Kissanruoka verkkokauppa – suomalaiset kissanruoat verkkokaupasta

kissanuoka verkkokauppa

Kissanruoka verkkokauppa, josta saat tuoreet kissanruoat suoraan lähimpään noutolokeroon tai kotiovellesi asti. Verkkokauppa palvelee vuoden jokaisena päivänä ja toimittaa tilaukset nopeasti. Kanta-asiakkaana saat aina parhaat hinnat ja kaikki ostokset kerryttävät bonusta, joilla saa alennusta seuraavasta tilauksestasi.

Edulliset tai jopa ilmaiset toimitukset, sillä yli 70€ arvoiset tilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Kissanruoat maahantuojan varastosta

Me PetHolicilla pidämme tärkeänä, että kaikki lemmikkien omistajat saavat kissojen ruoat mahdollisimman tuoreina ja asianmukaisesti säilytettyinä ja kuljetettuina.

Kun ostat kissanruoat meiltä, saat tilaamasi tuotteet nopeasti ja luotettavasti sinne minne haluat. Valitsemaasi noutolokeroon tai kotiovelle asti. Yli 99% tilauksista lähtee viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Lisäksi valikoima on korkealaatuinen ja asiakkaalle aina edullinen.

Esittelyssä PetHolic.Net kissanruoka verkkokauppa

Lyder kissanruoat valmistetaan Suomessa, suomalaisista raaka-aineista. Valikoimasta löytyy kaiken ikäisille kissoille sopiva ruoka. Korkealaatuinen, lisäaineeton kissanruoka auttaa pitämään kissan optimaalisessa kunnossa ja ehkäisee virtsakivien ja karvapallojen syntymistä sekä edistää kissan hampaiden terveyttä. Lisäksi ne ehkäisevät monia muita sairauksia ja terveysongelmia kuten nivelrikkoa, allergioita ja ylipainoa. Sen lisäksi, että Lyder kissanruoat ovat terveellisiä, ne myös maistuvat herkullisilta. Sen takaavat ihmisravinnoksi luokitellut, kotimaiset raaka-aineet.

Jos kaipaat lisää lukemista, tutustu myös artikkeleihin:

  Voiko hyvä kissanruoka olla halpaa
  Kissan virtsakiteet on viheliäinen ongelma
 Kissan ylipaino ei ole ainoastaan kosmeettinen asia