Hyvä koirashampoo pitää ihon ja turkin terveenä

hyvä koirashampooHyvä koirashampoo pitää koiran ihon ja turkin terveenä ja helppohoitoisena. Laadukas shampoo ravitsee turkkia, tekee siitä joustavan, sileän ja helppohoitoisen, mutta ei latista karvaa. Kukapa ei toivoisi omalle koiralle auringonvalossa kiiltävää, tuulessa rennosti liehuvaa turkkia!

Mistä tietää, että koirashampoo on laadukasta?

Lemmikkieläinliikkeiden hyllyt pursuavat useita vaihtoehtoja. Sieltä löytyy omat shampoot pitkäkarvaiselle, lyhytkarvaiselle, karkeakarvaiselle, sileäkarvaiselle, mustalle, valkoiselle ja vieläpä monelle rodulle omat shampoot. Laadukkaan vaihtoehdon tunnistaa kuitenkin aina siitä, että korkealaatuinen koirashampoo sisältää paljon hoitavia aineita. Oxyfresh Shampoo on laadukas koirashampoo, joka sopii kaikille koirille.

Mistä hyvä koirashampoo helposti takkuuntuvalle turkille?

Monet koiranomistajat taistelevat helposti takkuuntuvien turkkien kanssa ja onkin totta, että on useita sellaisia rotuja, joiden turkki takkuuntuu helposti. Myös turkin laatu, koiran ikä ja monet muut tekijät vaikuttavat siihen, miten helposti koiran turkki takkuuntuu. Markkinoilla on myös erillisiä takkujen selvittämiseen tarkoitettuja aineita, mutta useimmiten pesu korkealaatuisella shampoolla ja turkin harjaaminen ja kampaaminen riittävät pitämään takut poissa.

Tarvitseeko koiran turkki hoitoainetta?

Pesun jälkeen koiran turkkiin on hyvä lisätä hoitoainetta, mikäli shampoo itsessään ei sisällä hoitoainetta. Hoitoaine ravitsee turkkia ja tekee turkista sileän ja helppohoitoisen samalla kun se poistaa sähköisyyttä. Siksi hyvä koirashampoo usein sisältää myös hoitoaineen.

Kun koiran turkin pesee säännöllisesti aina kun se on likainen, turkin lisäksi myös iho pysyy terveenä ja kimmoisana. Oxyfresh Shampoo sisältää myös hoitoaineen ja se pitää koiran ihon ja turkin terveenä ja joustavana.

Miten koiran turkki pestään?

Koira kannattaa pestä kylpyhuoneessa, missä on saatavana juoksevaa, lämmintä vettä. Ensin koira kastellaan huolellisesti kauttaaltaan lämpimällä vedellä siten, että turkki kastuu ihoon asti. Sitten laimennettu shampoo levitetään kauttaaltaan koiran turkkiin ja vaahdotetaan hellävaraisesti. Hoitoainetta sisältävän shampoon annetaan vaikuttaa muutama minuutti, jonka jälkeen turkki huuhdotaan huolellisesti ja koira kuivataan pyyhkeeseen.

Pesun yhteydessä on hyvä tarkastaa myös koiran korvat ja tarvittaessa puhdistaa ne Oxyfresh Korvanpuhdistusaineella.

Näillä tuotteilla hoidat koirasi

Jos kaipaat lisää lukemista, tutustu myös artikkeleihin:

  Koiran korvat ja niiden hoito
  Koiranpennun hoito on antoisaa ja palkitsevaa
  Koiran kynsien leikkaus ja Koiran hampaiden pesu

Lähetä kommentti

Piditkö tästä kirjoituksesta? Mistä muusta aiheesta haluaisit lukea?