Sijoitus kissasi terveyteen ja hyvinvointiin

Lyder kissanruoka on juuri sitä, mitä kissat söisivät, jos ne saisivat itse päättää. Kaikki Lyder kissanruoat sisältävät 73% suomalaista lihaa sekä kotimaisia yrttejä ja marjoja.

Lyder kissanruoassa on mukana kissalle elintärkeää tauriinia sekä glukosamiinia ja kondroitiinia, jotka pitävät huolta kissan nivelten hyvinvoinnista läpi koko kissan elämän. Lyder kissanruoka on täysravintoa kissalle.

Suomalainen Lyder kissanruoka on luonnollisesti valmistettu Suomessa, suomalaisista raaka-aineista.

Lyder kissanruoka

Lyder kissanruoka

Lyder kissanruoat ovat juuri sitä, mitä kissat söisivät, jos ne saisivat itse päättää tai pyydystää ruokansa. Kaikki Lyder kissanruoat sisältävät 73% suomalaista lihaa sekä kotimaisia yrttejä ja marjoja.

Lyder kissanruoassa on mukana kissalle elintärkeää tauriinia sekä glukosamiinia ja kondroitiinia, jotka pitävät huolta kissan nivelten hyvinvoinnista läpi koko kissan elämän. Lyder kissanruoka on täysravintoa kissalle.

Suomalaiset Lyder kissanruoat on luonnollisesti valmistettu Suomessa, parhaista suomalaisista raaka-aineista.

Lyder kissanruoka sisältää kotimaista lihaa

Lyder kissanruoat sisältävät 73% suomalaista lihaa. Eikä mitä tahansa lihaa, vaan ihan sitä samaa lihaa, jota myydään kaupan lihatiskillä ihmisten ravinnoksi. Mukana on runsaasti A-vitamiinia sisältävää maksaa sekä tauriinia sisältävää sydäntä.

Lyder kissanruokia on saatavana myös luomulihasta valmistettuina. Näissä myös sisäelimet on luomua.

Lyder kissanruoka sisältää kotimaista hamppua

Kotimainen öljyhamppu on suomalaista superfoodia parhammillaan. Öljyhampun arvo piilee sen ravinnerikkaissa siemenissä, jotka sisältävät korkealaatuista proteiinia, kuituja, vitamiineja, kaikkia välttämättömiä rasvahappoja ja ovat arvokkaiden omega-3- ja omega-6 rasvahappojen lähde. Käyttämämme hamppu on siis superfoodia kissan iholle, turkille, vatsalle ja nivelille.

Lisäksi Suomessa viljelty öljyhamppu on vastuullisesti tuotettu ja ekologinen valinta. Sen hiilensidontakyky on parempi kuin vaikkapa viljojen ja jopa metsän. Se on puhdasta kotimaista raaka-ainetta, tuotettu ilman kemiallista kasvinsuojelua.

Luomulihoista valmistetuissa Lyder kissanruoissa myös hamppu on luomua.

Kotimaisia marjoja ja yrttejä

Puhtaissa Suomen metsissä ja soilla kasvaneet puolukka ja karpalo tunnetaan molemmat virtsateiden hyvinvointia edistävinä marjoina. Siksi nämä molemmat punaiset marjat löytyvät myös kaikista Lyder kissanruokien resepteistä. Lisäksi marjat sisältävät korkealaatuista siemenöljyä, kuitua ja vitamiineja ja hivelevät kissan makuhermoja.

Koska Lyder kissanruoat eivät sisällä lisättyjä makuaineita, niiden jo luonnollista herkullista makua täydentävät suomalaiset yrtit, kuten persijla, joka löytyy kaikissa Lyder kissanruoista. Persilja on yrtti, jota kissat eivät voi vastustaa ja sen lisäksi sen on todellinen vitamiinipommi, josta kissa saa myös kuitua.

Extrat

Kaikkiin Lyder kissanruokiin on lisätty kissalle elintärkeää tauriinia, nivelten hyvinvointia edistävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä luustolle tärkeää kalsiumia.

Kevyttä vai reilusti energiaa sisältävää ravintoa

Koska kaikki kissat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös kissojen makutottumukset vaihtelevat ja kissat pitävät vaihtelusta. Näistä syistä Lyder kissanruokien valikoimassa on useita vaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Valmistaja: Lyderpetfood.fi