CLINIVET koiranruoka – sijoitus lemmikkisi terveyteen

clinivet koiranruoka

”Let food be thy medicine and medicine be thy food” -Hippokrates

Me kaikki olemme varmaan kuulleet sanonnan: ”Olkoon ruoka lääkkeesi ja lääke ruokaasi”. Perimätiedon mukaan nuo viisaat sanat lausui aikanaan Hippokrates Kosilainen, jota pidetään länsimaisen lääketieteen isänä.

Ravitsemuksella on tunnetusti aivan keskeinen vaikutus niin meidän ihmisten kuin koirienkin terveyteen. Siksi me CLINIVETillä haluamme tarjota sinun koirallesi parasta mahdollista ravintoa, jotta se pysyisi terveenä läpi koko sen elämän.

Korkealaatuinen koiranruoka auttaa pitämään koiran optimaalisessa kunnossa ja ehkäisee kasvuhäiriöitä, nivelrikkoa, allergioita, ylipainoa ja monia muita sairauksia ja terveysongelmia.

Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty?

CLINIVET koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Ranskassa pyydetyistä Atlantin valtameren pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä. Myös käytetyt kananmunat, peruna, auringonkukkaöljy ja merilevä ovat eurooppalaisia.

Me Clinivetillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja ja kanat ovat saaneet kasvaa vapaana.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET koiranruoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET koiranruokien sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten ”eläinperäisiä”, ”kasviperäisiä” tai ”EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET koiranruoat ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista. Ilman lisäaineita.

Eikä korkealaatuinen koiranruoka ole edes kallista, sillä CLINIVET koiranruokia saa aivan tavallisen koiranruoanhinnalla.

 

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.

 

Me CLINIVETillä sanomme EI eläinkokeille

ei eläinkokeille

NO animal cruelty

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille? Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan. Lemmikkieläinruokien eläinkokeet ovat usein täysin tarpeettomia tai niitä olisi mahdollista testata eläinkokeettomilla menetelmillä.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö ja CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVETin kissan- ja koiranruokia ei testata koe-eläimillä. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Miten CLINIVET koiranruoat eroavat muista koiranruoista?

  Me CLINIVETillä haluamme tarjota koirille parasta mahdollista koiranruokaa. Meille paras mahdollinen ruoka on tuoretta, terveellistä, hyvälle maistuvaa ja kohtuuhintaista.

  Puhtaat, tuoreet, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet ovat kaikkien CLINIVETin koiranruokien perusta. Oikeilla raaka-aineiden valinnoilla ja valmistusmenetelmillä ruoka voidaan valmistaa ja pakata niin, että siinä on kaikki ravinteet tallessa, kun se saapuu asiakkaalle. Lyhyt toimitusketju mahdollistaa, että nopeimmillaan ruokaa kulkee tehtaalta asiakkaalle viikossa.

  Me Clinivetillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha ja kalat eivät sisällä hormoneja eivätkä ylimääräisiä antibiootteja ja kanat ovat saaneet kasvaa vapaana. Yhtä tärkeää meille on ravinnossa käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat.

  Näistä syistä me CLINIVETillä emme kutsu koiranruokaa rehuksi. CLINIVET koiranruoat ovat koirien täysravintoja, jotka sisältävät kaikki koiran tarvitsemat ravinteet ja joihin en tarvitse lisätä mitään ruoan laadun parantamiseksi.

  Näistä syistä me olemme erittäin ylpeitä CLINIVET -koiranruoista.

Suosituimmat tuotteet

 • clinivet adult energy

  CLINIVET Adult Energy – Huippulaadukas energiaruoka aktiivisille koirille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  69,90
 • CLINIVET Adult Light - Superherkullinen kevytruoka ylipainoisille koirille

  CLINIVET Adult Light – Superherkullinen kevytruoka ylipainoisille koirille

  Arvostelu tuotteesta: 4.80 / 5
  28,9069,90
 • CLINIVET Adult Junior - Huippulaadukas koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille

  CLINIVET Adult Junior – Huippulaadukas koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  28,9069,90
 • CLINIVET Puppy - Penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille

  CLINIVET Puppy – Penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  14,9069,90
 • CLINIVET Adult Senior - Laadukas senioriruoka ikääntyville koirille

  CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka ikääntyville koirille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  28,9069,90
 • clinivet-grain-free-chicken

  CLINIVET Grain Free Chicken – Viljaton märkäruoka koirille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  29,90
 • CCLINIVET Large Puppy - Penturuoka isoille ja jättirotujen pennuille sekä emoille

  CLINIVET Large Puppy – Penturuoka isojen rotujen pennuille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  39,9069,90
 • CLINIVET Adult Small - Superherkullinen täysravinto pienille koirille

  CLINIVET Adult Small – Superherkullinen täysravinto pienille koirille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  28,9069,90
 • clinivet-grain-free-salmon

  CLINIVET Grain Free Salmon – Viljaton märkäruoka koirille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  29,90
 • CLINIVET Adult Large - Huippulaadukas kuivaruoka isoille koirilleVähissä!

  CLINIVET Adult Large – Huippulaadukas kuivaruoka isoille koirille

  Arvostelu tuotteesta: 5.00 / 5
  69,90
 • viljaton koiranruoka

  CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken – Viljaton koiranruoka

  18,9069,90
 • viljaton koiran kuivaruoka

  CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish – Viljaton koiranruoka

  19,9076,90