fbpx

CLINIVET Adult Junior – Huippulaadukas koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille

(31 tuotearviota)

29,9069,90

CLINIVET Adult Junior on huippulaadukas, vehnätön koiranruoka, joka sopii kaikille aikuisille ja nuorille koirille. Siinä on mukana ylivoimainen voitelupaketti koiran nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään koiran niveltet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Junior on toimiva valinta myös silloin, kun perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa. Suositellaan myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 4 kg (7,47€/kg) ja 14 kg (4,99€/kg).

Poista

Kuvaus

Koiranruoka aikuiselle ja nuorelle koiralle

Koiranruoka, joka on huippulaadukas, vehnätön kuivaruoka ja sopii kaikenkokoisille ja kaikenkokoisille nuorille ja aikuisille koirille. CLINIVET Adult Junior on kätevä valinta myös silloin, kun perheessä on useampia koiria ja halutaan antaa kaikille samaa ruokaa.

CLINIVET Adult Junior koiranruoka sisältää ylivoimaisen voitelupaketin nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään koiran niveltet ja rustot terveinä ja liikkuvina vielä vanhemmallakin iällä.

CLINIVET Adult Junior on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (26%), ruskea riisi (22%), maissi, siipikarjan rasva (8%), kokojyväkaura, siipikarjan maksa (3%), sokerijuurikas, kuivattu kananmuna, kokonainen pellavansiemen, panimohiiva, kuivattu kala, lohiöljy, kivennäisaineet, prebiootti (FOS) (458mg/kg), prebiootti (MOS) (458mg/kg), yucca-uute, glukosamiini (200mg/kg), metyylisulfonyylimetaani (MSM) (200mg/kg), rosmariini, kondroitiinisulfaatti (150mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 26%, rasvapitoisuus 16%, raakatuhka 8%, raakakuitu 2,5%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 22,300iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,500iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 280iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 159mg, beetakaroteeni 1,87mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Koiranruoka, joka on täynnä terveyshyötyjä:

  Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, sianlihaa, naudanlihaa, lammasta eikä soijatuotteita
  Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
  C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat koiran immuunijärjestelmää
  Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran  suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  Omega-3 ja omega-6 rasvahapot hellivät koiran ihoa ja turkkia
  Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiinsulfaattii, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
  Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

  Muita hyviä aikuiselle ja nuorelle koiralle sopivia koiranruokia
 1. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken on viljaton, kanasta valmistettu koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille.
 2. CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish on viljaton, kalasta valmistettu koiranruoka kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Myös hyvin herkälle koiralle.
  Aikuisesta koirasta senioriksi

Kun koira vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Seniori-ikäiselle koiralle suosittelemme CLINIVET Adult Senior senioriruokaa, joka on kehitetty vastaamaan ikääntyvän ja ikääntyneen koiran tarpeita.

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemisessa? Taulukko auttaa valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivan ruoan. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

31 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Junior – Huippulaadukas koiranruoka aikuisille ja nuorille koirille

 1. Saksanpaimenkoira Easy, 1 vuotta

  Easy on syönyt Clinivet Adult Junioria nyt noin puoli vuotta ja ruoka on sopinut Easylle todella hyvin. Aiemmin kokeillut ruuat aiheuttivat töhnää korviin, anturoiden kutinaa, osa sopi ihan ok, mutta annosmäärät aktiiviselle koiralle olivat todella suuret. Clinivet Adult Junioriin ollaan oltu todella tyytyväisiä.

 2. Monirotuinen Martsu, 3 vuotta

  Erittäin laadukas ruoka ja sopivan kokoisia nappuloita meidän koiralle. Koira syö sitä mielellään ja hintakin oli kohdillaan.

 3. Lapinporokoira Kerttu, 1,5 vuotta

  Maittavuus erinomainen ja muutenkin näyttää sopivan oikein hyvin.

 4. Mastiffi Lyyli, 3 vuotta

  Lyyli vaihtoi Clinivetiin ja toivon, että se alkaisi maistua nirsolle Lyylille, ainesosat ovat mielestäni laadukkaat.

 5. Saksanpaimenkoira Aida, 7 vuotta

  Aida syö mielellään Clinivetiä ja voi hyvin.

 6. Suomenlapinkoira Nuttu, 5 vuotta

  Antaa turkille upean kiillon ja koira on elinvoimainen ja terve. Selkeä muutos havaittavissa, aikaisempaan ruokaamme verrattuna.

 7. Bertta

  Suosittelen.

 8. Raija A

  Maistuva ruoka, jolle pisteet siitä, että sopii kaikille koirille. Kolmen koiran taloudessa meillä oli ennen kolme ruokasäkkiä ja ruoka-aikana koirat keskittyivät lähinnä siihen, miten kähveltää toisen kupilta sapuskaa. Nyt on jokaisella kuonot kiinni omassa kupissa eikä päät heilu minnekään.

 9. Janne H

  Maistuva ruoka kolmelle villakoiralle. Turkki ja hampaat molemmat on paremmassa kunnossa kuin aiemman ruuan aikana. Ehdottomasti suosittelen.

 10. Tero N

  Laaturuoka, joka sopii myös herkästä vatsasta kärsivälle koiralle. Hyvä hinta-laatusuhde. 15kg säkki riittää pitkään ja maksaa saman kuin muilla valmistajilla 12kg.

 11. Lapinkoira Mara

  Hyvää ja maistuvaa ruokaa, joka on tehnyt lapinkoiralle tuuhean ja kiiltävän karvan.

 12. Janne J

  Hyvä ja kohtuuhintainen kuivaruoka. Pussikokoja voisi olla enemmän.

 13. Sara S

  Hyvä ruoka päivittäiseen käyttöön. Hyvän kokoiset nappulat.

 14. Karri A

  Laaturuoka. Suosittelen.

 15. Kai L

  Laaturuoka, joka ei ole edes kallis. On ollut meidän koiran kupissa jo vuodesta 2015.

 16. Tero T

  Hyvä ruoka.

 17. Reetta V

  Kaikille koirille maittava kuivaruoka.

 18. Teija H

  Noutaja on syönyt tätä ruokaa jo 4 vuotta. Huokea ja hyvälaatuinen kuivaruoka.

 19. Kaj C

  Mutkaton ruoka, joka maistuu ja sopii myös koiralle, jolla on aikaisemmin ollut vatsavaivoja.

 20. Jenni J

  Koiran liikkuminen helpottunut ruuan vaihdon jälkeen. Suosittelen muillekin nivel vaivoista kärsiville haukuille.

 21. Senja U

  Tämä pussi on ollut meidän koiran ruokakaapissa jo muutaman vuoden ajan ja sopinut koiralle hyvin. Nyt myös tyttären koira syö tätä.

 22. Hannakaisa A

  Tässä kuivaruuassa yhdistyy korkea laatu ja kohtuullinen hinta. Tykkään!

 23. Olivia

  Iso ja pieni syövät tätä molemmat. Emnen oli molemmilla oma ruoka ja hirveetä säätöä, kun piti norkoilla toisen ruokaa. Nyt kun on samaa ruokaa, molemmilla on ruokarauha.

 24. Jaska

  Hyvä kuivamuona. Eikä paha hinta.

 25. Erik R

  Laatu ruoka.

 26. Heidi E

  Meillä on kolme eri rotuista koiraa. Tämä ruoka on sopinut kaikille.

 27. Late

  Luottoruoka. Ei mulla muuta.

 28. Tepi E

  Etsin koiralleni vehnätöntä ruokaa pari vuotta sitten ja löytyi tämä. Eikä ole ollut tarvetta vaihtaa.

 29. Chrisse

  Helppo valita, kun sopii kaikille koirille.

 30. Akseli E

  Luottoruoka.

 31. Matti H

  Maistuva ruoka, missä riittävästi energiaa aktiiviselle koiralle.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *