fbpx

CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka ikääntyville koirille

(14 tuotearviota)

29,9069,90

CLINIVET Adult Senior on vehnätön senioriruoka vanhenevalle ja jo ikääntyneelle koiralle. Se sisältää huippulaatuisia omega-rasvahappoja, jotka tutkitusti hellivät ja ravitsevat vanhan koiran ihoa ja turkkia. Lisäksi siinä on mukana ylivertainen nivelten voitelupaketti; glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään seniori-ikäisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Senior on hypoallergeeninen koiranruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiralle.

Erinomaista vastinetta rahoille!

 Valmistettu ilman eläinkokeita.

 Toimitus 3,90 €.
 Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.
 Ilmainen kotiinkuljetus yli 120 € tilauksille.

Pakkauskoot: 4 kg (7,47€/kg) ja 15 kg (4,66€/kg).

Poista

Kuvaus

Senioriruoka ikääntyvälle koiralle

Senioriruoka, joka sopii vanhenevalle ja jo ikääntyneelle koiralle. CLINIVET Adult Senior on vehnätön senioriruoka, joka sisältää huippulaatuisia omega rasvahappoja, jotka tutkitusti hellivät ja ravitsevat vanhan koiran ikääntyvää ihoa ja turkkia. Ruoka sisältää myös todellisen nivelten voitelupaketin. Glukosamiini, kondroitiini, MSM, C-vitamiini ja yucca-uute auttavat kaikki yhdessä pitämään seniori-ikäisen koiran nivelet ja rustot terveinä ja liikkuvina.

CLINIVET Adult Senior on hypoallergeeninen senioriruoka, joten sitä voidaan suositella myös herkkävatsaiselle ja herkkäihoiselle koiravanhukselle.

Koostumus:

Ruskea riisi (26%), maissi, kuivattu siipikarjanliha (21,5%), kaura, sokerijuurikas, siipikarjan rasva (4,5%), kuivattu kala, panimohiiva, siipikarjan maksa, kokonainen pellavansiemen, kuivattu kananmuna, kivennäisaineet, vitamiinit, lohiöljy, glukosamiini (0,035%), metyylisulfonyylimetaani (MSM)(0,035%), prebiootti FOS (0,03%), prebiootti MOS (0,03%), kondroitiinisulfaatti (0,025%).

Ravintoaineet:

Raakaproteiini 22%, rasvapitoisuus 12%, raakatuhka 6%, raakakuitu 3%, omega-6 -rasvahapot 2,6%, omega-3 -rasvahapot 0,52%.

Vitamiinit/kg:

A-vitamiini (retinyyliasetaatti) 14,866iu, D3-vitamiini (kolekalsiferoli) 1,000iu, E-vitamiini (alfa-tokoferoli) 111iu, C-vitamiini (askorbyyli monofosfaatti) 106iu, beetakaroteeni 1,25mg.

Hivenaineet/kg:

Sinkkisulfaatti monohydraatti 275mg, rautasulfaatti monohydraatti 298mg, aminohappojen sinkkikelaattihydraatti 327mg, mangaanisulfaatti monohydraatti 108mg, kuparisulfaatti pentahydraatti 39mg, aminohappojen kuparikelaattihydraatti 47mg, aminohappojen rautakelaattihydraatti 20mg, vedetön kalsiumjodiitti 1,52mg, seleenihiiva 95,65mg.

Senioriruoka, joka on täynnä terveyshyötyjä:

 Hypoallergeeninen – 100 % luonnollinen koostumus ilman keinotekoisia lisäaineita
 Ei sisällä vehnää, nautaa, possua, lammasta tai soijatuotteita
 Myös herkkäihoiselle ja herkkävatsaiselle koiralle
 C-vitamiini, beetakaroteeni ja seleeni tukevat vanhan koiran immuunijärjestelmää
 Prebiootit FOS ja MOS tukevat tukevat ja tasapainottavat vanhenevan koiran suolistobakteerikannan tervettä toimintaa ja ruoansulatusta
 Omega-3 ja omega-6 rasvahapot hellivät vanhenevaa ihoa ja turkkia
 Mukana nivelten todellinen tehopaketti: glukosamiini, kondroitiini, MSM ja C-vitamiini tukevat ikääntyvän koiran nivelten ja rustojen toimintaa
 Valmistuksessa on käytetty vain ihmisravinnoksi luokiteltuja raaka-aineita
 Erityisen maukas ilman lisättyjä makuaineita

Milloin koirasta tulee seniori-ikäinen?

Seniori-iän katsotaan yleisesti alkavan siitä, kun koira on oletetun elinikänsä puolivälissä. Koska pienet koirat elävät keskimäärin pidempään kuin suuret koirat, ne tulevat seniori-ikään myöhemmin kuin suuret. Tästä syystä koiran seniori-ikä alkaa 5-8 -vuotiaana.

Ikääntyvän koiran painoa on syytä tarkkailla

Kun koira vanhenee, sen perusaineenvaihdunta hidastuu ja energiantarve vähenee, jolloin sen ravitsemustarpeetkin muuttuvat. Ikääntyvällä koiralla on vaarana huomaamaton painon nousu, joten vanhenevan koiran painoa on syytä pitää silmällä. Jos koiran paino alkaa nousta, on syytä siirtyä CLINIVET Adult Light kevytruokaan.

Katso CLINIVET Adult Senior -video

Katso Mistä on CLINIVET koiranruoka tehty -video.

Mistä on CLINIVET -koiranruoka tehty?

CLINIVET -koiranruoat on valmistettu vihreästä luonnostaan tunnetussa Pohjois-Irlannissa, paikallisesta kananlihasta, Altantin valtamerestä pyydetyistä pienistä, rasvaisista kaloista ja norjalaisesta lohiöljystä.

Me Clinivetillä CLINIVETillä pidämme tärkeänä, että ruokaan käytetyn lihan laatu ja kasvatusolot ovat eurooppalaisten vaatimusten mukaisia, kananliha, kala ja löhiöljy eivät sisällä hormoneja tai turhia antibiootteja.

Yhtä tärkeää meille on käytettyjen kalojen valinnoilla ja pyynnillä tehdyt vastuulliset valinnat sekä kasvien viljelyssä käytettyjen kasvinsuojeluaineiden asianmukainen ja kestävä käyttö.

CLINIVET -täysravinnoissa käytetty riisi on viljelty Etelä-Amerikan pohjoisosassa sijaitsevassa harvaan asutussa Guyanassa, joka on kuuluisa henkeäsalpaavan vihreästä, puhtaasta luonnosta ja missä on edelleen jäljellä koskematonta sademetsää. Olemme tästä erittäin ylpeitä, sillä suurin osa maailman riisistä viljellään Intiassa ja Kiinassa, jotka ovat tiheästi asuttuja maita ja joissa maaperä, vesi ja ilmasto ovat paikoin erittäin saastuneita.

Kaikki CLINIVET -täysravintojen sisältämät raaka-aineet on yhtä helposti luettavissa ja ymmärrettävissä kuin meidän ihmisten ruokien sisältämät valmistusaineet. Ne eivät sisällä mitään epämääräistä, kuten “eläinperäisiä”, “kasviperäisiä” tai “EU-alueella hyväksyttyjä” ainesosia, joiden sisältöä tai merkitystä pitää arvailla.

Korkealaatuiset, ihmisravinnoksi luokitellut raaka-aineet takaavat sen, että CLINIVET -täysravinnot ovat erittäin herkullisia ja maku tulee puhtaasti luonnon omista raaka-aineista.

Ei eläinkokeille

Tiesitkö, että suuri osa Suomessakin markkinoilla olevista koirien ja kissojen ruoista on testattu epäeettisillä eläinkokeilla, joissa on aiheutettu tarpeetonta kipua koe-eläiminä olleille koirille ja kissoille. Eläimillä testataan eri ainesosien ja koostumusten vaikutusta esimerkiksi erilaisten vaivojen parantamiseen tai painonhallintaan.

PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) on maailman suurin eläinten oikeuksia puolustava järjestö. PETA on laatinut listan yrityksistä, jotka eivät suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. CLINIVET löytyy PETAn listalta, sillä CLINIVET ei suoraan tai epäsuorasti suorita eläimille haitallisia tutkimuksia. Ainoastaan ruokien maittavuus testataan eläimillä.

Koiranruokien annostusohje

Oletko epävarma sopivan ruokamäärän löytämisessä. Alla olevassa taulukossa on ohjeelliset ruokamäärät, mutta kannattaa muistaa, että mikään taulukko ei voi tietää tarkkaan juuri sinun koirasi energian tarvetta. Energian tarpeeseen vaikuttavat monet tekijät kuten koiran ikä, rotu ja aktiivisuus. Siksi on tärkeää seurata koiran vyötärön ympärystä ja jos vyötärölinja katoaa, vähennetään ruokaa ja jos koira laihtuu, lisätään ruokaa.

annostusohje

Sopivan koiranruoan valinta

Tarvitsetko sopivan apua koirallesi sopivan ruoan valitsemiseen. Taulukosta voit katsoa, mikä ruoka on hyvä vaihtoehto juuri sinun lemmikillesi. Huomaa, että sopivia vaihtoehtoja voi olla useitakin.sopiva koiranruoka

CLINIVET -videot

 

Mistä on CLINIVET koiranruoat tehty?

CLINIVET Puppy ja CLINIVET Large Puppy pennuille ja emoille

CLINIVET Adult Large – isoille koirille

CLINIVET Adult Senior – ikääntyville koirille

CLINIVET Adult Energy – aktiivisille koirille

14 arviota tuotteelle CLINIVET Adult Senior – Vehnätön senioriruoka ikääntyville koirille

 1. Saksanpaimenkoira Gini, 7 vuotta

  Ginille on syötetty koko koiran iän ajan milloin mitäkin ruokaa, eikä mikään ole tuntunut sopivan. Gini on sairastanut nivelrikkoa jo kolme vuotta ja ollut hieman apaattinen ja äreä, ei ole innostunut edes leikkimään. Nyt koira on syönyt Clinivet Adult Senioria puolen vuoden ajan ja se on aivan erilainen kuin aikaisemmin! Gini leikkii, jaksaa ja haluaa tehdä asioita ja olla koko ajan mukana. Nyt on löytynyt Ginille täydellinen ruoka.

 2. Monirotuinen Mara, 9 vuotta

  Koira tykännyt ruoasta ja ulosteiden määrä vähentynyt uuden ruoan myötä. Voin suositella tätä tuotetta ystäville.

 3. Cockerspanieli Dani, 8 vuotta

  Koirani nirso ja vatsa herkkä. Clinivet ollut käytössä noin 2 vuotta ja olemme tyytyväisiä.

 4. Fieldspanieli Louie, 9 vuotta

  Ruoka on maistunut hyvin. Vatsa toimii hyvin ja turkki kiiltää.

 5. Harmaa Norjanhirvikoira Noki, 12 vuotta

  Maittavuus erinomainen ja muutenkin sopii oikein hyvin.

 6. Monirotuinen Edi, 12 vuotta

  Ruoka maistui hyvin nirsolle koiralle, turkista tuli elinvoimaisempi ja koira voi muutenkin todella hyvin. Tässä on meille ainakin ruoka kohdallaan!

 7. Nina

  Maistuu nirsollekkin koiralle. Tämä tuli vastaan kun etsin nivelrikosta kärsivälle koiralle sopivaa ruokaa.

 8. Tommi S

  Ensivaikutelma täysi kymppi. 8 vuotias allerginen ja leikattu labbisuros tykkää. Ja mikä parasta ei ole ruuan vaihto aiheuttanut muuta kuin positiivista painonpudotusta.

 9. Tommi S

  Aikaisemmin olen palautetta antanut ensivaikutelmasta. Nyt on ruoka todettu laadukkaaksi ja erittäinkin toimivaksi, positiivisen palautteen aika. Ainakin meidän 7- ja 8-vuotiaiden labbisten kanssa ruuan vaihto Clinivettiin on ollut napakymppi. Varsinkin vanhempi allerginen ja sterilisoitu uros labbis on pysynyt erittäin sopusuhtaisessa kunnossa. Painonhallinta helppoa tinkimättä kuitenkaan energiatasosta, myös koiran raajojen liikkuvuus pysynyt hyvällä tasolla. Nuorempi 7 vuotias labbis viettää varsinkin syksyllä liikkuvampaan menoa mm. sorsametsällä ja kokemukset hyviä myös nuoremmalla. Olen antanut samaa ruokaa jotta saan senior ruuan hyvät edut, toki luonnollisesti hieman isompia määriä johtuen aktiivisemmasta harrastuksesta. Hyvin siis maistuu ja koirat virkeitä. Lämpimästi suosittelen.

 10. viivinen83

  Lähes pussi loppuun syöty. Suomenlapinkoira kastroitu uros 11,5v ja nivelvaivoja ollut. Selvästi huomannut, että koirasta tullut vetreämpi. Närästävät öljylisät on voinut jättää pois. Närästys loppunut. Painoa on pudonnut ja silti koiran vatsa täyttyy pienemmästä määrästä mitä aiemmin söi. Leikkisyys on palautunut ja jaksaa lenkeillä mukavasti. Ei mitään hokkuspokkustemppuja tapahtunut, mutta selvästi eron huomaa. Minusta tuntuu, että seniorin elämänlaatu on parantunut. Ja myös läheiset ihmiskaverit ovat huomanneet miten häntä heiluu enemmän kuin ennen!

 11. Elina V

  Aivan loistava tuote 9-vuotiaalle atoopikko bokserille. Ja paketti saapui virheettömänä todella nopeasti. Arvosana 10 🙂

 12. Labbis Una 10 vuotta

  Loistava ruoka mummokoiralle. Tassujen anturoiden välit olivat aiemmin jatkuvasti punaiset ja kutisivat. Nyt on tassut kunnossa ja mummokoira kiittää. Samoin omistaja!

 13. Kari K

  Maistuva senioriruoka, joka on pitänyt vanhan leonbergin selän lihakset hyvässä kunnossa.

 14. Leevi

  Nivelrikkoa sairastavalle koiravanhukselle hyvä ruoka. Koira on selkeesti nyt pirteämpi ja liikkuu vetreämmin. Nappulakoko sopii kaikenkokoisille koirille. Myös hampaat on pysyneet hyvänä kun olen antanut nappulat kuivana.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *