Ale!

Lyder Luomukana – koiran märkäruoka

(6 tuotearviota)

4,90147,00

Luomu täysravinto kaikille koirille. Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, kotimaisista luomu raaka-aineista. Ne sisältävät runsaasti lihaa ja niissä on höysteenä kasviksia, marjoja ja yrttejä. Lisäksi ruokaan on lisätty koiran nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä koiran luustolle tärkeää kalsiumia.

  Toimitus 4,90 €.

  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Osta kerralla enemmän ja säästä:

 • 1 x 280 g (4,90 € / kpl)
 • 12 x 280 g (4,49 € / kpl)
 • 24 x 280 g (4,29 € / kpl)
 • 36 x 280 g (4,08 € / kpl)
Poista

Kuvaus

Luomu koiranruoka – suomalainen luomuruoka koiralle

Luomu koiranruoka on suomalainen koiran luomuruoka, joka valmistetaan Suomessa, kotimaisesta luomukanan koipireisilihasta. Kaikki Lyder koiranruoat valmistetaan Suomessa, 100% suomalaisista raaka-aineista. Ne sisältävät runsaasti suomalaista lihaa ja niissä on höysteenä kotimaisia kasviksia, hamppua, puolukkaa, karpaloa ja persiljaa. Lisäksi ruokiin on lisätty koiran nivelten hyvinvointia ylläpitävää glukosamiinia ja kondroitiinisulfaattia sekä luustolle tärkeää kalsiumia.

Suomalainen luomu koiranruoka on turvallinen valinta

Suomalainen luomu koiranruoka on turvallista lähiruokaa koiralle. Meillä harvaan asutussa Suomessa on tunnetusti puhdas luonto, puhdas maaperä, puhdas vesi sekä korkea hygieniataso. Näistä syistä meillä on saatavana runsaasti hyvälaatuisia raaka-aineita. Näistä korkealaatuisista raaka-aineista me Lyderillä valitsemme parhaat ja valmistamme niistä huippulaadukasta märkäruokaa koirille. Lisäksi Suomessa tuotantoeläinten kohtelu muuhun maailmaan, jopa muuhun Eurooppaan verrattuna, on hyvää.

HUOM! Vaikka Lyder Luomukana on valmistettu luomu raaka-aineista, siinä ei ole vihreää luomumerkkiä, koska Suomessa ei ole omaa, kansallista  luomustandardia lemmikkieläinten ruoille.

Koostumus:

Luomuliha 55% (luomukanan koipireisiliha 50%, luomunaudan sydän 3%, luomunaudan maksa 2%), luomukanan lihaliemi 24,25%, luomuperuna, luomuporkkana, luomukaurahiutale, luomuhamppu, mineraalit, puolukka, karpalo, persilja.

Ravintoaineet:

Raakavalkuainen 13 %, raakarasva 4,5 %, raakatuhka 1,6 %, raakakuitu 1,3 %. Kosteuspitoisuus 76 %, kuiva-ainepitoisuus 24 %.

Hivenaineet/kg:

Kalium 2,7 g/kg, kalsium 2,1 g/kg, kupari <5 mg/kg, magnesium 0,4 g/kg, mangaani 5,2 mg/kg, natrium 0,5 g/kg, rauta 26 mg/kg, sinkki <20 mg/kg, fosfori 1,7 g/kg.

Lisätty:

Glukosamiini, kondroitiinisulfaatti, kalsium.

Ruokintasuositus

Koiran tarvitsema ravinnon määrä vaihtelee koiran koon, iän, aktiivisuuden ja yksilöllisen tarpeen mukaan, joten sopiva ravinnon määrä selviää usein vain kokeilemalla. Aikuiselle koiralle on hyvä antaa kaksi ateriaa päivässä ja aterioiden lisäksi koiralla tulee aina olla saatavana raikasta vettä.

Karkea arvio koiran tarvitsemasta ruokamäärästä:
 • 1 – 10 kg – 1 rasia
 • 10 – 25 kg – 2 rasiaa
 • 25 – 40 kg – 3 rasiaa
 • 40 – 70 kg – 4 rasiaa

Jos koira saa märkäruoan lisäksi muuta ravintoa, märkäruoan määrää vähennetään vastaavasti.

Peltiarasian edut

Peltirasiaan pakatut Lyder märkäruoat säilyvät avaamattomana huoneenlämmössä 5 vuotta valmistuksesta ja avatuissa rasioissa ruoka säilyy jääkaapissa 1-3 päivää. Parasta ennen päivä on painettu rasian pohjaan.

Lyder -peltirasiat on valmistettu 80-90% kierrätetystä materiaalista ja tyhjät purkit voidaan käytön jälkeen edelleen kierrättää viemällä ne metallinkierrätyspisteeseen, jonka tunnet metallinkierrätysmerkistä.

Korkealaatuiset peltirasiat on vuorattu sisäpuolelta elintarvikepinnoitteella, joten rasioista ei pääse liukenemaan haitallisia metalleja ruokaan.

Suomalainen koiran luomuruoka – sopivasti energiaa

Koska kaikki koirat ovat erilaisia, eri ikäisiä ja niillä on erilaisia liikuntatottumuksia ja yksilöllisiä tarpeita, myös niiden energiatarve on erilainen. Myös koirien makutottumukset vaihtelevat. Näistä syistä Lyder koiranruokien valikoimaan on tulossa useita eri makuvaihtoehtoja ja valikoima laajenee koko ajan.

Valmistaja: Lyderpetfood.fi

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
Mitat Ei saatavilla/-tietoa
Lyder Luomukana koiranruoka

1 x 280 g, 12 x 280 g, 24 x 280 g (ilmainen toimitus!), 36 x 280 g (ilmainen toimitus!)

6 arviota tuotteelle Lyder Luomukana – koiran märkäruoka

 1. Elisa K

  Kallis mutta hintansa arvoinen.

 2. Niina J

  En raaski joka päivä antaa mutta muutaman kerran viikossa kuitenkin. Gurmee ruoka, sanoisin.

 3. Tuire F

  Hurmaava tuoksu, voisin syödän itsekin.

 4. Nikke

  Piristävä uutuusmaku.

 5. Eila O

  Koirani menee ihan hulluksi kun näkee, että purkki avataan.

 6. Ulrika C

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *