Koiran erikoisruoka

Lyder erikoisruoat on kehitetty ja valmistettu yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan ja alan ammattilaisten kanssa laadukkaista ja toiminnallisista raaka-aineista. Tavoitteena on tehdä korkealaatuista ja terveellistä ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja auttaa oireiden hillitsemisessä. Olipa sitten kyse nivel-, allergia– tai maha- ja suolisto-oireista, Lyder erikoisruokien valikoimasta löytyy varta vasten näihin tarpeisiin sopiva täysravinto.

CLINIVET koiran kuivaruokien raaka-aineet on valittu siten, että niiden tiedetään yleisesti olevan hyvin siedettyjä. Olipa sitten kyseessä koiran ylipaino, maha- ja suolisto-oireet, närästys, haima-vaivat tai iho-ongelmat ja kutina, valikoimasta löytyy näihin tarpeisiin suositeltava täysravinto. Myös koiran iän tuomat erityistarpeet on huomioitu.

koiran erikoisruoka

Koiran erikoisruoka erityistarpeisiin

Erikoisruoka koiralle

Lyder koiran erikoisruoka, joka on aivan uudenlainen koiranruokasarja, joka valmistetaan suomalaisista raaka-aineista. Lyder valmistaa lemmikkiruokia myös terveille kissoille ja koirille.

Lyder erikoisruoat on kehitetty ja valmistettu yhteistyössä koiran ravitsemusneuvojan ja alan ammattilaisten kanssa laadukkaista ja toiminnallisista raaka-aineista. Tavoitteena on tehdä korkealaatuista ja terveellistä ruokaa, joka ennaltaehkäisee ja auttaa oireiden hillitsemisessä. Olipa sitten kyse nivel-, allergia– tai maha- ja suolisto-oireista, Lyder erikoisruokien valikoimasta löytyy varta vasten näihin tarpeisiin sopiva koiran erikoisruoka.

Lyder on suomalainen koiran- ja kissanruokasarja

Suomalainen koiranruoka on luonnollisesti valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Merkiksi suomalaisesta työstä, Lyderille on myönnetty Avainlippu-tunnus. Lyder koiranruoat ja kissanruoat valmistaa Lyder petfood (lyderpetfood.fi) kotimaisista, elintarvikelaatuisista raaka-aineista. Korkealaatuiset raaka-aineet takaavat sen, että ruoka on terveellistä, turvallista ja taatusti maistuvaa ilman lisäaineita (väri- maku- tai säilöntäaineita).

Lyder koiran erikoisruoka

Koiran erikoisruoka – CLINIVET kuivaruoka

CLINIVET koiranruokasarjasta löydät korkealaatuiset koiranruoat vauvasta vaariin sekä erityistarpeisiin. Ruokien raaka-aineet on valittu siten, että niiden tiedetään yleisesti olevan hyvin siedettyjä. Olipa sitten kyseessä koiran ylipaino, maha- ja suolisto-oireet, närästys, haima-vaivat tai iho-ongelmat ja kutina, valikoimasta löytyy näihin tarpeisiin suositeltava erikoisruokavalio. Myös koiran iän tuomat erityistarpeet on huomioitu.