fbpx

CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish – Viljaton koiranruoka

(19 tuotearviota)

19,9073,90

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish on viljaton koiran kuivaruoka, joka sopii kokoon ja rotuun katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille, joten se on helppo valinta myös silloin, jos perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa.

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish on hypoallergeeninen, viljaton koiran kuivaruoka, jota voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille koirille, joilla on taipumusta toistuviin iho-, tassu- ja korvatulehduksiin tai hiiva- tai varvasväliongelmiin.

Erinomaista vastinetta rahoille!

 Valmistettu ilman eläinkokeita.

 Toimitus 4,90 €.
Kotiinkuljetus 5,90 €.
 Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.
 Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € tilauksille.

Pakkauskoot: 2 kg (9,95 €/kg) ja 12 kg (6,40 €/kg).

Poista

Kuvaus

Viljaton koiran kuivaruoka

Viljaton koiran kuivaruoka, joka sopii kokoon ja rotuun katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Koska CLINIVET Grain Free Sensitive Fish sopii kaikille koirille, se on helppo valinta myös silloin, jos perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa.

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish on hypoallergeeninen, viljaton koiran kuivaruoka, jota voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille koirille, joilla on taipumusta toistuviin iho-, tassu- ja korvatulehduksiin tai hiiva- tai varvasväliongelmiin.

CLINIVET Grain Free Sensitive Fish sisältää optimaalisessa suhteessa omega-6 rasvahappoja ja arvokkaita omega-3 rasvahappoja, joiden tiedetään hillitsevän tulehdusta ja vähentävän koiran kutinaa ja iho-oireita. Siksi sitä voidaan suositella terveiden koirien lisäksi allergisista iho-oireista ja atopiasta kärsivälle koiralle.

Koostumus:

Kala (42%) (kuivattu valkoinen kala 20,5%, tuore valkoinen kala 19%, kalaliemi 2,5%), tapioka (20%), bataatti (18,5%), sokerijuurikas (6%), kananrasva, panimohiiva, lohiöljy, mineraalit, prebiootti FOS (1600mg/kg), beetaglukaanit, prebiootti MOS (400mg/kg), yuccauute (200 mg/kg), glukosamiini (200 mg/kg), kondroitiini (150 mg/kg), karpalo-uute, vihreän teen uute, granaattiomenauute, rosmariini.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 24 %, raakaöljyt ja -rasvat 12 %, raakatuhka 9 %, raakakuitu 2,9 %.

Vitamiinit / kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 24,000 iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,200 iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 200 iu.

Hivenaineet / kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 427 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 80 mg, orgaaninen seleeni (inaktiivinen seleenihiiva) 70 mg, aminohappojen mangaanikelaattihydraatti 53 mg, vedetön kalsiumjodaatti 2 mg, antioksidantit (stabiloitu tokoferoliseoksella).

Energiapitoisuus: 340 kCal/100 g (1423,5 J).

Viljaton koiran kuivaruoka täynnä terveyshyötyjä:

 Hypoallergeeninen – suositellaan myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
 100 % luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
 Ei sisällä vehnää, nautaa, possua, lammasta tai soijatuotteita
 Viljaton ja gluteeniton
 Huippulaatuiset lihaproteiinit kalasta
 Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille, joka tukee nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
 Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
 Granaattiomenauute tukee koiran virtsateiden hyvinvointia ja ehkäisee virtsatulehdusten syntymistä
 Valmistettu ihmisravinnoksi luokitelluista raaka-aineista
 Erinomainen maittavuus ilman lisättyjä makuaineita

Muita suosittuja koiranruokia
 1. CLINIVET Grain Free Chicken on viljaton kanaruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille
 2. CLINIVET Adult Senior on vehnätön senioriruoka seniori-ikäiselle koiralle
 3. CLINIVET Adult Light on vehnätön kevytruoka koiran painonhallintaan.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemiseen. Taulukosta voit katsoa, mikä ruoka on hyvä vaihtoehto juuri sinun lemmikillesi. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin.sopiva koiranruoka

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

19 arviota tuotteelle CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish – Viljaton koiranruoka

 1. Oona K

  Tilasin testiin uusista viljattomista vaihtoehdoista kana- ja kalaversion molemmat, kun en osannut päättää. Molemmat maistuivat hyvin. Imeytyvyys on huippuluokkaa, jätökset on pieniä ja kiinteitä, ei haise. Annoskokoa jouduin pienentämään entiseen ruokaan nähden, joten vaikka hinta on vähän kalliimpi, päiväannoksen hinta ei noussut. Nämä jää käyttöön. Tosin en vieläkään osaa päättää kana vai kala.

 2. Emmi V

  Hyvä valinta niille, jotka haluavat antaa koiralle parasta mahdollista ruokaa. Omat ranskanbulldogit ovat syöneet tätä puoli vuotta. Iho-oireet katosivat molemmilta. Suosittelen lämpimästi.

 3. Birgitta H

  Ruoka on sopinut hyvin meidän koirille ja syövät sitä mielellään. Loistava hinta-laatu suhde. Maksuton toimitus jättekiva bonus!

 4. Raija O

  Vaikka kala on kallista, haluan satsata koiraani. Ilmainen toimitus kompensoi kivasti hintaeron.

 5. Anna U

  Koiran iho ja vatsa hyvässä kunnossa tämän ruuan kanssa. Täydellinen ruoka herkälle koiralle.

 6. Jolle ja Masi

  Parasta ruokaa ikinä meidän kahdelle ranskanbulldogille.

 7. Collie Leevi 5-vuotta

  Ruoan vaihdon myötä on tullut upea turkki. Suosittelen.

 8. Minttu 1,5 vuotta

  Pissavikaiselle pienelle koiralle vihdoin löytynyt sopiva ruoka.

 9. Una

  Englanninbulldogin kaikki ihovaivat parani tällä ruualla. Turhaan maksoin eläinlääkärille kalliit allergiatestit. Niistä ei ollut mitään hyötyä. Onneksi löytyi lopulta tolkun eläinlääkäri, joka suositteli tätä ruokaa. Suosittelen kaikille koirille, joilla on kutinaa, tulehduksia tai ns. allerioita. Jos sopii jopa enkkubulldogille, sopii taatusti kaikille muillekin ongelmaroduille.

 10. Joni

  Koira on syönyt vuoroin Clinivetin viljatonta kanaa ja viljatonta kalaa. Molemmat tuntuvat olevan yhtä maistuvia, joten tilaan aina yhden säkin kumpaakin. Ilmaiselle kotiinkuljetukselle iso kiitos. Ei tarvitse ite raahata säkkejä.

 11. Laura D

  Allergiselle koiralle sopiva kuivaruoka.

 12. Englanninbulldoggi Kake

  Hyvä kalaruoka. Tuoksuu aidosti kalalle, mutta ei kuitenkaan koko asunto haise. Herkkäihoiselle koiralle sopinut hyvin. Ennen ihopoimut oli punaiset ja tulehtuneet vähän väliä.

 13. Carita F

  Laaturuoka ilmaisella toimituksella. Koiranikin tykkää.

 14. Unto H

  Hyvä viljaton kalaruoka. Sopivan kokoiset nappulat kaikille koirille.

 15. Ulla B

  Koira yksinkertaisesti rakastaa tätä ruokaa!

 16. Krista Ö

  Laadukas viljaton kuivaruoka, jota kaikki neljä koiraani syö mielellään. Hyvä hinta, ei liian kallis.

 17. Abe

  Etsin pitkään vähärasvaista viljatonta koiranruokaa, joka maistuisi nirsolle koiralle. Koira on aina ollut nirso ja nyt vanhempana närästys on vaivannut usein. Tämä ruoka on maistunut hyvin ja närästys on pysynut pois monta kuukautta.

 18. Helena H

  Furunkuloosia sairastavalle koiralle todellinen löytö. Tassut on ruoan vaihdon jälkeen paremmassa kunnossa kuin vuosiin.

 19. Kai S

  Viiden pisteen arvoinen ruoka allergiselle saksanpaimenkoiralle.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *