fbpx

CLINIVET Large Puppy – Penturuoka isojen rotujen pennuille

(21 tuotearviota)

39,9069,90

Ison pennun penturuoka, joka on kehitetty varta vasten isolle ja jättirodun pennulle. CLINIVET Large Puppy tukee ison ja jättirotusen pennun kasvua ja ehkäisee kehityshäiriöitä. CLINIVET Large Puppy sopii myös tiineille ja imettäville emoille.

Hyvän penturuoan merkistystä ei voi liikaa korostaa, sillä jos pennun ravitsemus on epätasapainossa, se on paljon alttiimpi puutostiloille kuin aikuinen koira, eikä pentuajan puutteellisesta tai köyhästä ravinnosta johtuvia kehityshäiriöitä pysty aikuisena enää korjaamaan. Lisäksi isot, nopeasti kasvavat rodut ovat pieniä ja keskikokoisia rotuja alttiimpia erilaisille kasvuhäiriöille, joita voidaan korkealaatuisella ravinnolla tehokkaasti ennaltaehkäistä.

Tästä syystä CLINIVET Large Puppy penturuoka on paras sijoitus ison pennun terveyteen ja tulevaisuuteen.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 7,5 kg (5,32€/kg) ja 2 x 7,5 kg (4,66€/kg).

Poista

Kuvaus

Ison pennun penturuoka pennulle ja emolle

Ison pennun penturuoka, joka on kehitetty varta vasten isolle ja jättirodun pennun erityistarpeisiin. CLINIVET Large Puppy tukee ison ja jättirodun pennun kasvua ja ehkäisee kehityshäiriöitä. CLINIVET Large Puppy sopii myös tiineille ja imettäville emoille.

Hyvän penturuoan merkistystä ei voi liikaa korostaa, sillä jos pennun ravitsemus on epätasapainossa, se on paljon alttiimpi puutostiloille kuin aikuinen koira, eikä pentuajan puutteellisesta tai köyhästä ravinnosta johtuvia kehityshäiriöitä pysty aikuisena enää korjaamaan. Lisäksi isot, nopeasti kasvavat rodut ovat pieniä ja keskikokoisia rotuja alttiimpia erilaisille kasvuhäiriöille, joita voidaan korkealaatuisella ravinnolla tehokkaasti ennaltaehkäistä.

Tästä syystä CLINIVET Large Puppy penturuoka on paras sijoitus ison pennun terveyteen ja tulevaisuuteen.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (32%), ruskea riisi (23%), maissi, siipikarjan rasva (9%), sokerijuurikas, kokojyväkaura, siipikarjan maksa (3 %), panimohiiva, kuivattu kala, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, lohiöljy, prebiootti MOS, prebiootti FOS, glukosamiini (0,035%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,035%), kondroitiinisulfaatti (0,025%), yucca-uute.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 28%, rasvapitoisuus 18%, raakatuhka 8%, raakakuitu 3%, kalsium 1,8%, fosfori 1,0%, omega-6- rasvahapot 3,66%, omega-3- rasvahapot 0,67%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 17,344iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,167iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 130iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 123mg, beetakaroteeni 1,46mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Energiapitoisuus: 390 kCal/100g.

Ison pennun penturuoka täynnä terveyshyötyjä:

  Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta tai soijatuotteita
  Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle pennulle
  Optimaalinen fosforin ja kalsiumin suhde ison pennun kasvutarpeisiin
  Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat yhdessä ison pennun nivelten ja rustojen kehitystä nopean kasvun aikana
  Prebiootit MOS ja FOS tukevat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja hellivät pennun herkkää vatsaa
  C-vitamiini, beetakaroteeni ja hiiva tukevat pennun immuunijärjestelmää
  Sisältää runsaasti helposti sulavaa, proteiinipitoista siipikarjanlihaa
  Omega-3 ja omega-6-rasvahapot kalasta ja pellavansiemenistä hellivät pennun ihoa ja turkkia
  Ruoan valmistuksessa on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita
  Erityisen maukas ilman keinotekoisia makuaineita

 Pentuiän jälkeen

Kun pentu on 9-12 kuukauden ikäinen, on aika vaihtaa ison pennun penturuoka aikuisen koiran ruokaan. Hyviä isolle koiralle sopivia ruokia:

 1. CLINIVET Adult Large on vehnätön koiranruoka isolle koiralle
 2. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken on viljaton koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille
 3. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish on viljaton koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Myös erityisen herkälle koiralle.
Katso CLINIVET Puppy -video.

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemisessa? Taulukko auttaa valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivan ruoan. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

21 arviota tuotteelle CLINIVET Large Puppy – Penturuoka isojen rotujen pennuille

 1. Lisbeth M

  Kasvattaja suositteli tätä ruokaa ja saimme ensimmäisen pussin pennun mukana. Pentu on kasvanut sillä tasapainoisesti ja etujalat ovat pysyneet suorina. Olemme olleet tyytyväisiä ruokaan ja käytämme sitä myös jatkossakin.

 2. Kati H

  Olen vaihtanut kolmelle koiralleni Clinivetin ruuan ja olen tyytyväinen. Ruoka maistuu koirille ja turkkien kunto on parantunut. Koirien iät ovat 12v. 5v. ja 3kk. Isokokoisia ja eri rotuisia metsästyskoiria kaikki.

 3. Heta J

  Bernin pentu kiittää.

 4. Merja M

  Ostin uudelle noutajan pennulle nyt ensimmäistä kertaa ison pennun ruokaa, koska vahna koirani on syönyt Clinivetin ison koiran ruokaa jo pitkään ja olen ollut tyytyväinen siihen. Myös tämä ison pennun ruoka on laadukasta ja suosittelen sitä kaikille pennuille.

 5. Fanni B

  Hyvä ruoka, joka maistuu pennulle.

 6. Janna P

  Jättirotuisen pennun omistajan varma valinta. Kolmas pentu jo, joka syö tätä penturuokaa. Kaksi vanhempaa on siirtynyt jo Adult Largeen.

 7. Lea V

  Tilasin Puppy-ruokaa noutajanpennulle, jolle Puppy nappulat on mielestäni vähän turhan pieniä. Vaihdoin Large Puppy ruokaan, jossa isommat nappulat. Molemmat ruuat mielestäni kuitenkin tosi laadukkaat.

 8. Gitte R

  Jätti pennulle sopinut hyvin ja pentu on kasvanut tasapainoisesti.

 9. Kake

  Turvallinen valinta isolle pennulle.

 10. Kari B

  Kasvattaja antoi ja suositteli tätä ruokaa pennulle.

 11. Siiri R

  Kasvattaja suositteli tanskandogin pennulle tätä ruokaa. Pentu on mielestäni kasvanut tasapainoisesti, jalat on suorat ja vatsa kunnossa.

 12. Tuulia I

  Enkkubulldoggi Ada 6kk kiittää.

 13. Kikka 5 kk

  Hyvä penturuoka.

 14. Aki U

  Hillitön rapsitus katosi kun vaihdettiin tähän pentumuonaan.

 15. Fanni E

  Hyvä ruoka pennulle. Nopea toimitus.

 16. Anna-Kaisa

  Sopivasti kaikkea isolle pennulle. Kasvanut tasapainoisesti ja saanut hyvin massaa.

 17. Turo J

  Rimpula pentu sai nopeasti lisää painoa ja lihaksia kun vaihdettiin tähän ruokaan.

 18. Marja U

  Kasvattajana suosittelen tätä ruokaa kaikille pennun omistajille.

 19. Bertta G

  Bullmastiffin pentu on syönyt tätä ruokaa pikkupennusta lähtien ja kasvanut ilman tyypillisiä ison pennun kasvuvaivoja.

 20. Sanni T

  Tykkään tästä ruuasta ja koirakin tykkää siitä.

 21. Tuula V

  Kasvattajana suosittelen tätä kaikille pentujen ostajille ja muillekin tutuille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *