Koiran erikoisruoka

>> Lyder koiran erikoisruoka on kehitetty ja valmistettu yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan ja alan ammattilaisten kanssa elintarvikelaatuisista ja toiminnallisista raaka-aineista. Tavoitteena on tehdä korkealaatuista ja terveellistä ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja auttaa oireiden hillitsemisessä. Olipa sitten kyse nivel-, allergia– tai maha- ja suolisto-oireista, Lyder erikoisruokien valikoimasta löytyy varta vasten näihin tarpeisiin sopiva täysravinto. Myös ylipainoisille ja huonosta suuhygieniasta kärsiville koirille on omat ruokansa.

>> CLINIVET koiranruokien raaka-aineet on valittu siten, että niiden tiedetään yleisesti olevan hyvin siedettyjä. Olipa sitten kyseessä koiran ylipaino, maha- ja suolisto-oireet, närästys, haima-vaivat tai iho-ongelmat ja kutina, valikoimasta löytyy näihin tarpeisiin suositeltava täysravinto. Myös koiran iän tuomat erityistarpeet on huomioitu.

Koiran erikoisruoka.

Koiran erikoisruoka erityistarpeisiin

Lyder erikoisruoat koiralle

Lyder koiranruokasarjassa on korkealaatuisia erikoisruokia, jotka valmistetaan suomessa, kotimaisista raaka-aineista. Erikoisruokien lisäksi Lyder tuotevalikoimassa on päivittäisruokia niille kissoille ja koirille, joilla ei ole erityistarpeita.

Lyder erikoisruoat on kehitetty ja valmistettu yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan ja alan ammattilaisten kanssa laadukkaista ja toiminnallisista raaka-aineista. Tavoitteena on tehdä korkealaatuista ja terveellistä ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja auttaa oireiden hillitsemisessä. Olipa sitten kyse nivel-, allergia– tai maha- ja suolisto-oireista, Lyder erikoisruokien valikoimasta löytyy varta vasten näihin tarpeisiin sopiva koiran erikoisruoka. Myös ylipainoisille ja huonosta suuhygieniasta kärsiville koirille on omat erikoisruokansa.

Lyder on suomalainen lemmikkiruokasarja

Suomalainen koiranruoka on luonnollisesti valmistettu Suomessa, kotimaisista raaka-aineista. Koska kaikki Lyder koiranruoat ja kissanruoat valmistetaan puhtaista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista, voit olla varma, että ruoka on varmasti korkealaatuista, terveellistä, turvallista ja taatusti maistuvaa ilman lisäaineita.

Koiran erikoisruoka – CLINIVET kuivaruoka

CLINIVET koiranruokasarjasta löydät korkealaatuiset koiranruoat vauvasta vaariin sekä erityistarpeisiin. Ruokien raaka-aineet on valittu siten, että niiden tiedetään yleisesti olevan hyvin siedettyjä. Olipa sitten kyseessä koiran ylipaino, maha- ja suolisto-oireet, närästys, haima-vaivat tai iho-ongelmat ja kutina, valikoimasta löytyy näihin tarpeisiin suositeltava erikoisruokavalio. Myös koiran iän tuomat erityistarpeet on huomioitu.