fbpx

CLINIVET kissanruoka

Sijoitus lemmikkisi terveyteen ja hyvinvointiin

clinivet kissanruoka

Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokaasi. -Hippokrates

Meille kaikille tuttu sanonta ”Me olemme mitä syömme” koskee ihmisten lisäksi myös kissoja, sillä ravinnolla on tutkitusti aivan keskeinen vaikutus niin meidän ihmisten kuin kissojenkin terveyteen. Siksi me CLINIVETillä haluamme tarjota sinun kissallesi parasta mahdollista ravintoa, jotta se pysyisi terveenä läpi koko sen elämän.

Korkealaatuinen kissanruoka auttaa pitämään kissasi optimaalisessa kunnossa ja ehkäisee virtsakivien, karvapallojen, hammaskiven, nivelrikon, allergioiden sekä ylipainon syntymistä sekä monia muita sairauksia ja terveysongelmia.

Mistä on CLINIVET kissanruoka tehty?

CLINIVET kissanruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa. Niiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan korkealaatuisia, ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita.

CLINIVET -täysravinnot sisältävät paikallista, lähellä tuotettua kananlihaa, Atlantin valtameren pieniä, rasvaisia kaloija ja norjalaista lohiöljystä. Kananliha, kala tai lohiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Me CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia. Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

Kaikki CLINIVET kissanruokien sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

CLINIVET kissanruoat ovat erittäin herkullisia, sillä niiden maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista. Ne eivät sisällä keinotekoisia lisäaineita, kuten väri-, maku tai säilöntäaineita.

Eikä korkealaatuinen kissanruoka ole edes kallista, sillä CLINIVET kissanruokia saa aivan tavallisen kissanruoan hinnalla.

koditon kissa

Yksikin koditon kissa on liikaa

Eläinten hyvinvointi on meille tärkeää

Meille CLINIVETiläisille on tärkeää, että saamme olla mukana edistämässä kissojen hyvinvointia ja tukemassa eläinsuojelutyötä.

Yhteistyökumppanimme on Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry (Psey).


 

Olen Crazy Cat Lady Porvoosta ja toimin vapaaehtoisena paikallisessa eläinsuojeluyhdistyksessä (Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry). Olen neljän kissan omistaja, joten toimin kissojen kanssa käytännössä katsoen kaiken vapaa-ajan. CLINIVETin kissanruokiin olen päässyt tutustumaan yhdistyksen kautta, missä yhdistyksen omien tapahtumien lomassa olemme järjestäneet  ystävämyyntiä asiakkaille. Olen ostanut CLINIVETin kissanruokia myös kotiin omille kissoille. Ruoat ovat maistuneet kissoille hyvin ja maittavuuden lisäksi tärkeä edellytys ruoan suhteen on ravinnon laadukkuus.

Marjo Voutilainen

Porvoo