CLINIVET Adult Small – Superherkullinen täysravinto pienille koirille

(5 tuotearviota)

29,9069,90

CLINIVET Adult Small on superherkullinen, pienille koirille kehitetty täysravinto, joka maistuu valikoivillekin koirille. Ruoan optimaalinen Omega-3 ja Omega-6 -rasvahappojen tasapaino auttaa ihoa ja turkkia pysymään joustavana ja tukee luonnollista vastustuskykyä ja sydämen toimintaa. Ruoan sisältämät prebiootit tukevat vatsan ja suoliston tervettä toimintaa. CLINIVET Adult Small on hypoallergeeninen täysravinto, joten voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

Terveyshyödyt:

  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
  Myös herkkäihoisille ja herkkävatsaisille koirille
  C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat immuunijärjestelmää
  Prebiootit FOS ja MOS tukevat ja tasapainottavat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  Tauriini tukee sydämen toimintaa
  Omega-3 ja omega-6-rasvahapot hellivät ihoa ja turkkia ja tukevat sydän- ja immuunijärjestelmän toimintaa
  Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiini, MSM, yucca-uute ja C-vitamiini tukevat nivelten ja rustojen toimintaa
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita, pienikokoiset palat

  Toimitus 3,95 €, yli 70 € tilaukset ilman toimitusmaksua.
  Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € tilauksille.

Pakkauskoot: 4 kg (7,47€/kg) ja 15 kg (4,66€/kg).

Poista

Kuvaus

CLINIVET Adult Small – Superherkullinen täysravinto pienille koirille

CLINIVET Adult Small on superherkullinen koiranruoka pienille koirille. Se sisältää runsaasti herkullista, helposti sulavaa kananlihaa, joka maistuu valikoivillekin koirille. Ruoan optimaalinen Omega-3 ja Omega-6 -rasvahappojen tasapaino auttaa ihoa ja turkkia pysymään joustavana ja tukee luonnollista vastustuskykyä ja sydämen toimintaa. Ruoan sisältämät prebiootit tukevat vatsan ja suoliston tervettä toimintaa.  CLINIVET Adult Small on hypoallergeeninen täysravinto, joten voidaan suositella myös herkkävatsaisille ja herkkäihoisille koirille.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (32%), ruskea riisi (17%), maissi, kokojyväkaura, siipikarjan rasva (7%), sokerijuurikas, panimohiiva, siipikarjan maksa, kivennäisaineet, vitamiinit, kuivattu kala, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, lohiöljy, DL-metioniini, prebiootti (MOS), prebiootti (FOS), glukosamiini (0,02%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,02%), yucca-uute, kondroitiinisulfaatti (0,02%).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 26%, rasvapitoisuus 14%, raakatuhka 8%, raakakuitu 3%, omega-6- rasvahapot 3,6%, omega-3- rasvahapot 0,4%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,867iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106iu, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 329mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg (sinkki yhteensä 148mg), rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg (rauta yhteensä 92mg), mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg (mangaani 35mg), aminohappojen kuparikelaattihydraatti 49mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg (kupari 15mg), vedetön kalsiumjodaatti 1,52mg (jodi 0,93mg), seleenihiiva 95,65mg.

Terveyshyödyt:

  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
  Myös herkkäihoisille ja herkkävatsaisille koirille
  C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat immuunijärjestelmää
  Prebiootit FOS ja MOS tukevat ja tasapainottavat suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  Tauriini tukee sydämen toimintaa
  Omega-3 ja omega-6-rasvahapot hellivät ihoa ja turkkia ja tukevat sydän- ja immuunijärjestelmän toimintaa
  Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiini, MSM, yucca-uute ja C-vitamiini tukevat nivelten ja rustojen toimintaa
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita, pienikokoiset palat

  Oletko jo kokeillut viljattomia CLINIVET -koiranruokia?

Uudet CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken ja CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish ovat viljattomia täysravintoja, jotka sopivat rotuun ja kokoon katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille.

  Aikuinen koira ikääntyy

Kun koira vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Seniori-ikäisille koirille suosittelemme CLINIVET Adult Senior -ravintoa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvien koirien tarpeita.

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemiseen. Taulukosta voit katsoa, mikä ruoka on hyvä vaihtoehto juuri sinun lemmikillesi. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin.sopiva koiranruoka

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

5 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Small – Superherkullinen täysravinto pienille koirille

 1. Westie Hertta, 9 vuotta

  Vuosia kestäneet iho-ongelmat ovat huomattavasti helpottaneet.

 2. Tiibetinspanieli Milo, 2 vuotta

  Maistuu nirsollekin koiralle ja vatsa voi hyvin.

 3. Fieldspanieli Ruuni, 6 vuotta

  Erittäin hyvä ruoka. Vatsa toimii hyvin ja vatsaoireet jäivät kokonaan aloitettuaan syömään tätä ruokaa.

 4. Amerikancockerspanieli Sissi, 3 vuotta

  Vatsa voi hyvin ja turkki kiiltää.

 5. Magical Glow`s

  Hyvin on maistunut pikkukoirille. Kakka on myös pysynyt hyvänä. Tämän seassa meni myös vanhat vähän huonosti maistuneet nappulat. Nappula koko on myös sopiva pikkukoirille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *