Koiran kuivaruoka – CLINIVET koiranruoka

Koiranruoka, joka on sijoitus lemmikkisi terveyteen ja hyvinvointiin. Ravitsemuksella on tunnetusti aivan keskeinen vaikutus niin meidän ihmisten kuin koirienkin terveyteen. Siksi me CLINIVETillä haluamme tarjota sinun koirallesi parasta mahdollista ravintoa, jotta se pysyisi terveenä läpi koko sen elämän.

Korkealaatuinen CLINIVET koiran kuivaruoka auttaa pitämään koiran optimaalisessa kunnossa ja ehkäisee kasvuhäiriöitä, nivelrikkoa, allergioita, ylipainoa ja monia muita koiran sairauksia ja terveysongelmia.

CLINIVET Koiran kuivaruoka
“Let food be thy medicine and medicine be thy food” -Hippokrates

Suosituimmat tuotteet

Mistä CLINIVET koiran kuivaruoka on tehty?

CLINIVET koiranruoka valmistetaan vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Ranskassa pyydetyistä Atlantin valtameren pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä. Myös käytetyt kananmunat, peruna, auringonkukkaöljy ja merilevä ovat eurooppalaisia.

Me CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia ja että ruokaan käytetyt kananliha, kala ja lohiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Monista muista kuivaruoista poiketen kaikki käytetyt raaka-aineet ovat elintarvikelaatuisia eli samoja, mistä valmistetaan meille ihmisille ruokaa.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET koiranruoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET koiranruokien sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET koiranruoat ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista. Ilman lisäaineita.

Eikä korkealaatuinen koiranruoka ole edes kallista, sillä CLINIVET on aivan tavallisen koiranruoan hintaista.

Miten CLINIVET eroaa muista koiranruoista?

 CLINIVETillä haluamme tarjota koirille parasta mahdollista koiranruokaa. Meille paras mahdollinen ruoka on tuoretta, terveellistä, hyvälle maistuvaa ja kohtuuhintaista.

Raaka-aineet

Puhtaat, tuoreet, elintarvikelaatuiset raaka-aineet ovat kaikkien CLINIVETin koiranruokien perusta. Oikeilla raaka-aineiden valinnoilla ja valmistusmenetelmillä ruoka voidaan valmistaa ja pakata niin, että siinä pysyvät ravinteet hyvin tallessa asiakkaalle asti. Lyhyt toimitusketju mahdollistaa, että nopeimmillaan CLINIVET koiran kuivaruoka kulkee valmistajalta asiakkaalle jopa muutamassa viikossa.

Raaka-aineiden laatu

Me Clinivetillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha ja kalat eivät sisällä hormoneja eivätkä turhia antibiootteja. Yhtä tärkeää meille on ravinnossa käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat.

Laadun huomaat jo ruoan tuoksussa!

Ei eläinkokeita

Lemmikkieläinruokien eläinkokeet ovat usein täysin tarpeettomia tai niitä olisi mahdollista testata eläinkokeettomilla menetelmillä. Silti suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla. CLINIVETin koiranruoat löytyvät PETA:n (People for the Ethical Treatment of Animals) suosittelemien tuotteiden listalta, sillä ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Näistä syistä me CLINIVETillä emme kutsu koiranruokaa rehuksi. CLINIVET koiranruoka on täysravintoa koiralle, joka sisältää kaikki koiran tarvitsemat ravinteet ja joihin en tarvitse lisätä mitään ainesosia ruoan laadun parantamiseksi.

On hyvin mahdolista, että jokin ruoka ei sovi koiralle. Koira ei halua sitä syödä tai sairastuu siitä. Yleisimmät oikreet sopimattomasta ruoasta ovat pahoinvointi, oksentelu, ripuli, iho-oireet tai erilaiset tulehdukset korvissa, varpaissa tai suolistossa.

Hypoallergeeninen koiranruoka on sellainen ravinto, jonka raaka-aineet on valittu siten, että ne ovat hyvin siedettyjä eli niiden tiedetään aiheuttavat allergioita koiralle vain harvoin.

Koiran nappulat voi turvottaa tai tarjoilla sellaisenaan. Jotkut koirat tykkäävät enemmän pureskella nappulat kuivina, toiset taas syövät ne mielellään turvotettuina.

Laadukas koiranruoka on valmistettu korkealaatuisista raaka-aineista, sillä huonolaatuista raaka-aineista ei voi valmistaa hyvälaatuista koiranruokaa. Laadukas koiranruoka täyttää kaikki koiran ravitsemukselliset tarpeet eikä siihen tarvitse lisätä mitään ruoan koostumusta parantavia aineita kuten lihaa, öljyä, vitamiineja tai mineraaleja.

Hyvä koiran kuivamuona valmistetaan korkealaatuisista raaka-aineista, sillä huonolaatuista raaka-aineista ei voi valmistaa hyvää kuivamuonaa. Hyvä kuivamuona täyttää kaikki koiran ravitsemukselliset tarpeet eikä siihen tarvitse lisätä mitään ruoan koostumusta parantavia aineita kuten lihaa, öljyä, vitamiineja tai mineraaleja.

Koiran ruoka sisältää pääasiassa hyvälaatuista lihaa, sillä liha on koko koiranruoan perusta. Lihan lisäksi siinä voi olla hyvälaatuisen hiilihydraatin lähteenä esimerkiksi kauraa sekä kasviksia.

Pieni koira tarvitsee vain vähän ruokaa. Mitä pienempi koira, sen vähemmän ruokaa se tarvitsee. Pienen koiran päivän ateriat on hyvä jakaa 2-3 ruokintakertaan.

Rokka koiranruoka valmistetaan Liettuassa.

Voidakseen hyvin ja pysyäkseen terveenä koira tarvitsee jaulelihan lisäksi korkealaatuisia hiilihydraatteja, kasviksia, öljyjä, vitamiineja ja mineraaleja. 

Valmistusmaa: Pohjois-Irlanti