fbpx

CLINIVET Adult Large – Huippulaadukas kuivaruoka isoille koirille

(25 tuotearviota)

69,90

CLINIVET Adult Large on superlaadukas kuivaruoka kaikille isolle ja jättirotuiselle koiralle. Siinä on mukana ylivoimainen voitelupaketti ison koiran nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään ison koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko sen elämän. Lisäksi ruoassa oleva L-karnitiini tukee ison koiran sydämen toimintaa.

CLINIVET Adult Large on hypoallergeeninen täysravinto, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille roduille, joilla esiintyy keskimääräistä enemmän mahalaukun kiertymiä.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoko: 14 kg (4,99€/kg).

Varastossa

Kuvaus

Kuivaruoka isolle koiralle

Kuivaruoka, joka sopii isolle ja jättirotuiselle koiralle. CLINIVET Adult Large on superlaadukas ison koiran kuivaruoka ja siinä on mukana ylivoimainen voitelupaketti ison koiran nivelille. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään ison koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina läpi koko sen elämän. Lisäksi ruoassa oleva L-karnitiini tukee ison koiran sydämen toimintaa.

CLINIVET Adult Large on hypoallergeeninen täysravinto, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä niille roduille, joilla esiintyy keskimääräistä enemmän mahalaukun kiertymiä.

Koostumus:

Kuivattu siipikarjanliha (28%), ruskea riisi (22%), maissi, täysjyväkaura, siipikarjan rasva (6%), sokerijuurikas, siipikarjan maksa (3%), panimohiiva, kokonainen pellavansiemen, kivennäisaineet, lohiöljy, kuivattu kananmuna, kuivattu kala, glukosamiini (0,035%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,035%), prebiootti (MOS), prebiootti (FOS), kondroitiinisulfaatti (0,025%), yucca-uute, L-karnitiini 0,05%.

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 24%, rasvapitoisuus 14%, raakatuhka 6%, raakakuitu 4%, omega-6 3%, omega-3 0,7%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,866iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu%, E-vitamiini (alfa-tokoferoliasetaatti) 111iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106iu, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Energiapitoisuus:

CLINIVET Adult Large sisältää energiaa 363kCal/100g.

Kuivaruoka täynnä terveyshyötyjä:

  Hypoallergeeninen – luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, naudanlihaa, possua, lammasta eikä soijatuotteita
  Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
  Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat yhdessä ison koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
  Antioksidantit A-, C- ja E-vitamiinit sekä beetakaroteeni tukevat luonnollista puolustuskykyä ja immuunijärjestelmää
  L-karnitiini edistää ison koiran rasva-aineenvaihduntaa, ylläpitää lihasmassaa ja tukee sydämen toimintaa
  Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat ison koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  Omega-3 ja omega 6-rasvahapot hellivät ison koiran ihoa ja turkkia
  Erityisen maukas, isokokoiset palat

  Oletko jo kokeillut viljattomia CLINIVET -koiranruokia?

Uudet CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken ja CLINIVET Grain Free Junior & Adult Sensitive Fish ovat viljattomia täysravintoja, jotka sopivat rotuun ja kokoon katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille.

  Kun iso koira ikääntyy

Kun iso koira vanhenee, siinä tapahtuu samankaltaisia muutoksia kuin vanhenevassa ihmisessäkin. Sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Siksi suosittelemme seniori-ikäiselle koiralle CLINIVET Adult Senior seniori-ruokaa, joka on kehitetty vastaamaan vanhan koiran muuttuneita tarpeita.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemisessa? Taulukko auttaa valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivan ruoan. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

25 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Large – Huippulaadukas kuivaruoka isoille koirille

 1. Saksanpaimenkoira Raili, 6 vuotta

  Hiivakoiralle sopiva ruoka.

 2. Labradorinnoutaja Heili, 1 vuotta

  Suosittelen.

 3. Kirsi K

  Kohta pari viikkoa syötetty tätä ruokaa ja maistuvuus on hyvä, uloste kiinteää ja jätökset pieniä. Suosittelen.

 4. Matti V

  Nivelongelmaiselle koiralle loistava ruoka. Liikkuminen on helpottunut ja koirakin on pirteämpi ja paremmassa lihaskunnossa. Aiempaan ruokaan verrattuna pienempi annoskoko riittää, joten päivähinta on kohtuullinen.

 5. Leila B

  Nivelrikkoa sairastavalle saksanpaimenkoiralle hyvä ja maistuva ruoka.

 6. Tuija N

  Monirotuinen 60- kiloinen koira kiittää. Hiivaa ei ole enää ollut tassuissa ja ruokakuppikin tyhjenee joka kerta ?

 7. Nella

  Kaksi tanskandoggia syövät mielellään.

 8. Bullmastiffi Allu

  Loistava ruoka tällaiselle komealle mastiffipojalle.

 9. Nanna G

  Ruoka on ollut köytössä jo vuosia kahdelle tanskandogille. Ihot, vatsat, nivelet kaikki pysyneet kunnossa. Vaikka ruoka maksaa himpun verran enemmän kuin aiemmin käytössä ollut, eläinlääkärin käynneissä on tullut isosti säästöä. Siksi suosittelen kaikille isoille koirille.

 10. Kimi V

  Hiivan kanssa pitkään taisteltiin ja juostiin eläinlääkärissä, mutta nyt näyttää siltä, että ruuan vaihdon myötä hiivaongelma on vihdoin selätetty.

 11. Rotu-mix Nemo 4-vee

  Sopivan kokoiset nappulat, jotka maistuu niin hyvälle, että kiireellä pitää ahmia. Iso 15kg säkki on käytössä edullinen, vaikka iso koira syö suht paljon.

 12. Jaska S

  Suosittelen.

 13. Jari L

  Hyvä ruoka isolle turkkikoiralle. Turkki on tullut paremmaksi ruuan vaihdon jälkeen.

 14. Annemaj

  Tätä kuivamuonaa kaukkarit syövät mielellään. Entistä sapuskaa söivät tasan sen verran, että pysyivät hengissä. Turkit on hyvät, jätöksiä nyt paljon vähemmän. Suosittelen.

 15. Mella M

  Kokeilin tätä ruokaa kun kaveri suositteli. Koira tykkää ja voi hyvin.

 16. Sam I

  Hyvän hintainen laatusapuska, joita molemmat dobberit syövät innolla.

 17. Marja K

  Yli 70€ maksaville tuotteille ilmainen toimitus? 69,90 hinta, huijaustako🤔

 18. Lissu

  Hei Marja! Kaikille yli 70 euron arvoisille tilauksille on ilmainen toimitus asiakkaan valinnan mukaan joko Postiin tai kotiovelle asti. Ei siis yli 70 euron tuotteille vaan 70 euron tilauksille. Terveisin Lissu PetHolicista.

 19. Eeva M

  Nivelrikkoa sairastava berni on syönyt tätä ruokaa nyt muutaman kuukauden ja liikkuminen on helpottunut ja koira paljon pirteämpi.

 20. Pauli R

  Ensin tuntui, että isolle koiralle liian kallis ruoka, mutta sitten huomasin, että tätä ei tarvitse antaa niin paljon. Vatsa voi hyvin ja jätöksiä vähemmöt ja kiinteämmät pökäleet.

 21. Aaron P

  Kkaikille isoille koirille.

 22. Ulla N

  Kahden noutajan perheessä ollut ruokakupissa jo parin vuoden ajan eikä ole ollut mitään ongelmia.

 23. Ole K

  Suosittelen.

 24. Veera E

  Cane corso on syönyt tätä ruokaa nyt kuukauden ja ihottuma on kokonaan pois.

 25. Matti R

  Laatu eväs isolle koiralle.

 26. Pasi E

  Ostin kaksi säkkiä, ensimmäinen nyt menossa. Vaikuttaa hyvälaatuiselta muonalta.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *