fbpx

Oxyfresh Dental trio – koirille ja kissoille

61,70

Oxyfresh Dental Trio sisältää kaiken koiran ja kissan hampaiden hoitoon. Paketissa on Oxyfresh hammasgeeli (130g), Oxyfresh hammassuihke (89ml) ja veteen lisättävä Oxyfresh hammasliuos (473ml). Mikä näistä on sinun suosikkisi?

Oxyfresh on eläinlääkäreiden suosittelema hoitosarja jo yli 30 vuoden ajan.

  Toimitus 5,33 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

KESÄALE: Oxyfresh Dental trion tilaajalle Oxyfresh hammasliuos (arvo 16,90€) ilmaiseksi!

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Kuvaus

Oxyfresh Dental trio – koiralle ja kissalle

Oxyfresh hammasgeeli

Oxyfresh Hammasgeeli koiralle ja kissalle puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti lemmikkien hampaat ja ikenet. Oxyfresh Hammasgeeli ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä. Geeli on hajuton ja mauton.

Käyttö: Ota geeliä sormelle ja annostele suoraan koiran tai kissan suuhun (ikenille). Siinä kaikki! Geeli jätetään suuhun vaikuttamaan. Ei tarvitse harjata.

Oxyfresh hammasgeelin voi ostaa myös erikseen.

Hammassuihke

Oxyfresh hammassuihke puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja ikeniä. Helppo ja nopea käyttää: suihkauta suoraan  koiran tai kissan suuhun (ikenille) ja jätä vaikuttamaan. Siinä kaikki! Harjaamista ei tarvita.

Oxyfresh hammassuihkeen voi ostaa myös erikseen.

Liuos

Oxyfresh Liuos on koiran ja kissan juomaveteen lisättävä neste, joka on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäisen suuhygienian hoitoon. Liuos puhdistaa ja hoitaa koiran ja kissan hampaita, hoitaa ikeniä ja raikastaa hengityksen. Oxyfresh Liuos ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä.

Oxyfresh Liuosta on erittäin helppo ja käyttää. Pieni määrä liuosta lisätään koiran ja kissan juomaveteen ja siinä kaikki. Juomavesi vaihdetaan tuoreeseen tarpeen mukaan ja uusi annos liuosta lisätään vesiastiaan. Harjaamista ei tarvita.

Koska Oxyfresh Liuos on täysin hajuton ja mauton, joten se ei vaikuta juomaveden maistuvuuteen.

Koiran ja kissan hampaiden puhdistus ja suuhygienian hoito ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kokeile ja huomaa, miten vaivatonta koiran ja kissan hampaiden hoito voi olla!

Oxyfresh liuosta voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh hammasgeelin tai Oxyfresh hammassuihkeen kanssa, jotka tehostavat liuoksen vaikutusta. Liuoksen voi ostaa myös erikseen.

oxyfresh-ear-cleaner-korvanpuhdistusaine

Valmistusmaa: USA.

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Dental trio – koirille ja kissoille”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *