fbpx

CLINIVET Adult Small – Superherkullinen täysravinto pienille koirille

(22 tuotearviota)

29,9069,90

CLINIVET Adult Small on superherkullinen, pienelle koiralle kehitetty koiranruoka, joka maistuu valikoivallekin koiralle. Ruoan optimaalinen Omega-3 ja Omega-6 -rasvahappojen tasapaino auttaa koiran ihoa ja turkkia pysymään joustavana ja tukee koiran luonnollista vastustuskykyä ja sydämen toimintaa. Ruoan sisältämät prebiootit tukevat pienen koiran vatsan ja suoliston tervettä toimintaa. CLINIVET Adult Small on hypoallergeeninen täysravinto, joten voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 4 kg (7,47€/kg) ja 14 kg (4,99€/kg).

Poista

Kuvaus

Täysravinto pienelle koiralle

Täysravinto, joka on ihanteellinen ruoka pienelle koiralle ja vastaa pienen koiran erityistarpeita. CLINIVET Adult Small on superherkullinen pienen koiran ruoka, joka sisältää runsaasti herkullista, helposti sulavaa kananlihaa. Niin herkullista, että se sopii valikoivaankin makuunkin.

CLINIVET Adult Small pienen koiran ruoka ja ruoan optimaalinen Omega-3 ja Omega-6 rasvahappojen tasapaino auttaa pienen koiran ihoa ja turkkia pysymään joustavana ja tukee luonnollista vastustuskykyä ja sydämen toimintaa. Ruoan sisältämät prebiootit tukevat vatsan ja suoliston tervettä toimintaa.

CLINIVET Adult Small on hypoallergeeninen ruoka pienelle koiralle, jota voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (32%), ruskea riisi (17%), maissi, kokojyväkaura, siipikarjan rasva (7%), sokerijuurikas, panimohiiva, siipikarjan maksa, kivennäisaineet, vitamiinit, kuivattu kala, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, lohiöljy, DL-metioniini, prebiootti (MOS), prebiootti (FOS), glukosamiini (0,02%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,02%), yucca-uute, kondroitiinisulfaatti (0,02%).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 26%, rasvapitoisuus 14%, raakatuhka 8%, raakakuitu 3%, omega-6- rasvahapot 3,6%, omega-3- rasvahapot 0,4%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,867iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106iu, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 329mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg (sinkki yhteensä 148mg), rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg (rauta yhteensä 92mg), mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg (mangaani 35mg), aminohappojen kuparikelaattihydraatti 49mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg (kupari 15mg), vedetön kalsiumjodaatti 1,52mg (jodi 0,93mg), seleenihiiva 95,65mg.

Täysravinto täynnä terveyshyötyjä:

  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
  Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
  C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat pienen koiran immuunijärjestelmää
  Prebiootit FOS ja MOS tukevat ja tasapainottavat pienen koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  Tauriini tukee pienen koiran sydämen toimintaa
  Omega-3 ja omega-6-rasvahapot hellivät pienen koiran ihoa ja turkkia ja tukevat pienen koiran sydän- ja immuunijärjestelmän toimintaa
  Mukana todellinen tehopaketti pienen koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, yucca-uute ja C-vitamiini tukevat koiran nivelten ja rustojen toimintaa
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita, pienikokoiset palat

  Oletko jo kokeillut viljattomia CLINIVET -koiranruokia?

Uudet CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken ja CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish ovat viljattomia täysravintoja, jotka sopivat rotuun ja kokoon katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Ihanteellisia ruokia myös pienelle koiralle.

  Aikuinen koira ikääntyy

Kun koira vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Seniori-ikäisille koirille suosittelemme CLINIVET Adult Senior senioriruokaa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvien koirien tarpeita.

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemisessa? Taulukko auttaa valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivan ruoan. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

22 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Small – Superherkullinen täysravinto pienille koirille

 1. Westie Hertta, 9 vuotta

  Vuosia kestäneet iho-ongelmat ovat huomattavasti helpottaneet.

 2. Tiibetinspanieli Milo, 2 vuotta

  Maistuu nirsollekin koiralle ja vatsa voi hyvin.

 3. Fieldspanieli Ruuni, 6 vuotta

  Erittäin hyvä ruoka. Vatsa toimii hyvin ja vatsaoireet jäivät kokonaan aloitettuaan syömään tätä ruokaa.

 4. Amerikancockerspanieli Sissi, 3 vuotta

  Vatsa voi hyvin ja turkki kiiltää.

 5. Magical Glow`s

  Hyvin on maistunut pikkukoirille. Kakka on myös pysynyt hyvänä. Tämän seassa meni myös vanhat vähän huonosti maistuneet nappulat. Nappula koko on myös sopiva pikkukoirille.

 6. Jaana H

  Maistuva pikkukoiran ruoka. 4 kilon pussi vähän iso, mutta muuten hyvä kuivaruoka, joka on pitänyt hampaatkin terveenä.

 7. Iina

  Täyden kympin kuivaruoka pienelle koiralle.

 8. Minna J

  Pikkukoiran ruoka, joka ei jää kuppiin seisomaan.

 9. Westie Milla

  Iho, turkki, hampaat ja koko koira kiittää ja syö viimeistä murua myöten kupin tyhjäksi.

 10. Malla 2-v amerikancockeri

  Ihan parasta ruokaa pienelle koiralle. Turkki on nyt upeassa kunnossa eikä mikään muu ole vaihtunut kuin ruoka.

 11. Nana

  Toy-rodulle sopiva ruoka, jossa suuhun sopivat nappulat. Näyttää myös maistuvan.

 12. Venla S

  Ihan parasta ruokaa mitä olen koskaan kokeillut. Välillä ostin muitakin Clinivetin ruokia, mutta aina palasin tähän takaisin.

 13. Ninni H

  Koirat ei suostu syömään enää mitään muuta ruokaa.

 14. Aija C

  Pienen koiran herkkuruoka. Saisi olla vieläkin pienemmässä pussissa.

 15. Kaissa A

  Kolmelle pienelle spanielille sopinut hyvin tämä ruoka. Korvat on nyt paremmassa kunnossa kuin koskaan.

 16. Amalia S

  Löysin tämän kuivaruuan aivan vaningossa ja päätin kokeilla. Vaikuttaa laadukkaalta, tuoksukin on tuore, ei sellainen tunkkainen kuin kuivamuonassa yleensä.

 17. Martti K

  Sopinut hyvin meidän koiralle.

 18. Jukka L

  Tässä ruuassa on riittävästi energiaa aktiiviselle jack russelille.

 19. Meeri K

  Hyvä ruoka. Sopivan kokoiset nappulat.

 20. Sissi S

  Hienohelma suostuu syömään tätä ja haluaa jopa lisää.

 21. Päivi K

  Ostin tätä ruokaa eläinlääkärin vastaanotolta, kun vanha ruoka oli päässyt loppumaan. En ole enää vaihtanut takaisin. Loistava laatu eikä maksa paljon.

 22. Pena S

  Minikoiralle hyvä vaihtoehto.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *