VetzLife

VetzLife –eläinlääkärisarja sisältää tehokkaita hoitotuotteita, jotka kaikki sopivat niin koirille kuin kissoillekin. Kaikki VetzLife tuotteet ovat 100% luonnontuotteita ja ne ovat turvallisia lemmikeille, omistajalle ja ympäristölle. Saatavana ainoastaan eläinlääkäreiden vastaanotoilta.

Valikoimassa on helppokäyttöiset hampaidenpuhdistussuihkeet ja –geelit, jotka puhdistavat tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita, poistavat plakkia, pehmittävät hammaskiveä samalla kun ne raikastavat hengitystä ja hoitavat ikeniä. VetzLife tarjoaa lemmikeille ja omistajille helppoa ja vaivatonta suun ja hampaiden hoitoa. Ilman harjaamista.

Tehokas ja nopeasti vaikuttava VetzLife Calming Gel vähentää stressiä ja auttaa rentoutumaan ja rauhoittumaan jännittävissä, pelottavissa ja ahdistavissa tilanteissa. Helpottaa lemmikin oloa esim. ukkosella, automatkoilla, eläinlääkärissä, koiranäyttelyissä, ilotulituksen aikaan ja kaikissa muissakin stressaavissa tilanteissa. Sopii myös päivittäiseen käyttöön kuten eroahdistuksen hoitoon ja ikävän lievittämiseen.

Suosituimmat tuotteet