjaamista.

Tehokas ja nopeasti vaikuttava VetzLife Calming Gel vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan jännittävissä, pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa. Helpottaa lemmikin oloa esim. ukkosella, automatkoilla, eläinlääkärissä, koiranäyttelyissä, ilotulituksen aikaan ja kaikissa muissakin stressaavissa tilanteissa. Sopii myös päivittäiseen käyttöön kuten eroahdistuksen hoitoon ja ikävän lievittämiseen.

VetzLife -eläinlääkärisarja on saatavana ainoastaan eläinlääkäreiden vastaanotoilta.

 

Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään VetzLife hampaidenpuhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Sen käyttö on vaivatonta ja se auttaa lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Marika Oksanen

Kangasniemen Eläinlääkäri

Suosituimmat tuotteet

 • PetzLife Hammasgeeli - koirien ja kissojen hammaskiven hoitoonLOPPU

  PetzLife Hammasgeeli – Hammaskiven hoitoon

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  39,90
 • koiran hammaskivi

  PetzLife Hammassuihke – Hammaskiven hoitoon

  Arvostelu tuotteesta: 4.94 / 5
  39,9079,80
 • PetzLife Punkkisuihke koirille ja kissoille

  PetzLife Herbal Defense Spray – Myrkytön punkkikarkote

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  19,90
 • Ale! PetzLife Odorz Off - Luonnonmukainen hajuja poistava suihkeVähissä!

  PetzLife Odorz Off – Luonnonmukainen hajuja poistava suihke

  15,90 12,90