CLINIVET kissanruoka – sijoitus lemmikkisi terveyteen

clinivet kissanruoka

Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokaasi. -Hippokrates

Meille kaikille tuttu sanonta ”Me olemme mitä syömme” koskee ihmisten lisäksi myös kissoja, sillä ravitnnolla on tutkitusti aivan keskeinen vaikutus niin meidän ihmisten kuin kissojenkin terveyteen. Siksi me CLINIVETillä haluamme tarjota sinun kissallesi parasta mahdollista ravintoa, jotta se pysyisi terveenä läpi koko sen elämän.

Korkealaatuinen kissanruoka auttaa pitämään kissasi optimaalisessa kunnossa ja ehkäisee virtsakivien, karvapallojen, hammaskiven, nivelrikon, allergioiden sekä ylipainon syntymistä sekä monia muita sairauksia ja terveysongelmia.

Mistä on CLINIVET kissanruoka tehty?

CLINIVET kissanruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Ranskassa pyydetyistä Atlantin valtameren pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä. Myös käytetyt kananmunat ja kasvikset ovat eurooppalaisia.

Me Clinivetillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja ja kanat ovat saaneet kasvaa vapaana.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET kissanruoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET kissanruokien sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET kissanruoat ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista. Ilman lisäaineita.

Eikä korkealaatuinen kissanruoka ole edes kallista, sillä CLINIVET kissanruokia saa aivan tavallisen kissanruoan hinnalla.

 

koditon kissa

Yksikin koditon kissa on liikaa

Eläinten hyvinvointi on meille tärkeää

Meille CLINIVETiläisille on tärkeää, että saamme olla mukana edistämässä kissojen hyvinvointia ja tukemassa eläinsuojelutyötä.

Yhteistyökumppanimme on Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry.

Olemme osallistuneet toimintamme alusta alkaen hyväntekeväisyystyöhön antamalla aikaa ja tuotteita kodittomille lemmikeille sekä osallistuneet varojen hankintaan. Olemme kiitollisia siitä, että meidät on kutsuttu mukaan eri tapahtumiin ja eläinsuojeluyhdistyksen toimintaan.

 

Olen Crazy Cat Lady Porvoosta ja toimin vapaaehtoisena paikallisessa eläinsuojeluyhdistyksessä (Porvoonseudun eläinsuojeluyhdistys ry). Olen neljän kissan omistaja, joten toimin kissojen kanssa käytännössä katsoen kaiken vapaa-ajan. CLINIVETin kissanruokiin olen päässyt tutustumaan yhdistyksen kautta, missä yhdistyksen omien tapahtumien lomassa olemme järjestäneet  ystävämyyntiä asiakkaille. Olen ostanut CLINIVETin kissanruokia myös kotiin omille kissoille. Ruoat ovat maistuneet kissoille hyvin ja maittavuuden lisäksi tärkeä edellytys ruoan suhteen on ravinnon laadukkuus.

Marjo Voutilainen

Porvoo

Suosituimmat tuotteet

 • CLINIVET Adult Cat - Huippulaatuinen kissanruoka kaikille aikuisille kissoille

  CLINIVET Adult Cat – Huippulaadukas kissanruoka kaikille aikuisille kissoille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  14,9059,90
 • CLINIVET Light Cat - Kevytruoka leikatuille ja ylipainoisille kissoille

  CLINIVET Light Cat – Kevytruoka ylipainoisille ja leikatuille kissoille

  14,9059,90
 • CLINIVET Kitten - Penturuoka kissanpennuille ja kissaemoille

  CLINIVET Kitten – Penturuoka kissanpennuille ja kissaemoille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  14,9059,90
 • CLINIVET Senior Cat - Ikääntyvän kissan senioriruoka

  CLINIVET Senior Cat – Laadukas senioriruoka ikääntyville kissoille

  14,9059,90