fbpx

CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish – Viljaton koiranruoka

(46 tuotearviota)

19,9076,90

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish on viljaton koiran kuivaruoka, joka sopii kokoon ja rotuun katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille, joten se on helppo valinta myös silloin, jos perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa.

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish on hypoallergeeninen, viljaton koiran kuivaruoka, jota voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille koirille, joilla on taipumusta toistuviin iho-, tassu- ja korvatulehduksiin tai hiiva- tai varvasväliongelmiin.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 2 kg (9,95 €/kg) ja 12 kg (6,40 €/kg).

Poista

Kuvaus

Viljaton koiran kuivaruoka

Viljaton koiran kuivaruoka, joka sopii kokoon ja rotuun katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Koska CLINIVET Grain Free Sensitive Fish sopii kaikille koirille, se on helppo valinta myös silloin, jos perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa.

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish on hypoallergeeninen, viljaton koiran kuivaruoka, jota voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille koirille, joilla on taipumusta toistuviin iho-, tassu- ja korvatulehduksiin tai hiiva- tai varvasväliongelmiin.

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish sisältää optimaalisessa suhteessa omega-6 rasvahappoja ja arvokkaita omega-3 rasvahappoja, joiden tiedetään hillitsevän tulehdusta ja vähentävän koiran kutinaa ja iho-oireita. Siksi sitä voidaan suositella terveiden koirien lisäksi allergisista iho-oireista ja atopiasta kärsivälle koiralle.

Koostumus:

Kala (42%) (kuivattu valkoinen kala 20,5%, tuore valkoinen kala 19%, kalaliemi 2,5%), tapioka (20%), bataatti (18,5%), sokerijuurikas (6%), kananrasva, panimohiiva, lohiöljy, mineraalit, prebiootti FOS (1600mg/kg), beetaglukaanit, prebiootti MOS (400mg/kg), yuccauute (200 mg/kg), glukosamiini (200 mg/kg), kondroitiini (150 mg/kg), karpalo-uute, vihreän teen uute, granaattiomenauute, rosmariini.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 24 %, raakaöljyt ja -rasvat 12 %, raakatuhka 9 %, raakakuitu 2,9 %.

Vitamiinit / kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 24,000 iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,200 iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 200 iu.

Hivenaineet / kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 427 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 80 mg, orgaaninen seleeni (inaktiivinen seleenihiiva) 70 mg, aminohappojen mangaanikelaattihydraatti 53 mg, vedetön kalsiumjodaatti 2 mg, antioksidantit (stabiloitu tokoferoliseoksella).

Energiapitoisuus: 340 kCal/100 g (1423,5 J).

Viljaton koiran kuivaruoka täynnä terveyshyötyjä:

  Hypoallergeeninen – suositellaan myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
  100 % luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, nautaa, possua, lammasta tai soijatuotteita
  Viljaton ja gluteeniton
  Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
  Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille, joka tukee nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
  Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
  Granaattiomenauute tukee koiran virtsateiden hyvinvointia ja ehkäisee virtsatulehdusten syntymistä
  Valmistettu ihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista
  Erinomainen maittavuus ilman lisättyjä makuaineita

Muita suosittuja koiranruokia
 1. CLINIVET Grain Free Chicken on viljaton kanaruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille
 2. CLINIVET Adult Senior on vehnätön senioriruoka seniori-ikäiselle koiralle
 3. CLINIVET Adult Light on vehnätön kevytruoka koiran painonhallintaan.

Viljaton koiranruoka

viljaton koiranruoka

CLINIVET viljattomat koiranruoat ovat huippulaatua joka nappula!

Viljaton koiranruoka CLINIVET Grain Free Chicken on valmistettu ensiluokkaisesta kananlihasta, vihanneksista ja yrteistä eikä siinä ei ole lainkaan viljoja.

Viljaton koiranruoka on ollut avuksi monille sellaisille koirille, jotka ovat kärsineet toistuvista korvatulehduksista, iho-ongelmista, vatsaongelmista ja tassuongelmista.

Kuitenkin viljaton ruokavalio sopii aivan tavallisille terveille koirille siinä missä kaikki muutkin koiranruoat.

Viljattoman koiranruoan edut

Viljattomalla koiranruoalla on tunnetusti paljon koiran terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia, jotka tulevat usein esiin vasta silloin, kun koiralla on aiemmin ollut iho-ongelmia tai allergisia oireista, kuten jatkuvaa kutinaa ja rapsutusta.

Viljatonta koiraruokaa voidaan jossain määrin pitää laatututietoisen koiranomistajan valintana, sillä viljaton koiranruoka on tavallisesti jonkin verran kilohinnaltaan kalliimpaa kuin perinteinen koiranruoka. Hintaero johtuu pääasiassa arvokkaammista raaka-aineista.

Pitää kuitenkin huomata, että kaikki viljattomat koiranruoat eivät suinkaan ole laadukkaita, sillä myös viljatonta koiranruokaa pystyy valmistamaan huonolaatuisista ja halvoista raaka-aineista, kuten kaikkia muitakin koiranruokia. Viljattomuus sellaisenaan ei siis takaa korkeaa laatua.

Viljattoman koiranruoan haitat

Viljattomasta koiranruoasta ei tiedetä olevan mitään haittaa tai vaaraa koiralle, jos ruokaan käytetyt raaka-aineet ovat korkealaatuisia.

Viime aikoina uutiskynnyksen on useamman kerran ylittänyt artikkeli, missä kerrotaan useiden viljattomien koiranruokien aiheuttaneen monille koirille vakavia sydänoireita. Nämä ovat kaikki USA:ssa ja Kanadassa valmistettuja ruokia, joita on myös Suomen markkinoilla ja joita on tähän asti pidetty erittäin korkealaatisna koiranruokina.

Alustavien tutkimusten mukaan nämä koirien vakavien sydänongelmien takana on ruokiin käytetty herne.

CLINIVET koiranruokien sisältämät kasvikset ovat eurooppalaisia ja me CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että raaka-aineiden laatu on eurooppalaisten vaatimusten mukaisia. Yhtä tärkeää meille on kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

Kun käytämme koiranruokiin samoja, ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita kuin ihmistenkin ruokiin, voidaan olla varmoja, että koirat saavat parasta mahdollista ravintoa.

Miksi kannattaa valita viljaton koiranruoka?

1. Apua allergisiin oireisiin
2. Energiaa ja jaksamista koiralle
3. Terveellistä hampaille
4. Hyvää vatsalle
5. Hyvää iholle ja turkille

Allergiset oireet

Viljaton koiranruoka on monessa tapauksessa osoittanut tehokkaaksi allergisten oireiden lievittäjäksi.

Koiran allergia voi puhekielessä olla hyvin laaja käsite, mutta usein sillä tarkoitetaan ruoka-aineallergiaa.

Ruoka-aineallergiaa yleisempi on kuitenkin koiran atopia tai sitten koira voi sairastaa näitä molempia yhdessä.

Viljaton koiranruoka voi usein tuoda avun allergisista oireista kärsivälle koiralle, mutta oireiden jatkuessa koira tarvitsee aina eläinlääkärin hoitoa.

Ruoka-aineallergia

Ruoka-aineallergia tarkoittaa, että koira on allergisoitunut yhdelle tai usealle ruoka-aineelle. Nämä allergisoivat ruoka-aineet voivat olla mikä tahansa. Ruoka-aineallergiat eivät ole helppoja diagnosoida eikä siihen ole olemassa luotettavaa testiä. Kokeilut, testaamiset ja eliminaatiodieetit vievät pitkän aikaa ja on raskasta aikaa niin koiralle kuin perheellekin.

Yksi yleisimmistä koiran ruoka-aineallergioista on vilja-allergia. Vilja-allergiasta kärsivälle koiralle viljaton koiranruoka sopii mainiosti ja tuo helpotusta koiran vointiin nopeasti ja lopullisesti.

Atopia

Koiran atopian oireet ovat usein punoittavat ja ärtyneet korvat, tassunpohjat ja iho. Oireet voivat olla lievää punoitukseta tai vaikeita tulehduksia, mutta omistajalta ei varmasti jää huomaamatta koiran jatkuva kutina, raapiminen ja tassujen nuoleskelu ja pureskelu, joilla koira yrittää helpottaa oloaan.

Koiralla voi myös olla molemmat, ruoka-aineallergia ja atopia, jotka tekevät diagnosoinnin vieläkin hankalammaksi.

Myös atopia saattaa rauhoittua sillä, että koiran ruoka vaihdetaan viljattomaan.

Viljattomasta koiraruoasta saa energiaa

Koska viljaton koiranruoka ei sisällä viljoja, sen sisältämät hiilihydraatit ovat luonnostaan korkealaatuisia ja koira saa siitä vireyttä ja energiaa. Myös perinteiset koiranruoat, jotka sisältävät esimerkiksi terveellistä ruskeaa riisiä ja kauraa, koira saa korkealaatuisia, hitaasti energiaa vapauttavia hiilihydraatteja.

Heikkolaatuset, prosessoidut valkoiset viljat sen sijaan tuottavat nopeita hiilihydraatteja, joista vehnä lienee saanut suurimman syntipukin maineen.

Viljaton koiraruoka on terveellistä hampaille

Viljattomat koiranruoat tasaavat koiran suun pH-arvoa ja edistävät näin koiran suun ja hampaiden terveyttä. Koiran suun pH-arvolla on oleellinen merkitys plakin, hammaskiven ja ientulehdusten syntymiseen.

Kun koiran suun pH-arvo on tasapainossa, sen hampaat on helpompi pitää puhtaana. Puhtaat hampaat ovatkin ainoa keino pitää koiran suu, hampaat ja ikenet terveenä.

Viljaton koiranruoka tekee hyvää vatsalle

Vatsaongelmat ovat koirille varsin yleisiä ja vatsavaivat voivat olla lieviä tai sitten erittäin hankalia. Koiran ulosteen kuuluu olla kiinteää ja ulostetta pitää tulla kohtuullinen määrä. Jos ulosteen koostumus vaihtelee kovasta löysään ja jopa ripuliin tai jätökset ovat huomattavan suuria tai pahalle haisevia, asiaan kannattaa puuttua heti.

Ihan ensimmäisenä kannattaa tarkistaa, onko koiran ravinto riittävän hyvää ja koiralle sopivaa. Jos koiran vatsa ja suolisto ei toimi normaalisti vielä sen jälkeenkään, kun koiran ravinto vaihdettu, on syytä kääntyä eläinlääkärin puoleen.

Viljaton koiranruoka tekee hyvää iholle ja turkille

Viljaton koiranruoka on usein myös tuonut apua huonokuontoiselle turkille ja kuivalle iholle.  Kun ihon kiristäminen, hilseily, kutina, rapsuttelu ja tassujen pureskelu rauhoittuvat ruoan sisältämistä laadukkaista rasvoista ja öljyistä, koiran olo helpottuu nopeati sopivan ruokavalion myötä.

Mikäli oireet jatkuvat ja koira on selkeästi sairas, se tulee vielä eläinlääkärin vastaanotolle.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemisessa? Taulukko auttaa valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivan ruoan. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

46 arviota tuotteelle CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish – Viljaton koiranruoka

 1. Oona K

  Tilasin testiin uusista viljattomista vaihtoehdoista kana- ja kalaversion molemmat, kun en osannut päättää. Molemmat maistuivat hyvin. Imeytyvyys on huippuluokkaa, jätökset on pieniä ja kiinteitä, ei haise. Annoskokoa jouduin pienentämään entiseen ruokaan nähden, joten vaikka hinta on vähän kalliimpi, päiväannoksen hinta ei noussut. Nämä jää käyttöön. Tosin en vieläkään osaa päättää kana vai kala.

 2. Emmi V

  Hyvä valinta niille, jotka haluavat antaa koiralle parasta mahdollista ruokaa. Omat ranskanbulldogit ovat syöneet tätä puoli vuotta. Iho-oireet katosivat molemmilta. Suosittelen lämpimästi.

 3. Birgitta H

  Ruoka on sopinut hyvin meidän koirille ja syövät sitä mielellään. Loistava hinta-laatu suhde. Maksuton toimitus jättekiva bonus!

 4. Raija O

  Vaikka kala on kallista, haluan satsata koiraani. Ilmainen toimitus kompensoi kivasti hintaeron.

 5. Anna U

  Koiran iho ja vatsa hyvässä kunnossa tämän ruuan kanssa. Täydellinen ruoka herkälle koiralle.

 6. Jolle ja Masi

  Parasta ruokaa ikinä meidän kahdelle ranskanbulldogille.

 7. Collie Leevi 5-vuotta

  Ruoan vaihdon myötä on tullut upea turkki. Suosittelen.

 8. Minttu 1,5 vuotta

  Pissavikaiselle pienelle koiralle vihdoin löytynyt sopiva ruoka.

 9. Una

  Englanninbulldogin kaikki ihovaivat parani tällä ruualla. Turhaan maksoin eläinlääkärille kalliit allergiatestit. Niistä ei ollut mitään hyötyä. Onneksi löytyi lopulta tolkun eläinlääkäri, joka suositteli tätä ruokaa. Suosittelen kaikille koirille, joilla on kutinaa, tulehduksia tai ns. allerioita. Jos sopii jopa enkkubulldogille, sopii taatusti kaikille muillekin ongelmaroduille.

 10. Joni

  Koira on syönyt vuoroin Clinivetin viljatonta kanaa ja viljatonta kalaa. Molemmat tuntuvat olevan yhtä maistuvia, joten tilaan aina yhden säkin kumpaakin. Ilmaiselle kotiinkuljetukselle iso kiitos. Ei tarvitse ite raahata säkkejä.

 11. Laura D

  Allergiselle koiralle sopiva kuivaruoka.

 12. Englanninbulldoggi Kake

  Hyvä kalaruoka. Tuoksuu aidosti kalalle, mutta ei kuitenkaan koko asunto haise. Herkkäihoiselle koiralle sopinut hyvin. Ennen ihopoimut oli punaiset ja tulehtuneet vähän väliä.

 13. Carita F

  Laaturuoka ilmaisella toimituksella. Koiranikin tykkää.

 14. Unto H

  Hyvä viljaton kalaruoka. Sopivan kokoiset nappulat kaikille koirille.

 15. Ulla B

  Koira yksinkertaisesti rakastaa tätä ruokaa!

 16. Krista Ö

  Laadukas viljaton kuivaruoka, jota kaikki neljä koiraani syö mielellään. Hyvä hinta, ei liian kallis.

 17. Abe

  Etsin pitkään vähärasvaista viljatonta koiranruokaa, joka maistuisi nirsolle koiralle. Koira on aina ollut nirso ja nyt vanhempana närästys on vaivannut usein. Tämä ruoka on maistunut hyvin ja närästys on pysynut pois monta kuukautta.

 18. Helena H

  Furunkuloosia sairastavalle koiralle todellinen löytö. Tassut on ruoan vaihdon jälkeen paremmassa kunnossa kuin vuosiin.

 19. Kai S

  Viiden pisteen arvoinen ruoka allergiselle saksanpaimenkoiralle.

 20. Oona L

  Tämä kalaruoka on sopinut hyvin meidän moniallegiselle bokserille.

 21. Ellen V

  Laadukas ruoka eikä edes kallis. Plussana ilmainen toimitus.

 22. Sanni W

  Helpottanut furunkuloosia sairastavan koiran oireita. Tassut on paremmassa kunnossa kuin koskaan. Oon niin happy!

 23. Raili S

  Kolmen ranskanbulldogin omistajana suosittelen tätä ruokaa kaikille iho-ongelmista kärsiville koirille.

 24. Hanne N

  Todellinen löytö allergiselle koiralle, joka voi nyt hyvin. Tilaan aina kaksi säkkiä kerralla kotiinkuljetuksella ja sillä pärjää pari kuukautta.

 25. Martti P

  Suosittelen kaikille haukuille.

 26. Fanny K

  Tällä ruualla tuli meidän koiran iho ja tassut kuntoon. 😊

 27. Outi S

  Niin lähti hiivat ja furunkuloosit tämän ruuan avulla. Kiitos ♥️

 28. Alina V

  Ensin hinta tuntui korkealta, mutta huomasin, että ei tarvitse antaa niin paljon kuin entistä kuivaruokaa.

 29. Kerttu N

  Hyvä viljaton nappularuoka. Ei lihota.

 30. Hiski

  Labradorin pelastaja. Niin lähti ihottumat kuin furunkuloosikin. Viis tähteä tälle kuivamuonalle.

 31. Tellervo M

  Korkea laatuinen ruoka.

 32. Eelis M

  Vuosia kestänyt iho-ongelmaisen koiran ruuan metsästys päättyi tähän ruokaan.

 33. Mikko V

  Maistuva viljaton.

 34. Hannu H

  Tällä muonalla on pakki pysynyt kunnossa.

 35. Jutta E

  Spanielin ikuinen pöhötys ja turvotus saivat kyytiä tämän ruuan myötä. Ennen oli aina niskamakkarat vaikka ei ollut ylipainoa.

 36. Elina V

  Jassoo. Hinta noussut! Hyi.

 37. Ritva N

  Kutina loppunut tämän ruuan myötä.

 38. Veera T

  Moniallergisen koiran oireet helpottuneet silmin nähden.

 39. Emma M

  Oma koira ei ole allerginen millekään, mutta tykkää tästä ravinnosta.

 40. Dan J

  Tuli tarpeeseen.

 41. Marianne R

  Eläinlääkäri suositteli koirallemme, jonka iho-ongelmat on nyt lähes kokonaan hävinneet.

 42. Rippe L

  Ilmainen toimitus, sille ja sapuskalle kaikki viis pistettä.

 43. Olli T

  Vuosi syötetty tätä ruokaa. Säkki toisensa jälkeen laatu on tasainen.

 44. Kerstin U

  Vaikka ei ole varsinaisesti ylipainoiselle tarkoitettu ruoka, on saanut meidän koiran uuman paremmin esille.

 45. Janina H

  Laadukas ruoka, joka maistuu.

 46. Minna N

  Kutisevalle koiralle tästä kuivaruuasta on ollut iso apu. Suosittelen.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *