Sijoitus kissasi terveyteen ja hyvinvointiin

Meille kaikille tuttu sanonta ”Me olemme mitä syömme” koskee ihmisten lisäksi myös kissoja, sillä ravinnolla on tutkitusti aivan keskeinen vaikutus niin meidän ihmisten kuin kissojenkin terveyteen. Siksi me CLINIVETillä haluamme tarjota sinun kissallesi parasta mahdollista ravintoa, jotta kissasi pysyisi terveenä läpi koko sen elämän.

Korkealaatuinen kissanruoka auttaa pitämään kissasi optimaalisessa kunnossa ja ehkäisee virtsakivien, karvapallojen, hammaskiven, nivelrikon, allergioiden sekä ylipainon syntymistä sekä monia muita sairauksia ja terveysongelmia.

clinivet kissanruoka
Korkealaatuinen kissanruoka – sijoitus kissasi terveyteen

Mistä on CLINIVET kissanruoka tehty?

CLINIVET kissanruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa. Niiden valmistuksessa on käytetty ainoastaan korkealaatuisia, ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita.

CLINIVET -täysravinnot sisältävät paikallista, lähellä tuotettua kananlihaa, Atlantin valtameren pieniä, rasvaisia kaloija ja norjalaista lohiöljystä. Kananliha, kala tai lohiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Me CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia. Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

Kaikki CLINIVET kissanruokien sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

CLINIVET kissanruoat ovat erittäin herkullisia, sillä niiden maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista. Ne eivät sisällä keinotekoisia lisäaineita, kuten väri-, maku tai säilöntäaineita.

Eikä korkealaatuinen kissanruoka ole edes kallista, sillä CLINIVET kissanruokia saa aivan tavallisen kissanruoan hinnalla.