fbpx

CLINIVET Adult Light – Superherkullinen kevytruoka ylipainoisille koirille

(13 tuotearviota)

29,9069,90

CLINIVET Adult Light on on superkevyt, superherkullinen ja supersuosittu kevytruoka kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille ja muille koirille, jotka tarvitsevat vähärasvaista ruokavaliota.

CLINIVET Adult Light sisältää vain 5% rasvaa, joten koiran ihannepaino on helppo saavuttaa ilman, että koiran tarvitsee olla nälissään. CLINIVET Adult Light on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle ja se rauhoittaa tehokkaasti koiran vatsan toimintaa.

Eläinlääkärin ohjeiden mukaan myös haima-ongelmista kärsiville koirille.

Erinomaista vastinetta rahoille!

 Valmistettu ilman eläinkokeita.

 Toimitus 3,90 €.
 Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.
 Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € tilauksille.

Pakkauskoot: 4 kg (7,47€/kg) ja 15 kg (4,66€/kg).

Poista

Kuvaus

Vähärasvainen koiran light ruoka ylipainoiselle koiralle

Koiran light ruoka, joka on superkevyt, superherkullinen ja supersuosittu kevytruoka kaikille kadonneen vyötärön metsästäjille ja muille koirille, jotka tarvitsevat vähärasvaista ruokavaliota. CLINIVET Adult Light on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle ja se rauhoittaa tehokkaasti koiran vatsan toimintaa.

CLINIVET Adult Light sisältää vain 5% rasvaa, joten se on todella kevyt koiran laihdutusruoka. Koska siinä on rasvaa ja kaloreita niin vähän, koiran ihannepaino on helppo saavuttaa ilman, että koiran tarvitsee olla nälissään.

Kenelle koiran vähärasvainen ruoka sopii?

 1. Koiran ylipainon hoitoon
 2. Koiran ylipainon ennaltaehkäisyyn
 3. Närästyksestä kärsivälle koiralle
 4. Löysästä/runsaasta ulosteesta kärsivälle koiralle
 5. Ilmavaivoista, vatsan kurinasta tai toistuvasta ripulista kärsivälle koiralle
 6. Haiman sairaudesta kärsivälle koiralle eläinlääkärin ohjeiden mukaan

Koostumus:

Maissi, ruskea riisi (16%), kuivattu siipikarjanliha (14%), täysjyväkaura, siipikarjan maksa, siipikarjan rasva, sokerijuurikas, kuivattu kala, panimohiiva, kivennäisaineet, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, lohiöljy, glukosamiini (350mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(350mg/kg), prebiootti FOS (305mg/kg), prebiootti MOS (305mg/kg), kondroitiinisulfaatti (250mg/kg), yucca-uute.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 18%, rasvapitoisuus 5%, raakatuhka 5%, raakakuitu 3%, omega-6 2,08%, omega-3 0,31%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,866 iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000 iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111 mg, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106 mg, beetakaroteeni 1,25 mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Energiapitoisuus:

Sisältää ainoastaan 5% rasvaa, energiapitoisuus vain 315,50 kCal/100g.

Kevytruoka täynnä terveyshyötyjä:

 Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
 Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
 Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koirille
 C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat immuunijärjestelmää
 Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
 Omega-3 ja omega-6-rasvahapot hellivät koiran ihoa ja turkkia
 Mukana todellinen tehopaketti koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat kaikki yhdessä koiran nivelten ja rustojen toimintaa
 Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Koiran ylipaino

Koiran ylipaino rasittaa koiran elimistöä ja heikentää sen elämänlaatua. Jos koira on liian tuhdissa kunnossa, se saattaa olla väsynyt, apaattinen tai huonotuulinen pelkästään siksi, että ylimääräiset kilot tekevät se olon tukalaksi. Ylipainoinen koira myös sairastuu muita koiria herkemmin mm. diabetekseen, nivelrikkoon, selkäsairauksiin, sydänsairauksiin, maksasairauksiin, haimasairauksiin ja lukemattomille muille vakaville sairauksille. Näistä syistä CLINIVET Adult Light on ihanteellinen dieettiruoka ylipainosta kärsiville koirille.

Aikuinen koira ikääntyy

Seniori-ikäisille koirille, suosittelemme CLINIVET Adult Senior -ravintoa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvien koirien tarpeita.

Katso CLINIVET Adult Light -video.

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemiseen. Taulukosta voit katsoa, mikä ruoka on hyvä vaihtoehto juuri sinun lemmikillesi. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin.sopiva koiranruoka

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

13 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Light – Superherkullinen kevytruoka ylipainoisille koirille

 1. Tiibetinspanieli Santtu, 7 vuotta

  Nirsokin koira syö mielellään.

 2. Kääpiösnautseri Zorro, 7 vuotta

  Ruoka on erittäin hyvälaatuista ja maistuu meidän koiralle mainiosti.

 3. Cairnterrieri Rina, 8 vuotta

  Cairnien ruokahalu on loputon ja tämä “laihisruoka” on osoittautunut hyvin vatsaa täyttäväksi ilman lihomista.

 4. Tuulia P

  Hyvin näyttäisi maistuvan

 5. Krista H

  Haimaongelmista kärsinyt labradorinnoutaja on syönyt tätä ruokaa jo kolme vuotta. Ehdottomasti hintansa arvoinen eväs haimaongelmista kärvivälle labradorinnoutajalle. Sairauden puhjetessa puhkesi myös epätoivo, mutta koiran tila koheni silmissä kun eläinlääkäri suositteli vaihtamaan tähän ruokaan. Lisäpisteet lisäaineettomuudesta ja siitä, että on valmisettu ilman eläinkokeita.

 6. Senja P

  Maistuu hyvin molemmille koirillemme. Käy myös herkkupalana. Laihdutus vasta aluillaan, joten ei vielä tietoa, miten toimii.

 7. Leena T

  Erittäin maistuva, meillä ei koiralla ole paino-ongelmia, mutta närästykseen taipuvaisena, on ruuan oltava vähärasvaista. Toimii erinomaisesti myös siinä ja sopii herkkävatsaiselle.

 8. Jasu

  Hyvin maistuu ja pitää nälän poissa. Erinomainen hinta-laatu suhde.

 9. Noora

  Clinivet Adult Light on ollut meidän labradorille todellinen löytö. Yli 4 kiloa tipahti paino noin vain ruokaa vaihtamalla.

 10. Saksanpaimenkoira Aada

  Haimasairaan koiran pelastus! Itku tuli kun huomasin, että löytyi sopiva ruoka ja joka on halpakin.

 11. Amanda K

  Steriloinnin jälkeen piti löytää koiralle kevytruoka, koska koira alkoi lihomaan. Eläinlääkäri suositteli Clinivetin dieettiruokaa ja tällä on paino pysynyt kurissa.

 12. Labbis Nana + omistaja

  Ihan parasta dieettinappulaa koiralle. Sen lisäksi, että kilot pysyy kurissa, ruoka on maistuvaa ja pitää nälän poissa. Aikaisempaan ruokaan verrattuna maittavampaa. Tilauksen mukana tuli vähäkalorisia makupaloja. Iso kiitos!

 13. Cockerspanieli Nelli

  Vaikka on kevytruokaa, maistuvuudelle täysi kymppi!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *