fbpx

CLINIVET Puppy – Penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille

(23 tuotearviota)

14,9069,90

Penturuoka, joka sopii rotuun ja kokoon katsomatta kaikille alle vuoden ikäisille koiranpennuille sekä tiineille ja imettäville emoille. Hyvän penturuoan merkistystä ei voi liikaa korostaa, sillä jos pennun ravitsemus on epätasapainossa, se on paljon alttiimpi erilaisille puutostiloille kuin aikuinen koira, eikä pentuajan puutteellisesta tai köyhästä ravinnosta johtuvia kehityshäiriöitä pysty aikuisena enää korjaamaan. Tästä syystä hyvä penturuoka on paras sijoitus pennun terveyteen ja sen tulevaisuuteen.

CLINIVET Puppy on hypoallergeeninen penturuoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle pennulle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 1,5 kg (9,93€/kg), 7,5 kg (5,32€/kg) ja 2 x 7,5 kg (4,66€/kg).

Poista

Kuvaus

Penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille

Penturuoka, joka sopii rotuun ja kokoon katsomatta kaikille alle vuoden ikäisille koiranpennuille sekä tiineille ja imettäville emoille. Hyvän penturuoan merkistystä ei voi liikaa korostaa, sillä jos pennun ravitsemus on epätasapainossa, se on paljon alttiimpi erilaisille puutostiloille kuin aikuinen koira, eikä pentuajan puutteellisesta tai köyhästä ravinnosta johtuvia kehityshäiriöitä pysty aikuisena enää korjaamaan. Tästä syystä hyvä penturuoka on paras sijoitus pennun terveyteen ja sen tulevaisuuteen.

CLINIVET Puppy on hypoallergeeninen penturuoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle pennulle.

Ison ja jättirotuisen koiran pennulle, suosittelemme CLINIVET Large Puppy -penturuokaa, joka on kehitetty varta vasten isojen pentujen tarpeisiin. Siinä on myös isommat nappulat.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (37%), ruskea riisi (24 %), siipikarjan rasva (10%), maissi, kokojyväkaura, sokerijuurikas, panimohiiva, kuivattu silli, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, lohiöljy, vitamiinit, DL-metioniini, prebiootti MOS, prebiootti FOS, yucca-uute, glukosamiini (0,02%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,02%), kondroitiinisulfaatti (0,01%), L-karnitiini.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 30%, rasvapitoisuus 20%, raakatuhka 9,5%, raakakuitu 3%, omega-6- rasvahapot 4%, omega-3- rasvahapot 0,7%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 17,344iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,167iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 130iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 123iu, beetakaroteeni 1,46mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 329mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg (sinkki yhteensä 148mg), rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg (rauta yhteensä 92mg), mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg (mangaani 35mg), aminohappojen kuparikelaattihydraatti 49mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg (jodi 0,93mg), seleenihiiva 95,65mg.

Penturuoka täynnä terveyshyötyjä:

  Luonnollinen koostumus, ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, lammasta tai soijatuotteita
  Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle pennulle
  Sisältää runsaasti pennun kasvuajan tärkeitä vitamiineja ja hivenaineita
  C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni vahvistavat pennun immuunijärjestelmää
  Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat pennun suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  Sisältää runsaasti helposti sulavaa siipikarjanlihaa
  Omega 3 ja omega 6 rasvahapot hellivät pennun ihoa ja turkkia
  Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukemassa pennun nivelten ja rustojen kehitystä
  Ruoan valmistuksessa on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Pentuiän jälkeen

Kun pentu on 9-12 kuukauden ikäinen, on aika vaihtaa penturuoka aikuisen koiran ruokaan. Hyviä aikuiselle koiralle sopivia ruokia:

 1. CLINIVET Adult Small on vehnätön koiranruoka pienelle koiralle
 2. CLINIVET Adult Junior on vehnätön koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille
 3. CLINIVET Adult Large on vehnätön koiranruoka isolle koiralle
 4. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken on viljaton koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille
 5. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish on viljaton koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Myös erityisen herkälle koiralle.
Katso CLINIVET Puppy -video.

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemisessa? Taulukko auttaa valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivan ruoan. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

23 arviota tuotteelle CLINIVET Puppy – Penturuoka kaikkien rotujen pennuille ja emoille

 1. Amerikankarvatonterrieri Pancho, 8 kk

  Pennullamme hyvin herkkä iho ja maha, mutta Clinivet Puppy ollut käytössä reilu kuukauden ja täytyy vain kehua miten hyvin iho voi (ei edes “pentunäppyjä”/”finnejä” pariin viikkoon) ja maha toimii säännöllisesti ja ruokahalu on tälle nirsolle tapaukselle vihdoin kehittynyt.

 2. Monirotuinen Mila, 10 viikkoa

  Pentumme tuli allergiseksi marketti ruualle ja eläinlääkäri suositteli Clinivet Puppya. Maistui heti Milalle ja allergiaoireet hävisivät.

 3. Kultainennoutaja Miina, 16 viikkoa

  Erittäin hyvä ja maistuva ruoka, joka saa turkin kiiltämään. Herkälle mahalle toimiva ruoka.

 4. Pitko

  Hyvä ruoka mäykyn pennulle

 5. siltalasalla

  Hyvä ruoka villakoiran pennulle, maistuu ja koira voi hyvin

 6. Peppi Pinseri 6kk

  Hyvä hinta-laatusuhde. Todella pienet nappulat, jotka liukenee nopeasti lämpimään veteen.

 7. Toy

  Toy-koiralle sopiva kuivaruoka, jota kasvattaja suositteli.

 8. Janne J

  Minikokoiset nappulat, jotka sopivat minikokoisille pennuille.

 9. Lea V

  Tilasin Puppy-ruokaa noutajanpennulle, jolle Puppy nappulat on mielestäni vähän turhan pieniä. Vaihdoin Large Puppy ruokaan, jossa isommat nappulat. Molemmat ruuat mielestäni kuitenkin tosi laadukkaat.

 10. Tiibetinspanieli Elysee 6kk

  Maistuva penturuoka. Riittävän pienet nappulat pienelle rodulle.

 11. Cecilia S

  Edullinen kuivaruoka pennulle.

 12. Inkku Y

  Ihanan pienet napulat sopii myös pienelle koiralle.

 13. Henna H

  Spanielin pentu on aivan rakastunut näihin nappuloihin.

 14. Ranskis Jasu 9 kk

  Tällä penturuualla on oma pentu kasvanut reippaaksi nuoreksi koiraksi.

 15. Eevi A

  Pikkupussi penturuokaa tuli kasvattajalta pennun mukana, joten saman ruuan kanssa jatketaan 8kk asti.

 16. Timppa P

  Hyvä ruoka kasvavalle pennulle. Riittävästi pussikokoja ja nopea toimitus. Tänks.

 17. Jenni N

  Tällä ruualla on kasvanut reipas pentu, joka kohta siirtyy aikuisen ruokaan.

 18. Kiira K

  Kasvattaja antoi pentupaketin, jossa oli tätä ruokaa, joten valinta oli helppo. Pentukin syö mielellään.

 19. Sari O

  Kasvattaja suositteli tätä ruokaa ja siksi päädyin tähän merkkiin.

 20. Ida Ö

  Hyvä ruoka, sopivasti pussikokoja.

 21. Reija T

  Sopivan pienet nappulat kääpiörodun koiralle.

 22. Hessu N

  Supernopea toimitus! Kiitos.

 23. Kiia J

  Hyvä penturuoka, riittävän pienet raksut.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *