fbpx

CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken – Viljaton koiranruoka

(39 tuotearviota)

18,9069,90

Viljaton koiranruoka CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken on huippulaadukas täysravinto, joka sopii kokoon ja rotuun katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Se sisältää runsaasti herkullista kananlihaa sekä vihanneksia ja yrttejä, jotka kuuluvat luontaisesti koiran ruokavalioon. Koska CLINIVET Grain Free Chicken sopii kaikille koirille, se on kätevä valinta myös silloin, kun perheessä on useampia koiria, joille kaikille halutaan antaa samaa ruokaa.

CLINIVET Grain Free Chicken on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä koiralle, joilla on taipumusta toistuviin iho-, tassu- tai korvatulehduksiin tai hiiva- tai varvasväliongelmiin.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Poista

Kuvaus

Viljaton koiranruoka kaikille koirille

Viljaton koiranruoka CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken on huippulaadukas täysravinto, joka sopii kokoon ja rotuun katsomatta kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Se sisältää runsaasti herkullista kananlihaa sekä vihanneksia ja yrttejä, jotka kuuluvat luontaisesti koiran ruokavalioon. Koska CLINIVET Adult Chicken on kaikille koirille sopiva viljaton koiranruoka, se on helppo valinta myös silloin, kun perheessä on useampia koiria, joille kaikille halutaan antaa samaa ruokaa.

CLINIVET Grain Free Chicken on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle sekä koiralle, joilla on taipumusta toistuviin iho-, tassu- tai korvatulehduksiin tai hiiva- tai varvasväliongelmiin.

Koostumus:

Kana 60% (tuore kananliha 34%, kuivattu kananliha 21%, kanan rasva 4%, kanan maksa 1%), peruna 13%, bataatti 13%, herne 6%, sokerijuurikas 6%, kokonainen pellavansiemen 2%, kivennäisaineet, mannaoligosakkaridit (prebiootti MOS 100mg/kg), frukto-oligosakkaridit (prebiootti FOS 100mg/kg), yucca-uute (100mg/kg), karpalouute (50mg/kg), porkkana (50mg/kg), persilja (50mg/kg, timjami (50mg/kg), basilika (50mg/kg), fenkoli (50mg/kg), piparminttu (50mg/kg), rosmariini (50mg/kg).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 28%, raakaöljyt ja -rasvat 16%, raakatuhka 7%, raakakuitu 3%.

Vitamiinit / kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 15,000 iu, D3- vitamiini (kolekalsiferoli) 2,000 iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 100 iu.

Hivenaineet / kg:

Rautasulfaatti monohydraatti 167 mg, sinkkioksidi 139 mg, mangaanioksidi 78 mg, kuparisulfaatti monohydraattihydraatti 60 mg, vedetön kalsiumjodaatti 2,46 mg, natriumseleniitti 0,45 mg.

Energiapitoisuus: 348 kCal/100g (1457 J).

Viljaton koiranruoka täyttä terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia:

  Hypoallergeeninen – suositellaan myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
  100 % luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Täysin viljaton koiranruoka. Ei sisällä vehnää, nautaa, possua, lammasta eikä soijatuotteita
  Gluteeniton
  Huippulaatuiset lihaproteiinit kanasta
  Sisältää todellisen tehopaketin koiran nivelille, joka tukee koiran nivelten ja rustojen toimintaa ja liikkuvuutta
  Prebiootit FOS ja MOS sekä sokerijuurikas tukevat ja tasapainottavat koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa
  Karpalouute tukee koiran virtsateiden hyvinvointia ja ehkäisee virtsatulehdusten syntymistä
  Erinomainen maittavuus ilman lisättyjä makuaineita


Muita suosittuja viljattomia CLINIVET koiranruokia

 • CLINIVET Grain Free Sensitive Fish on viljaton kuivaruoka, joka sopii kaikille nuorille ja aikuisille koirille. Myös hyvin herkälle koiralle.
 • CLINIVET Adult Senior on vehnätön senioriruoka ikääntyvälle ja jo ikääntyneelle koiralle.
 • CLINIVET Adult Light on vehnätön kevytruoka, joka sopii ylipainoiselle koiralle sekä kaikille niille koirille, jotka tarvitsevat vähärasvaista ruokavaliota.

Viljaton koiranruoka

viljaton koiranruoka

CLINIVET viljattomat koiranruoat ovat huippulaatua joka nappula!

Viljaton koiranruoka CLINIVET Grain Free Chicken on valmistettu ensiluokkaisesta kananlihasta, vihanneksista ja yrteistä eikä siinä ei ole lainkaan viljoja.

Viljaton koiranruoka on ollut avuksi monille sellaisille koirille, jotka ovat kärsineet toistuvista korvatulehduksista, iho-ongelmista, vatsaongelmista ja tassuongelmista.

Kuitenkin viljaton ruokavalio sopii aivan tavallisille terveille koirille siinä missä kaikki muutkin koiranruoat.

Viljattoman koiranruoan edut

Viljattomalla koiranruoalla on tunnetusti paljon koiran terveyttä ja hyvinvointia edistäviä vaikutuksia, jotka tulevat usein esiin vasta silloin, kun koiralla on aiemmin ollut iho-ongelmia tai allergisia oireista, kuten jatkuvaa kutinaa ja rapsutusta.

Viljatonta koiraruokaa voidaan jossain määrin pitää laatututietoisen koiranomistajan valintana, sillä viljaton koiranruoka on tavallisesti jonkin verran kilohinnaltaan kalliimpaa kuin perinteinen koiranruoka. Hintaero johtuu pääasiassa arvokkaammista raaka-aineista.

Pitää kuitenkin huomata, että kaikki viljattomat koiranruoat eivät suinkaan ole laadukkaita, sillä myös viljatonta koiranruokaa pystyy valmistamaan huonolaatuisista ja halvoista raaka-aineista, kuten kaikkia muitakin koiranruokia. Viljattomuus sellaisenaan ei siis takaa korkeaa laatua.

Viljattoman koiranruoan haitat

Viljattomasta koiranruoasta ei tiedetä olevan mitään haittaa tai vaaraa koiralle, jos ruokaan käytetyt raaka-aineet ovat korkealaatuisia.

Viime aikoina uutiskynnyksen on useamman kerran ylittänyt artikkeli, missä kerrotaan useiden viljattomien koiranruokien aiheuttaneen monille koirille vakavia sydänoireita. Nämä ovat kaikki USA:ssa ja Kanadassa valmistettuja ruokia, joita on myös Suomen markkinoilla ja joita on tähän asti pidetty erittäin korkealaatisna koiranruokina.

Alustavien tutkimusten mukaan nämä koirien vakavien sydänongelmien takana on ruokiin käytetty herne.

CLINIVET koiranruokien sisältämät kasvikset ovat eurooppalaisia ja me CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että raaka-aineiden laatu on eurooppalaisten vaatimusten mukaisia. Yhtä tärkeää meille on kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

Kun käytämme koiranruokiin samoja, ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita kuin ihmistenkin ruokiin, voidaan olla varmoja, että koirat saavat parasta mahdollista ravintoa.

Miksi kannattaa valita viljaton koiranruoka?

1. Apua allergisiin oireisiin
2. Energiaa ja jaksamista koiralle
3. Terveellistä hampaille
4. Hyvää vatsalle
5. Hyvää iholle ja turkille

Allergiset oireet

Viljaton koiranruoka on monessa tapauksessa osoittanut tehokkaaksi allergisten oireiden lievittäjäksi.

Koiran allergia voi puhekielessä olla hyvin laaja käsite, mutta usein sillä tarkoitetaan ruoka-aineallergiaa.

Ruoka-aineallergiaa yleisempi on kuitenkin koiran atopia tai sitten koira voi sairastaa näitä molempia yhdessä.

Viljaton koiranruoka voi usein tuoda avun allergisista oireista kärsivälle koiralle, mutta oireiden jatkuessa koira tarvitsee aina eläinlääkärin hoitoa.

Ruoka-aineallergia

Ruoka-aineallergia tarkoittaa, että koira on allergisoitunut yhdelle tai usealle ruoka-aineelle. Nämä allergisoivat ruoka-aineet voivat olla mikä tahansa. Ruoka-aineallergiat eivät ole helppoja diagnosoida eikä siihen ole olemassa luotettavaa testiä. Kokeilut, testaamiset ja eliminaatiodieetit vievät pitkän aikaa ja on raskasta aikaa niin koiralle kuin perheellekin.

Yksi yleisimmistä koiran ruoka-aineallergioista on vilja-allergia. Vilja-allergiasta kärsivälle koiralle viljaton koiranruoka sopii mainiosti ja tuo helpotusta koiran vointiin nopeasti ja lopullisesti.

Atopia

Koiran atopian oireet ovat usein punoittavat ja ärtyneet korvat, tassunpohjat ja iho. Oireet voivat olla lievää punoitukseta tai vaikeita tulehduksia, mutta omistajalta ei varmasti jää huomaamatta koiran jatkuva kutina, raapiminen ja tassujen nuoleskelu ja pureskelu, joilla koira yrittää helpottaa oloaan.

Koiralla voi myös olla molemmat, ruoka-aineallergia ja atopia, jotka tekevät diagnosoinnin vieläkin hankalammaksi.

Myös atopia saattaa rauhoittua sillä, että koiran ruoka vaihdetaan viljattomaan.

Viljattomasta koiraruoasta saa energiaa

Koska viljaton koiranruoka ei sisällä viljoja, sen sisältämät hiilihydraatit ovat luonnostaan korkealaatuisia ja koira saa siitä vireyttä ja energiaa. Myös perinteiset koiranruoat, jotka sisältävät esimerkiksi terveellistä ruskeaa riisiä ja kauraa, koira saa korkealaatuisia, hitaasti energiaa vapauttavia hiilihydraatteja.

Heikkolaatuset, prosessoidut valkoiset viljat sen sijaan tuottavat nopeita hiilihydraatteja, joista vehnä lienee saanut suurimman syntipukin maineen.

Viljaton koiraruoka on terveellistä hampaille

Viljattomat koiranruoat tasaavat koiran suun pH-arvoa ja edistävät näin koiran suun ja hampaiden terveyttä. Koiran suun pH-arvolla on oleellinen merkitys plakin, hammaskiven ja ientulehdusten syntymiseen.

Kun koiran suun pH-arvo on tasapainossa, sen hampaat on helpompi pitää puhtaana. Puhtaat hampaat ovatkin ainoa keino pitää koiran suu, hampaat ja ikenet terveenä.

Viljaton koiranruoka tekee hyvää vatsalle

Vatsaongelmat ovat koirille varsin yleisiä ja vatsavaivat voivat olla lieviä tai sitten erittäin hankalia. Koiran ulosteen kuuluu olla kiinteää ja ulostetta pitää tulla kohtuullinen määrä. Jos ulosteen koostumus vaihtelee kovasta löysään ja jopa ripuliin tai jätökset ovat huomattavan suuria tai pahalle haisevia, asiaan kannattaa puuttua heti.

Ihan ensimmäisenä kannattaa tarkistaa, onko koiran ravinto riittävän hyvää ja koiralle sopivaa. Jos koiran vatsa ja suolisto ei toimi normaalisti vielä sen jälkeenkään, kun koiran ravinto vaihdettu, on syytä kääntyä eläinlääkärin puoleen.

Viljaton koiranruoka tekee hyvää iholle ja turkille

Viljaton koiranruoka on usein myös tuonut apua huonokuontoiselle turkille ja kuivalle iholle.  Kun ihon kiristäminen, hilseily, kutina, rapsuttelu ja tassujen pureskelu rauhoittuvat ruoan sisältämistä laadukkaista rasvoista ja öljyistä, koiran olo helpottuu nopeati sopivan ruokavalion myötä.

Mikäli oireet jatkuvat ja koira on selkeästi sairas, se tulee vielä eläinlääkärin vastaanotolle.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemisessa? Taulukko auttaa valitsemaan juuri sinun lemmikillesi sopivan ruoan. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

39 arviota tuotteelle CLINIVET Grain Free Junior & Adult Chicken – Viljaton koiranruoka

 1. Oona K

  Tilasin testiin uusista viljattomista vaihtoehdoista kana- ja kalaversion molemmat, kun en osannut päättää. Molemmat maistuivat hyvin. Imeytyvyys on huippuluokkaa, jätökset on pieniä ja kiinteitä, ei haise. Annoskokoa jouduin pienentämään entiseen ruokaan nähden, joten vaikka hinta on vähän kalliimpi, päiväannoksen hinta ei noussut. Nämä jää käyttöön. Tosin en vieläkään osaa päättää kana vai kala.

 2. Ruuni

  Erittäin herkullinen!!!!

 3. Heta N Tara

  Ostin kokeeksi ensin 2 kilon pussin ja sen jälkeen isot säkit. Uppoaa hyvin koiralle, joka on ennen ollut huono syömään. Ekaa kertaa sillä on nähtävissä LIHAKSET!

 4. Jenni K

  Loistava ruoka, loistava maittavuus. Neljä tähteä, koska on niin usein loppu. Muuten olisin antanut viisi.

 5. Joni

  Koira on syönyt vuoroin Clinivetin viljatonta kanaa ja viljatonta kalaa. Molemmat tuntuvat olevan yhtä maistuvia, joten tilaan aina yhden säkin kumpaakin. Ilmaiselle kotiinkuljetukselle iso kiitos. Ei tarvitse ite raahata säkkejä.

 6. Annie

  Pitkästä aikaa taas saatavana. Kiitos.

 7. Hannele K

  Varsin huokea viljaton vaihtoehto. Lisäpiste siitä, että sisältää karpalouutetta. On pysynyt jokavuotiset narttikoiran pissatulehdukset poissa.

 8. Henne M

  Mielestäni laadukas kuivamuona. Viljattomuus plussaa. Edullinen vaihtoehto.

 9. Fanny L

  Edullinen, maistuva viljaton kuivaruoka. Suosittelen lämpimästi.

 10. Aune M

  Maittava viljaton nappularuoka, joka ratkaisi meidän kahden snautserin ruokaongelmat.

 11. Memmu

  Laadukas kuivaruoka, joka on maistunut hyvin ja sopinut koiralle, jolla oli aiemmin usein vatsa sekaisin.

 12. Leena K

  Hyvä ruoka, jota kaikki kolme koiraani syövät mielellään.

 13. Leena K

  Hyvä ja maistuva ruoka.

 14. Heidi W

  Parasta koiranruokaa. Tämä koiran mielipide, ei oma.

 15. Julle A

  Hyvä ja halpa kuivaruoka.

 16. Senni K

  Eka ruoka, joka sai meidän laiheliinin luiden ympärille lihakset.

 17. Inka J

  Sopivasti energiaa meidän koiralle. Jotkut viljattomat ovat olleet liian kevyitä ylläpitämään meidän koiran hyvässä lihaskunnossa, mutta tämä ei. Maistuvuus aivan super.

 18. Seppo J

  Suosittelen

 19. Kaija E

  Ennen ostin kaupasta ihan tavallista ruokaa koiralle, mutta kutinaa ja rapsutusta oli koko ajan. Kun vaihdoin tähän ruokaan, ei ole enää rapsutellut.

 20. Tiina S

  Tälle ruualle iso peukku. Laatu, hinta, maistuvuus, kaikki kohillaan.

 21. Irina M

  Kasvattajana ruokin kaikki omat koira tällä ja suosittelen myös pentujen ostajille.

 22. Raija N

  Tätä ruokaa meillä on annettu jack russeleille alusta asti. Hyvä laatu, hyvä hinta.

 23. Wenla W

  Viis tähteä ruualle, jota oma koira suostuu syömään.

 24. Isa P

  Olen ollut tosi tyytyväinen tähän ruokaan. Kun muiden koirat sairastavat ja niille etsitään koko ajan uusia ruokia, omat koirat on ja pysyy molemmat terveenä.

 25. Annika E

  Meidän kultsi on syönyt tätä ruokaa jo vuoden ja se on kuin eri koira. Turkki on mielettömän kiiltävä eikä kutise yhtään.

 26. Ida H

  Kohtuuhintainen viltajon, joka maistuu.

 27. Heikki L

  Laadukas muona.

 28. Nina H

  Ronkeli koira suostui syömään tätä aivan saman tien.

 29. Liisa V

  Mielestäni oikein laadukas nappula.

 30. Maria Z

  Hyvä kuivaruoka. Noutaja tilaa toisenkin säkin.

 31. Hanski H

  Suosittelen.

 32. Teija P

  Laadukasta ruokaa arvostavalle loistava valinta.

 33. Timo P

  Hyvä kuivaruoka ja hyvä nappulan koko. Nopea toimitus.

 34. Noora R

  Mielestäni erittäin laadukas ruoka, joka ansaitsee 5 tähteä.

 35. Ada M

  Viljaton, hyvistä raaka-aineista valmistettu. Päihittää muut kokeilemani viljattomat mennen tullen.

 36. Satu

  Hyvälaatuinen ruoka, joka maistuu todella hyvin ja koira voi hyvin.

 37. Timo N

  Koira kiittää.

 38. Unski

  Ihan parasta ruokaa meidän Muffelle!

 39. Kaarina E

  Kaikista viljattomista vaihtoehdoista päädyttiin tähän ja toistaiseksi on sopinut koko laumalle.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *