CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka ikääntyville koirille

(42 tuotearviota)

31,9079,80

Senioriruoka vanhenevalle ja jo ikääntyneelle koiralle. Vehnätön CLINIVET Adult Senior sisältää huippulaatuisia omega rasvahappoja, jotka tutkitusti hellivät ja ravitsevat vanhan koiran ikääntyvää ihoa ja turkkia. Ruoka sisältää myös todellisen nivelten voitelupaketin. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään seniori-ikäisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

Erinomaista vastinetta rahoille!

  Valmistettu ilman eläinkokeita.

  Toimitus 4,90 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 4 kg (7,97€/kg) ja 14 kg (5,70€/kg).

Poista

Kuvaus

Senioriruoka ikääntyvälle koiralle

Senioriruoka vanhenevalle ja jo ikääntyneelle koiralle. CLINIVET Adult Senior on vehnätön täysravinto, joka sisältää huippulaatuisia omega rasvahappoja, jotka tutkitusti hellivät ja ravitsevat vanhan koiran ikääntyvää ihoa ja turkkia. Ruoka sisältää myös todellisen nivelten voitelupaketin. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään seniori-ikäisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Senior on hypoallergeeninen senioriruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiravanhukselle.

Koostumus:

Ruskea riisi (26%), maissi, kuivattu siipikarjanliha (21,5%), kaura, sokerijuurikas, siipikarjan rasva (4,5%), kuivattu kala, panimohiiva, siipikarjan maksa, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, vitamiinit, lohiöljy, glukosamiini (0,035%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,035%), prebiootti FOS (0,03%), prebiootti MOS (0,03%), kondroitiinisulfaatti (0,025%).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 22%, rasvapitoisuus 12%, raakatuhka 6%, raakakuitu 3%, omega-6 -rasvahapot 2,6%, omega-3 -rasvahapot 0,52%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,866 IU, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000 IU, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111 IU, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106 IU, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Sinkkisulfaatti 275 mg, rautasulfaatti monohydraatti 28 mg, aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327 mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 105 mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39 mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47 mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20 mg, vedetön kalsiumjodaatti 1,52 mg, seleenihiiva 95,65 mg.

Senioriruoka, joka on täynnä terveyshyötyjä:

  Hypoallergeeninen senioriruoka – 100 % luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
  Ei sisällä vehnää, nautaa, possua, lammasta tai soijatuotteita
  Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
  C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat vanhan koiran immuunijärjestelmää
  Prebiootit FOS ja MOS tukevat tukevat ja tasapainottavat vanhenevan koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
  Omega-3 ja omega-6 rasvahapot hellivät vanhenevaa ihoa ja turkkia
  Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute tukevat kaikki yhdessä ikääntyvän koiran nivelten ja rustojen toimintaa
  Valmistuksessa on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita
  Erityisen maukas senioriruoka ilman lisättyjä makuaineita

 Milloin koirasta tulee seniori-ikäinen?

Seniori-iän katsotaan yleisesti alkavan siitä, kun koira on oletetun elinikänsä puolivälissä. Koska pienet koirat elävät keskimäärin pidempään kuin suuret koirat, ne tulevat seniori-ikäisiksi myöhemmin kuin suuret. Tästä syystä voidaan ajatella, että koiran seniori-ikä alkaa noin 5-8 -vuotiaana.

 Ikääntyvän koiran painoa on syytä tarkkailla

Kun koira vanhenee, sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeet muuttuvat. Ikääntyvällä koiralla on vaarana huomaamaton painon nousu, joten vanhenevan koiran painoa on syytä pitää silmällä. Jos koiran paino alkaa nousta, on hyvä vaihtaa senioriruoka CLINIVET Adult Light kevytruokaan.


Katso CLINIVET Adult Senior -video

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.


Valmistusmaa: Pohjois-Irlanti

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
CLINIVET Adult Senior

4 kg, 14 kg (ilmainen toimitus!)

42 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka ikääntyville koirille

 1. Saksanpaimenkoira Gini, 7 vuotta

  Ginille on syötetty koko koiran iän ajan milloin mitäkin ruokaa, eikä mikään ole tuntunut sopivan. Gini on sairastanut nivelrikkoa jo kolme vuotta ja ollut hieman apaattinen ja äreä, ei ole innostunut edes leikkimään. Nyt koira on syönyt Clinivet Adult Senioria puolen vuoden ajan ja se on aivan erilainen kuin aikaisemmin! Gini leikkii, jaksaa ja haluaa tehdä asioita ja olla koko ajan mukana. Nyt on löytynyt Ginille täydellinen ruoka.

 2. Monirotuinen Mara, 9 vuotta

  Koira tykännyt ruoasta ja ulosteiden määrä vähentynyt uuden ruoan myötä. Voin suositella tätä tuotetta ystäville.

 3. Cockerspanieli Dani, 8 vuotta

  Koirani nirso ja vatsa herkkä. Clinivet ollut käytössä noin 2 vuotta ja olemme tyytyväisiä.

 4. Fieldspanieli Louie, 9 vuotta

  Ruoka on maistunut hyvin. Vatsa toimii hyvin ja turkki kiiltää.

 5. Harmaa Norjanhirvikoira Noki, 12 vuotta

  Maittavuus erinomainen ja muutenkin sopii oikein hyvin.

 6. Monirotuinen Edi, 12 vuotta

  Ruoka maistui hyvin nirsolle koiralle, turkista tuli elinvoimaisempi ja koira voi muutenkin todella hyvin. Tässä on meille ainakin ruoka kohdallaan!

 7. Nina

  Maistuu nirsollekkin koiralle. Tämä tuli vastaan kun etsin nivelrikosta kärsivälle koiralle sopivaa ruokaa.

 8. Tommi S

  Ensivaikutelma täysi kymppi. 8 vuotias allerginen ja leikattu labbisuros tykkää. Ja mikä parasta ei ole ruuan vaihto aiheuttanut muuta kuin positiivista painonpudotusta.

 9. Tommi S

  Aikaisemmin olen palautetta antanut ensivaikutelmasta. Nyt on ruoka todettu laadukkaaksi ja erittäinkin toimivaksi, positiivisen palautteen aika. Ainakin meidän 7- ja 8-vuotiaiden labbisten kanssa ruuan vaihto Clinivettiin on ollut napakymppi. Varsinkin vanhempi allerginen ja sterilisoitu uros labbis on pysynyt erittäin sopusuhtaisessa kunnossa. Painonhallinta helppoa tinkimättä kuitenkaan energiatasosta, myös koiran raajojen liikkuvuus pysynyt hyvällä tasolla. Nuorempi 7 vuotias labbis viettää varsinkin syksyllä liikkuvampaan menoa mm. sorsametsällä ja kokemukset hyviä myös nuoremmalla. Olen antanut samaa ruokaa jotta saan senior ruuan hyvät edut, toki luonnollisesti hieman isompia määriä johtuen aktiivisemmasta harrastuksesta. Hyvin siis maistuu ja koirat virkeitä. Lämpimästi suosittelen.

 10. viivinen83

  Lähes pussi loppuun syöty. Suomenlapinkoira kastroitu uros 11,5v ja nivelvaivoja ollut. Selvästi huomannut, että koirasta tullut vetreämpi. Närästävät öljylisät on voinut jättää pois. Närästys loppunut. Painoa on pudonnut ja silti koiran vatsa täyttyy pienemmästä määrästä mitä aiemmin söi. Leikkisyys on palautunut ja jaksaa lenkeillä mukavasti. Ei mitään hokkuspokkustemppuja tapahtunut, mutta selvästi eron huomaa. Minusta tuntuu, että seniorin elämänlaatu on parantunut. Ja myös läheiset ihmiskaverit ovat huomanneet miten häntä heiluu enemmän kuin ennen!

 11. Elina V

  Aivan loistava tuote 9-vuotiaalle atoopikko bokserille. Ja paketti saapui virheettömänä todella nopeasti. Arvosana 10 🙂

 12. Labbis Una 10 vuotta

  Loistava ruoka mummokoiralle. Tassujen anturoiden välit olivat aiemmin jatkuvasti punaiset ja kutisivat. Nyt on tassut kunnossa ja mummokoira kiittää. Samoin omistaja!

 13. Kari K

  Maistuva senioriruoka, joka on pitänyt vanhan leonbergin selän lihakset hyvässä kunnossa.

 14. Leevi

  Nivelrikkoa sairastavalle koiravanhukselle hyvä ruoka. Koira on selkeesti nyt pirteämpi ja liikkuu vetreämmin. Nappulakoko sopii kaikenkokoisille koirille. Myös hampaat on pysyneet hyvänä kun olen antanut nappulat kuivana.

 15. Jack russel 13-vee

  Hyvä senioriruoka vanhalle russelille. Nirso koira syö tätä mielellään.

 16. Risto L

  Ostin tätä ruokaa ensimmäisen kerran kun kaveri suositteli. Koiralla oli ennen jatkuvasti tassut punaiset ja se nuoli varpaita. Uuden ruuan myötä koiran tassutulehdukset on jäänyt pois ja varpaiden lutkutus loppunut.

 17. Ville N

  Kuulin, että muut koirakerhon vanhat koirat ovat syöneet Clinivetin seniori-ruokaa. Siksi tilasin tätä ruokaa meidän koiralle. Hyvin on sopinut. Ja maistunut.

 18. Ari V

  Nivelkremppaiselle iäkkäälle koiralle parasta mahdollista muonaa. Liikkuminen helpottunut ja vatsakin voi hyvin.

 19. Jonttu

  Hyvä seniorinappula. Koirakin tykkää.

 20. Mix-rotuinen Manteli 12-v

  Koiravanhukselle korkealaatuinen kuivaruoka. Sopiva nappulakoko.

 21. Milja C

  10-vuotiaalle spanielille tämä ruoka on sopinut hyvin.

 22. Nelli M

  Hyvä laatu ja kohtuu hinta.

 23. Maritta N

  Senioriruoka, josta koirakin tykkää. Täyden viiden pisteen ruoka.

 24. Liisi P

  Koiravanhus kiittää.

 25. Erja S

  Hyvä senioriruoka, josta kaksi saksanpaimenkoiraa tykkäävät. Toisella on aina ollut vatsan kanssa kotain pientä häikkää, mutta nyt on molempien mahat kunnossa.

 26. Pepe E

  Ostin Petholicilta ensin hammasjuttuja ja nyt päätin kokeilla myös tätä ruokaa. Vaikuttaa laadukkaalta ja koira tykkää kovastikin.

 27. Hanna A

  Koiravanhus syö joka kerta kupin tyhjäksi, vaikka on yleensä aika ronkeli.

 28. Juha & Hector

  Ei moitittavaa.

 29. Olli T

  Koiranruualla ja koiranruualla on iso ero. Tämä on sopinut koiralleni todella hyvin ja saanut aikaan silmin nähtäviä parannuksia koiran ihon ja turkin kunnossa.

 30. Mike M

  En tiedä kuvittelenko, mutta nivelrikkoa sairastavan koiran liikkuminen on parantunut. Ainakin ylös nouseminen on helpompaa.

 31. Tuulia L

  Mummokoiran lemppariruoka.

 32. Ville P

  Hyvä ruoka. Koira tykkää.

 33. Emma J

  Seniorikoiran turkki on saanut kiiltoa tästä kuivaruuasta.

 34. Nina A

  Hetkessä häviää kupista nämä raksut.

 35. Liisa-Riitta M

  Pitäkää huolta koiravanhuksista. Ne on ansainnu parasta syötävää!

 36. Antti V

  Laatumuona

 37. Juulia T

  Tämä kuivaruoka on sopinut hyvin 13-vuotiaalle bokserille.

 38. Emmi S

  Suosittelen kaikille koiramummoille ja koiravaareille.

 39. Venla H

  Ollut hyvä ruoka vanhalle koiralle.

 40. Nenna

  Nivelvaivoista kärsivä 13-vuotias noutaja piristyi tämän kuivaruuan myötä. Kiitos.

 41. Uki L

  Maittava kuivamuona seniorille, joka yleensä ei niin piittaa nappuloista.

 42. Ulla M

  Nappuloiden koko on hyvä seniorille ja ruoka maistuu.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.