fbpx

CLINIVET Adult Light – Superherkullinen kevytruoka ylipainoisille koirille

(79 tuotearviota)

0,0069,90

CLINIVET Adult Light on on superkevyt, superherkullinen ja supersuosittu kevytruoka kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille ja muille koirille, jotka tarvitsevat vähärasvaista ruokavaliota.

CLINIVET Adult Light sisältää vain 5% rasvaa, joten koiran ihannepaino on helppo saavuttaa ilman, että koiran tarvitsee olla nälissään. CLINIVET Adult Light on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle ja se rauhoittaa ja tasapainottaa tehokkaasti koiran vatsan ja suoliston toimintaa.

Painonpudotuksen lisäksi kevytruokaa suositellaan myös närästyksestä kärsivälle ja eläinlääkärin ohjeiden mukaan myös haima-ongelmista kärsivälle koiralle.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 4 kg (7,47€/kg) ja 15 kg (4,66€/kg).

CLINIVET Adult Light ostajalle Koiran laihdutusopas ilmaiseksi. Valitse erikseen!

Poista

Kuvaus

Vähärasvainen koiran light ruoka ylipainoiselle koiralle

Koiran light ruoka, joka on superkevyt, superherkullinen ja supersuosittu kevytruoka kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille ja muille koirille, jotka tarvitsevat vähärasvaista ruokavaliota. CLINIVET Adult Light on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle ja se rauhoittaa ja tasapainottaa tehokkaasti koiran vatsan ja suoliston toimintaa.

Painonpudotuksen lisäksi kevytruokaa suositellaan myös närästyksestä kärsivälle ja eläinlääkärin ohjeiden mukaan myös haima-ongelmista kärsivälle koiralle.

CLINIVET Adult Light sisältää vain 5% rasvaa, joten se on todella kevyt koiran laihdutusruoka. Koska siinä on rasvaa ja kaloreita niin vähän, koiran ihannepaino on helppo saavuttaa ilman, että koiran tarvitsee olla nälissään.

Kenelle koiran vähärasvainen ruoka sopii?

 1. Koiran ylipainon hoitoon
 2. Koiran ylipainon ennaltaehkäisyyn
 3. Närästyksestä kärsivälle koiralle
 4. Löysästä/runsaasta ulosteesta kärsivälle koiralle
 5. Ilmavaivoista, vatsan kurinasta tai toistuvasta ripulista kärsivälle koiralle
 6. Haiman sairaudesta kärsivälle koiralle eläinlääkärin ohjeiden mukaan

Koostumus:

Maissi, ruskea riisi (16%), kuivattu siipikarjanliha (14%), täysjyväkaura, siipikarjan maksa, siipikarjan rasva, sokerijuurikas, kuivattu kala, panimohiiva, kivennäisaineet, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, lohiöljy, glukosamiini (350mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(350mg/kg), prebiootti FOS (305mg/kg), prebiootti MOS (305mg/kg), kondroitiinisulfaatti (250mg/kg), yucca-uute.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 18%, rasvapitoisuus 5%, raakatuhka 5%, raakakuitu 3%, omega-6 2,08%, omega-3 0,31%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,866 iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000 iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111 mg, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106 mg, beetakaroteeni 1,25 mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Energiapitoisuus:

Sisältää ainoastaan 5% rasvaa, energiapitoisuus vain 315,50 kCal/100g.

Kevytruoka täynnä terveyshyötyjä:

  Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
  Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koirille
  C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat immuunijärjestelmää
  Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  Omega-3 ja omega-6-rasvahapot hellivät koiran ihoa ja turkkia
  Mukana todellinen tehopaketti koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat kaikki yhdessä koiran nivelten ja rustojen toimintaa
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

 Koiran ylipaino

Koiran ylipaino rasittaa koiran elimistöä ja heikentää sen elämänlaatua. Jos koira on liian tuhdissa kunnossa, se saattaa olla väsynyt, apaattinen tai huonotuulinen pelkästään siksi, että ylimääräiset kilot tekevät se olon tukalaksi. Ylipainoinen koira myös sairastuu muita koiria herkemmin mm. diabetekseen, nivelrikkoon, selkäsairauksiin, sydänsairauksiin, maksasairauksiin, haimasairauksiin ja lukemattomille muille vakaville sairauksille. Näistä syistä CLINIVET Adult Light on ihanteellinen dieettiruoka ylipainosta kärsiville koirille.

 Aikuinen koira ikääntyy

Seniori-ikäisille koirille, suosittelemme CLINIVET Adult Senior -ravintoa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvien koirien tarpeita.

Katso CLINIVET Adult Light -video.

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemisessa? Taulukko auttaa valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivan ruoan. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

79 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Light – Superherkullinen kevytruoka ylipainoisille koirille

 1. Tiibetinspanieli Santtu, 7 vuotta

  Nirsokin koira syö mielellään.

 2. Kääpiösnautseri Zorro, 7 vuotta

  Ruoka on erittäin hyvälaatuista ja maistuu meidän koiralle mainiosti.

 3. Cairnterrieri Rina, 8 vuotta

  Cairnien ruokahalu on loputon ja tämä “laihisruoka” on osoittautunut hyvin vatsaa täyttäväksi ilman lihomista.

 4. Tuulia P

  Hyvin näyttäisi maistuvan

 5. Krista H

  Haimaongelmista kärsinyt labradorinnoutaja on syönyt tätä ruokaa jo kolme vuotta. Ehdottomasti hintansa arvoinen eväs haimaongelmista kärvivälle labradorinnoutajalle. Sairauden puhjetessa puhkesi myös epätoivo, mutta koiran tila koheni silmissä kun eläinlääkäri suositteli vaihtamaan tähän ruokaan. Lisäpisteet lisäaineettomuudesta ja siitä, että on valmisettu ilman eläinkokeita.

 6. Senja P

  Maistuu hyvin molemmille koirillemme. Käy myös herkkupalana. Laihdutus vasta aluillaan, joten ei vielä tietoa, miten toimii.

 7. Leena T

  Erittäin maistuva, meillä ei koiralla ole paino-ongelmia, mutta närästykseen taipuvaisena, on ruuan oltava vähärasvaista. Toimii erinomaisesti myös siinä ja sopii herkkävatsaiselle.

 8. Jasu

  Hyvin maistuu ja pitää nälän poissa. Erinomainen hinta-laatu suhde.

 9. Noora

  Clinivet Adult Light on ollut meidän labradorille todellinen löytö. Yli 4 kiloa tipahti paino noin vain ruokaa vaihtamalla.

 10. Saksanpaimenkoira Aada

  Haimasairaan koiran pelastus! Itku tuli kun huomasin, että löytyi sopiva ruoka ja joka on halpakin.

 11. Amanda K

  Steriloinnin jälkeen piti löytää koiralle kevytruoka, koska koira alkoi lihomaan. Eläinlääkäri suositteli Clinivetin dieettiruokaa ja tällä on paino pysynyt kurissa.

 12. Labbis Nana + omistaja

  Ihan parasta dieettinappulaa koiralle. Sen lisäksi, että kilot pysyy kurissa, ruoka on maistuvaa ja pitää nälän poissa. Aikaisempaan ruokaan verrattuna maittavampaa. Tilauksen mukana tuli vähäkalorisia makupaloja. Iso kiitos!

 13. Cockerspanieli Nelli

  Vaikka on kevytruokaa, maistuvuudelle täysi kymppi!

 14. Labradorinnoutaja Masi 4 vuotta

  Täyden kympin laihisruoka. Masi on nyt 5 kiloa kevyempi ja on silmin nähden energisempi ja iloisempi.

 15. Mika A

  Loistava laittiruoka, joka oikeasti tepsii ja sen lisäksi maistuu.

 16. Kimmo N

  Eläinlääkäri laittoi meidän koiran dieetille ja tämän pussin mukaan. Muutama kilo on jo lähtenyt, joten suunta on oikea ja tällä jatketaan.

 17. Ranskanbulldoggi Zina

  Steriloidulle ranskanbulldogille nappi laihisnappula.

 18. Labradori Aatu 6-vuotta

  Laadukas ja edukas eväs meidän ikuiselle laihduttajalle, joka oikeesti toimii ja karistaa liikakilot.

 19. Aatu

  Kohta kolme vuotta annettu tätä ruokaa saksanpaimenkoiralle, joka sairastaa haiman vajaatoimintaa. Koiran vointi on pysynyt hyvänä ja syö näitä nappuloita mielellään.

 20. Harri M

  Toisin kuin muut laihdutusruuat, Clinivet katoaa koiran kupista alta aikayksikön. Vaikka syö mahan täyteen, paino tippuu.

 21. Anna-Maija

  Koirani on kärsinyt vaikeasta närästyksestä pitkään eikä sopivaa ruokaa ole löytynyt. Clinivetin myötä närästys on jäänyt kokonaan pois.

 22. Mikke

  ?

 23. Veera L

  Painonvartijat Milla ja Moona suosittelevat.

 24. Lena V

  Meillä nämä dieettinappuloita käytetään normaalin ruuan lisäksi makupaloina. Sopivan kokoiset nappulat ja koira nuolee kupin aina tyhjäksi.

 25. Ulla M

  Tämä kevytruoka on todellinen helmi. Koiran aineenvaihdunta pysyy aktiivisena ja koira energisenä vaikka painokäyrä näyttää alaspäin.

 26. Meeri V

  Toimiva laihisruoka. Yleensä tosi nirso koira vie nämä nappulat käsistä.

 27. Karri L

  Hyvän oloinen kuivaruoka, joka vaikuttaa laadukkaalta. Vähäinen rasvan määrä näkyy selkeästi nappulassa. Tuoksuu tuoreelle. On myös koiran mieleen.

 28. Krisse P

  Tätä ruokaa on hehkutettu niin paljon, että oli pakko tilata omalle koiralle, joka on aikaisemmin syönyt toisen merkin laihisruokaa. Koira villiintyi tästä ruuasta ihan täysin eikä suostu enää syömään vanhaa ruokaa. Valinta oli siis helppo tehdä.

 29. Hillevi V

  Halpa erikoisruoka, joka täytti odotukset.

 30. Jasmike L

  Puoli vuotta syötetty koiralle. Doctor’s order ? Nyt koira alkaa olla missin mitoissa, joten olen tosi tyytyväinen ruokaan.

 31. Elina N

  Supernopea toimitus. Eilen aamulla tilasin, tänään avattiin ruokapussi!

 32. Annina D

  Toinen pussi nyt menossa ja koira rakastaa tätä ruokaa. Vyötärökin on kivasti kaventunut. Suosittelen.

 33. Heidi J

  Tekee minkä lupaa. Koira on laihtunut muutaman kilon.

 34. Berit W

  Laihisruoka, joka yllättäen kelpaa jopa meidän nirppanokalle.

 35. Milla U

  Koira syö ahnaasti. Uloste on kiinteää eikä tule enää isoja jätöksiä.

 36. Venla K

  Haimaa sairastavalle koiralle on annettu tätä ruokaa nyt 2 vuotta ja koira on elämänsä kunnossa. Suosittelen lämpimästi.

 37. Ida J

  Eläinlääkäri määräsi meidän koiralle tätä ruokaa närästykseen. Koira on nyt silmin nähden paremmassa kunossa ja pitkästä aikaa ruoka maistuu.

 38. Jan T

  Perheen silmäterä on syönyt tätä ruokaa puolisen vuotta ja ruoan myötä on närästysoireet hävinneet kokonaan. Hetken jouduttiin antamaan toista ruokaa kun tämä pääsi loppumaan ja heti alkoi uudestaan hillitön närästys. Kiitos nopeista toimituksista. Aina on tullut tilaus 1-2 päivässä vaikka on täysin oma vika, kun ei muista tilata ajoissa.

 39. Leo H

  Hyvä laihdutusnappula.

 40. Jolly Jumper

  Perfect kibbles for overweight labrador. Keep going. Thanks!

 41. Hille S

  Mopsin pullea uuma soukkeni muutamassa kuukaudessa ja nyt ollaan vaihtamassa Clinivetin viljattomaan kalaruokaan. Ruuan mukana tullut ilmainen Laihdutusopas oli kiva extra.

 42. Berit A

  Vihdoin löytyi laihisnappula, joka kelpaa. Eikä ole edes kallis. Nopea toimitus. Siitä kiitos.

 43. Minna K

  Tämän ruuan kuuluisi saada mitalli! Bullmastiffi nyt 4v. Syönyt tätä ruokaa alle vuoden. Ekan säkin myötä katosi korvatulehdus, tokan säkin myötä karvanlähtö rauhoittui ja aivan uskomatonta, furunkuloosi, mikä oli tosi paha tassuissa, jotka olivat turvoksissa ja kävely oli kuin lasinsirujen päällä kävelyä, katosi kokonaan!! En onnellisempi olisi voinut olla. Eläinlääkäri kysyi mikä ruoka ja kun kerroin pyysi nettiosoitteen!! Olen mainostanut tätä ruokaa niin paljon ja niin monelle, että muutkin ihanat haukut sais elää hyvää elämää terveenä 😊

 44. Timo S

  Tämä safka on tehnyt ihmeitä meidän sohvanvaltaajan habitukselle. Ei uskoisi enää samaksi koiraksi kuin talvella.

 45. Paula P

  Viiden tähden kuivaruoka ylipainoon taipuvalle koiralle.

 46. Taina E

  Ostin tätä kevytruokaa eläinlääkärin neuvosta koiralleni, joka kärsii närästyksestä. Helpotti oireita nopeasti. Pienin pussi on 4 kg, joka on minikoiralle liian iso.

 47. Irja H

  Maistuva laittiruoka. Pussi tarttui eläinlääkärin vastaanotolta mukaan eikä ollut edes kallis. Suosittelen muidenkin eläinlääkärin hyllyille epäterveellisten, ylihintaisten mössöjen tilalle.

 48. Mäyräkoira Ginger 7-vuotta

  Ihan mahtava kevytruoka!

 49. Risto H

  Eläinlääkäriltä tuli käsky laittaa koira dieetille. Ensimmäinen 15 kilon säkki on lopuillaan ja koira on muuttunut ihan silmillä. Ihannepainoon on vielä matkaa, mutta tärkeintä on, että saadaan tuo sohvakaveri kondikseen.

 50. Åke O

  Ei moitetta.

 51. Antero K

  Laihdutusruoka, joka on muuten ihan hyvä, mutta liian kallis.

 52. Melina R

  Painonpudotukseen hyvä, niukkarasvainen kuivaruoka.

 53. Titta O

  Petholicin tuotteet on kaikki ihan sika mahtavia! Olen käyttänyt montaa eri tuotetta jo vuosia. Tässä huomaa, miten pieni maahantuoja voi menestyä isojen rinnalla panostamalla laatuun. Viimeksi tilasin light kuivaruuan, hammasgeelin ja makupaloja.

 54. Jenna J

  Eilen aamulla tilasin ja tänään tuli uudet kaksi säkkiä ruokaa. Näillä pärjätään taas kuukausi eteenpäin. Kiitos.

 55. Vera U

  Eläinlääkäri suositteli tätä ruokaa närästyksestä kärsivälle koiralleni. Oireet helpottuivat heti ja nyt koirani on syönyt tätä jo kuukausia ja närästys on kadonnut kokonaan ja pysynyt poissa.

 56. Suski P

  Tyytyväinen nelijalkainen asiakas ja omistaja kiittää ja kumartaa.

 57. Siru

  Painonpudotukseen etsin maistuvaa ruokaa steriloidulle saku nartulle. Tämä ruoka maistuu meidän nirsolle neidillekin.

 58. Tuula A

  Tässä dieettinappulassa on kaikki paikallaan.

 59. Emmi K

  Haimaa sairastava saksanpaimen on syönyt näitä nappuloita jo pari vuotta ja voi hyvin, vaikka sairaus oli viedä koiralta hengen.

 60. Tuukka V

  Ihan ok ruoka

 61. Sanni A

  Ylipainoinen kääpiösnautseri on laihtunut tällä ruualla nyt pari kiloa. Vielä toinen mokoma jäljellä. Ruuan mukana tullut laihdutusops oli kanssa tosi kiva.

 62. Outi V

  Paras kevytruoka, minkä tiedän.

 63. Janette R

  Tavoite on saada koiran vyötärömakkarat sulamaan. Eka pussi menossa, ainakin maistuu koiralle.

 64. Heta M

  Vihdoin löytyi koirulille kunnollinen vähärasvainen kuivaruoka! 👌

 65. Piia R

  Clinivet Adult light on sopinut erittäin mainiosti haima- ja ohutsuolivaivaiselle koirallemme ruoan hiilihydraattipitoisuuden ja vähäisen rasvan vuoksi.
  Mukana tulleet makupalanäytteet sen sijaan eivät ole valitettavasti sopineet.

 66. Linda L

  Tänään saapui taas paketti. Nopeat toimitukset. Kiitos.

 67. Miranda D

  Loistava ruoka. Turkki, vatsa, iho ja koko koira on kuin uudesti syntynyt ♥️♥️♥️

 68. Ansku K

  Koiran mielestäkin laihduttaminen on kivaa kun ruoka on NIIIIIN hyvää.

 69. Kristel L

  Me käytetään näitä nappuloita myös koulutuksessa palkkaamiseen. Hyvin uppoaa.

 70. Rekku

  Kiitti ruuasta, sanoo Rekku. Saisko lisää?

 71. Hanna-Kaisa S

  Viis tähtee pelkästään jo sille, ettei tarvitse enää juosta ympäriinsä etsimässä sellaista kuivaruokaa, jota wuffe suostuu syömään.

 72. Iida B

  Koirani kärsii pahasta suolistosairaudesta ja tämä ruoka on sopinut sille hyvin. En uskonut, että ruoka voi olla näin iso apu. Lääkitys on jo ihan minimissä.

 73. Fiona L

  Hyvä hinta erikoisruualle.

 74. Masa T

  Hyvää ruokaa pullerolle.

 75. Justus N

  Lännen nopein toimitus 💪

 76. Hanski

  Tää ruoka on ihan super! Eka laihisruoka, jota koira syö mielellään.

 77. Joonas M

  Närästävälle koiralle tästä ruuasta on ollut iso apu.

 78. Iisa

  Koiran närästys helpottui nopeasti sen jälkeen kun vaihdettiin tähän kuivaruokaan.

 79. Taina D

  Meillä tykätään tästä ruuasta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *