CLINIVET Kissanruoat

CLINIVET kissanruoat ovat luotettavasti aina huippulaatua ja jonka makua kissat rakastavat. CLINIVET -ruokasarja on pitkän ja laajan tutkimus- ja kehitystyön tulos, johon ovat osallistuneet johtavat eläinlääkärit ja ravitsemusasiantuntijat. Ruoat sisältävät tarkan määrän energiaa ja ravintoaineita suhteessa kissan ikään, elämäntapaan ja erityistarpeisiin (herkkä iho, herkkä vatsa, kiilloton turkki, nivelongelmat, virtsatieongelmat, hammasongelmat, harvapallo-ongelmat, tiineys, imetys jne.).

Tarjoamalla korkealaatuista ravintoa, voidaan pitkällä aikavälillä edistää kissan terveyttä ja hyvinvointia sekä ennaltaehkäistä monia sairauksia, kuten esimerkiksi iho- ja vatsaongelmia, virtsatieongelmia, nivelrikkoa ja diabetesta. Tarkasti muotoillut palat edistävät hampaiden hyvinvointia ja kuitupitoinen ravinto ehkäisee karvapallojen muodostumista. Optimaalinen pH-arvo ja mineraalien tasapaino suojaavat virtsateitä ja ehkäisevät virtsakivien muodostumista (FLUTD = Feline Lower Urinary Tract Disease).

Kaikki CLINIVET –kissanruoat ovat herkullisia täysravintoja ilman keinotekoisia lisäaineita (väri-, maku- tai säilöntäaineita). Ne eivät myöskään sisällä sianlihaa, naudanlihaa, lammasta tai maito- tai soijatuotteita.

Mistä on CLINIVET -kissanruoka tehty?

CLINIVET -kissanruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Ranskassa pyydetyistä Atlantin valtameren pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä. Myös käytetyt kananmunat ja kasvikset ovat eurooppalaisia.

Me Clinivetillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, vapaana kasvaneiden kanojen liha, kalat ja lohiöljy eivät sisällä hormoneja eivätkä turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on ravinnossa käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -kissanruoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -kissanruokien sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -kissanruoat ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Eikä korkealaatuinen kissanruoka ole edes kallista, sillä CLINIVET -kissanruokia saa aivan tavallisen kissanruoan hinnalla.

 

koditon kissa

Kissan ei kuulu olla koditon

Eläinten suojelu on meille tärkeää

Meille CLINIVETiläisille on tärkeää, että saamme olla mukana edistämässä kissojen hyvinvointia ja tukemassa eläinsuojelutyötä.

Olemme osallistuneet hyväntekeväisyyteen antamalla aikaa ja tuotteita sekä osallistuneet varojen hankintaan. Olemme kiitollisia siitä, että meidät on kutsuttu mukaan eri tapahtumiin ja toimintaan!

Suosituimmat tuotteet

 • CLINIVET Adult Cat - Huippulaatuinen kissanruoka kaikille aikuisille kissoille

  CLINIVET Adult Cat – Huippulaadukas kissanruoka kaikille aikuisille kissoille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  14,9059,90
 • CLINIVET Senior Cat - Ikääntyvän kissan senioriruoka

  CLINIVET Senior Cat – Laadukas senioriruoka ikääntyville kissoille

  14,9059,90
 • CLINIVET Light Cat - Kevytruoka leikatuille ja ylipainoisille kissoille

  CLINIVET Light Cat – Kevytruoka ylipainoisille ja leikatuille kissoille

  14,9059,90
 • CLINIVET Kitten - Penturuoka kissanpennuille ja kissaemoille

  CLINIVET Kitten – Penturuoka kissanpennuille ja kissaemoille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  14,9059,90