PetzLife Hammassuihke – Hammaskiven hoitoon

Arvio 4.94 5:stä perustuen 17 asiakkaan arvotukseen.
(14 tuotearviota)

39,9079,80

PetzLife -hammassuihke puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita. Suihkepulloon pakattu PetzLife -hammassuihke on helppo ja nopea käytössä. Se suihkastaan suoraan koiran tai kissan suuhun ja jätetään vaikuttamaan. Harjaamista ei tarvita.

Se ei ainoastaan ennaltaehkäise suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä. Ja kaikki tämä hoituu helposti ja edullisesti kotona. Ilman hankalia hammasharjoja ja -tahnoja.

Jos suihke ei kuulosta sopivalta vaihtoehdolta, kannattaa kokeilla Oxyfresh hammasgeeliä. Suihkeessa ja geelissä on sama teho ja samat vaikuttavat aineet. Jos lemmikksisi on tempperamenttinen tai ei pidä siitä, että sen suuta tai hampaita kosketellaan, geeli on silloin helpompi käyttää. Sitä ei tarvitse levitellä hampaisiin, sillä se leviää kaikkialle suussa syljen mukana.

Pakkauskoko: 118 ml, noin 400 suihkausta.

  Yli 70 € tilaukset ilman toimitusmaksua.

TARJOUSPAKETTI: Osta kaksi PetzLife hammassuihketta, saat hajua poistavan PetzLife Odorz Off -suihkeen ilmaiseksi! (arvo 15,90 €)

Poista

Kuvaus

PetzLife – Hammassuihke kissan ja koiran hammaskivi -ongelmien hoitoon

PetzLife hammassuihke puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita. Spray-pulloon pakattu PetzLife hammassuihke on helppo ja kätevä käyttää ja sen käyttö vie vain hetken. PetzLife hammassuihke ei ainoastaan ennaltaehkäise suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä. Ja kaikki tämä hoituu helposti ja edullisesti kotona. Ilman hankalia hammasharjoja ja -tahnoja. Jos suihke ei kuulosta sopivalta vaihtoehdolta, kannattaa kokeilla Oxyfresh hammasgeeliä. Suihkeessa ja geelissä on molemmissa sama teho. Jos lemmikksisi on tempperamenttinen tai ei pidä siitä, että sen suuta tai hampaita kosketellaan, geeli on todennäköisesti silloin helpompi käyttää. Kumpaakaan ei tarvitse levitellä hampaisiin, sillä ne leviävät kaikkialle suussa syljen mukana.

Käyttöohjeet:

PetzLife hammassuihke suihkutetaan suoraan ikenille ja jätetään vaikuttamaan. Alle 6 kg lemmikille 2-3 suihkaisua, 7-16 kg 3-4 suihkaisua, 17-28 kg 4-5 suihkaisua ja yli 28 kg 5-6 suihkaisua kerralla. Jos plakkia ja hammaskiveä on jo kertynyt, käytetään kahdesti päivässä niin kauan kunnes plakki ja hammaskivi ovat kokonaan poissa, jonka jälkeen jatketaan käyttöä kerran päivässä tai vähintään joka toinen päivä. Näin saadaan kissan ja koiran hammaskivi pysymään poissa. Jos plakkia ja hammaskiveä ei vielä ole kertynyt, käytetään ennaltaehkäisevästi kerran päivässä tai vähintään joka toinen päivä. Älä anna ruokaa tai vettä 30 minuuttia ennen ja jälkeen hoidon.

Säilytys

Säilytetään huoneenlämmössä, suojassa auringonpaisteelta. Parasta ennen päivä on pakkauksen pohjassa, jonka jälkeen suihketta säilyy noin 6 kk.

100 % luonnontuote

Kaikki PetzLife -tuotteet ovat lemmikeille, omistajille ja ympäristölle turvallisia, 100 % luonnontuotteita.  

Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään PetzLife hampaidenpuhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Sen käyttö on vaivatonta ja se auttaa lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Eläinlääkäri Marika Oksanen, Kangasniemen Eläinlääkäri

Koostumus

Vaikuttavat aineet

Kaikissa PetzLifen hampaidenhoitotuotteissa on samat vaikuttavat aineet:

1. Rypäleen siemenuute
• estää plakin muodostumista hampaisiin
• auttaa vähentämään iensairauksia
• sisältää proantosyaniidia, jolla on vahvoja antioksidanttiominaisuuksia

2. Greipin siemenuute
• sisältää C- ja E-vitamiinia ja bioflavodoideja
• tasapainottaa pH-arvoa
• auttaa hoitamaan hampaan vieruskudoksen sairauksia
• puhdistaa, parantaa ja tukee immuunijärjestelmän toimintaa

3. Etyylialkoholi
• antibakteerinen, estää haitallisten bakteerien leviämistä
• lisää muiden ainesosien tehoa

4. Timjamiöljy
• sisältää luonnollisia, antimikrobisia ominaisuuksia
• taistelee ientulehdusta ja pahanhajuista hengitystä vastaan

5. Neemöljy
• estää plakin muodostumista (bakteerien tarttumasta hampaisiin)
• ehkäisee ja hoitaa iensairauksia
• antibakteerinen
• luonnollinen hengityksen raikastaja

6. Piparminttuöljy
• sisältää voimakkaita antiseptisiä ominaisuuksia
• tehokas pahanhajuista hengitystä aiheuttavia bakteereita vastaan
• sisältää omega-3 rasvahappoja sekä A- ja C-vitamiineja

Lisäksi lohenmakuisessa hampaidenpuhdistusgeelissä on makua antamassa aitoa villin lohen öljyä, jossa on runsaasti terveellisiä EPA- ja DHA-rasvahappoja.

Kaikki PetzLife -tuotteet ovat lemmikeille, omistajille ja ympäristölle turvallisia, 100 % luonnontuotteita.

Hampaiden hoidosta

Koiran ja kissan hampaiden hoidon merkitys

Hyväkuntoinen suu ja hampaat ovat tärkeä osa lemmikkien hyvinvointia sekä yleisterveyttä. Aivan kuten meillä ihmisilläkin. Kukapa ei tietäisi, minkälaiselta tuntuu kun hammasta särkee. Entäpä jos jomotus jatkuisi vuodesta toiseen tulehdusten ja muiden hammasongelmien vuoksi? Tutkimusten mukaan jopa 80 % yli 3-vuotiaista koirista kärsii ientulehduksista. Eikä lemmikki osaa itse kertoa särkevistä hampaista.

Puhtaat hampaat

Kaikki lähtee liikkeelle puhtaista hampaista. Puhtaat, terveet hampaat ja terveet kudokset suussa parantavat lemmikkisi elämänlaatua, vaikuttavat sen yleisterveyteen ja parantavat useiden muiden tautien ennustetta ja pienentävät riskejä kirurgisten operaatioiden yhteydessä. Lisäksi lemmikin kanssa on mukavampi touhuta kun sen hengitys tuoksuu raikkaalta.

Pahanhajuinen hengitys

Pahanhajuinen hengitys ei ole ainoastaan mukavuusasia vaan se on yksi viesti hammasongelmista. Esimerkiksi tulehdus suussa ja hammaskivi ovat yleisiä syitä pahanhajuiseen hengitykseen. Siksi pahanhajuiseen hengitykseen on syytä puuttua.

Plakki

Likaisten hampaiden pinnassa näkyvä tahmea kerros on plakkia. Plakki on bakteeriyhdyskunta, sitkeä ja tahmea peite, joka kiinnittyy hampaiden pinnalle ja ikeniin ja edesauttaa iensairauksien syntymistä. Mikäli plakki saa olla tarpeeksi kauan hampaan pinnalla, se aiheuttaa ientulehduksen ja alkaa muuttua kovaksi hammaskiveksi.

Hammaskivi

Hammaskiveä kehittyy helposti erityisesti vanheneville koirille ja kissoille. Ne hampaat, jotka nuorena vielä kiiltelivät hohtavan valkoisina, saattavat olla vanhempana ikenien läheltä kellertävät tai jo kovan hammaskivimassan peitossa. Pahimmassa tapauksessa koko hammas on epätasainen ja hammaskiven peitossa. Erityisesti takahampaissa on usein hammaskiveä vaikka etuhampaissa ei muutosta olisi havaittavissa.

Ientulehdus

Ientulehdusta aiheuttaa hampaiden pinnalle kertyvä plakki, joka kovettuessaan muodostaa hammaskiveä. Plakki ja hammaskivi työntyvät ikenen alle muodostaen syviä taskuja, joissa kudosta tuhoavat bakteerit viihtyvät. Hoitamattomana ientulehdus voi johtaa hampaan irtoamiseen. Tulehdusbakteerit saattavat myös edetä verenkiertoon, mikä johtaa pahimmillaan verenmyrkytykseen. Tulehtuneet ikenet ovat tavallisesti turvonneet, punaiset tai jopa vuotavat verta. Tavallisin oire on pahanhajuinen hengitys.

Koska koirien ja kissojen suun ja hampaiden terveys ja hyvinvointi lähtee liikkeelle puhtaista hampaista, niiden hampaat tulisi puhdistaa päivittäin. PetzLife -suihkeella tai geelillä se on helppoa ja edullista ja sen voi tehdä itse kotona.

14 arviota tuotteelle PetzLife Hammassuihke – Hammaskiven hoitoon

 1. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Monirotuiset Ellu ja Onni

  Hyvä aine. On selkeästi ollut apua hammaskiveen.

 2. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Australian Labradoodle Muska, 1,5 vuotta

  Tuotteen käyttö vasta aloitettu. Koira antaa suosiolla suihkuttaa suuhunsa, odottelemme tuloksia. Kiva, että mukana oli erillinen tuoteseloste. Nopea toimitus.

 3. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Jack Russel Sulo, 9 vuotta

  Viikon käyttökokemus, pahanhajuinen hengitys on jo hävinnyt.

 4. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Japaninpystykorva Dastyn, 2 vuotta

  Helppo laittaa hankalallekin koiralle ja tuntuu toimivan.

 5. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Espanjanvesikoira Hjallis, 3 vuotta

  Tehokas aine.

 6. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Chihuahua Stara, 8 vuotta

  Todella tehokas! Ihan Uskomaton.

 7. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Monirotuiset Ellu 7 vuotta ja Onni 10 vuotta

  Hyvä aine. Selvästi auttanut.

 8. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Cavalier kingcharlesinspanieli Zorro, 4 v

  Jo muutamassa päivässä, koiralla puhtaan näköiset hampaat ja hengitys raikastunut. Oikeasti toimii!!

 9. Arvostelu tuotteesta: 4 / 5

  Heidi P

  Erittäin raikas hengitys!

 10. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Villakoirat

  Toimii. Hengitys raikas ja hammaskivi alkanut huomattavasti poistua. Olen käyttänyt vain viikon. Suosittelen.

 11. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Susanna K

  Helppo ja vaivaton tapa käyttää! Nopea toimitusaika. Vasta aloitettu käyttö, innolla odotan tuloksia:)

 12. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Johanna

  Vuoden ikäisellä koirallani on ientulehdus kulmahampaan luona. Jo yhden käyttökerran jälkeen ikenessä oleva patti pieneni. Koirani ei hirveästi arvostanut makua, mutta eiköhän pian opi tähän tulevaan päivittäiseen tapaan.

 13. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Big smile

  Koiralla hieman hammaskiveä. Levitin pikkuisen samalla hangaten topsilla geeliä hammaskiveen. Kerran päivässä. Nyt mennyt 5 päivää käytön aloittamisesta ja hammaskiveä jäljellä huomattavasti vähemmän. Loisto ostos. Hyvältä myös tuntuu maistuvan.

 14. Arvostelu tuotteesta: 5 / 5

  Laila O

  Tilaamani seniori-ruoka tuntuu todella maittavan koiralleni (kohta 12 v.) ja yllätyksekseni hammassuihke on kuukaudessa saanut ikenet ja hammasjuuret näyttämään terveemmiltä (raikkaammilta). Paha haju on myös vähentynyt, muttei vielä kokonaan poistunut. Mitteliherra ei oikein rakasta suihketta, joten seuraavaksi kokeilen geeliä.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *