Oxyfresh Hammassuihke – Hammaskiven hoitoon

(8 tuotearviota)

17,90

Hajuton ja mauton Oxyfresh hammassuihke puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja ikeniä. Helppo ja nopea käyttää: suihkauta suoraan koiran tai kissan suuhun (ikenille) ja jätä vaikuttamaan. Siinä kaikki! Harjaamista ei tarvita.

Voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh -hammasgeelin tai juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh -liuoksen kanssa, jotka tehostavat suihkeen vaikutusta.

  Toimitus 5,33 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoko: 89 ml.

Varastossa

Tästä tuotteesta saat 18 bonuspistettä.

Kuvaus

Hammassuihke – hampaiden ja hammaskiven hoitoon

Hammassuihke koiran ja kissan päivittäisen suuhygienian hoitoon. Oxyfresh Hammassuihke puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koiran ja kissan hampaita ja hoitaa ikeniä. Helppo ja nopea käyttää: suihkauta suoraan koiran tai kissan suuhun (ikenille) ja jätä vaikuttamaan. Siinä kaikki! Harjaamista ei tarvita. Koska suihke on täysin hajuton ja mauton, sen käyttö onnistuu hyvin tempperamenttisten lemmikkien kanssa.

Oxyfresh Hammassuihketta voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh -hammasgeelin tai juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh -liuoksen kanssa, jotka tehostavat hammassuihkeen vaikutusta.

Oxyfresh Hammassuihke ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan se auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä. Suihkeen avulla koiran ja kissan hampaiden puhdistus ja hoito onnistuu helposti, nopeasti ja edullisesti kotona. Ilman harjaamista.

Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Ne ovat turvallisia myös tiineille ja imettäville koira- ja kissaemoille.

Täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:

  RAIKAS HENGITYS – Hyvästi koiran ja kissan pahanhajuinen hengitys. Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
  PUHTAAT HAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa koiran ja kissan hampaat ja ehkäistä ja hoitaa lemmikin hammas- ja iensairauksia.
  TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koiran ja kissan suusairauksia taistelemalla plakkia, hammaskiveä ja ientulehdusta vastaan.
  ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, joten ei pistele tai arsytä koiran tai kissan herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeli), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsitraatti), Chlorophyllin Copper Complex (klorofylliini kupariseos), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti).

[box] Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään Oxyfresh hampaidenpuhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Niiden käyttö on vaivatonta ja ne auttavat lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on jo kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Eläinlääkäri Marika Oksanen, Kangasniemen Eläinlääkäri[/box]

Valmistusmaa: USA.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.


 

Lisätiedot

Paino 0,1 kg
Mitat 20 × 15 × 4 cm

8 arviota tuotteelle Oxyfresh Hammassuihke – Hammaskiven hoitoon

 1. Weera W

  Toimiva hammasspray, joka tuntuu olevan myös tehokas. Halvempi kuin vastaava geeli, mutta pienempi pullo. Helppo käyttää, ei haise tai maistu millekään.

 2. Ulla D

  Kätevän kokoinen pullo myös matkalle mukaan. Helppo käyttää, pelkkä suihkutus riittää.

 3. Niina W

  Vihdoinkin sellainen putsaaja, joka oikeesti putsaa!

 4. Janika V

  Helppoköyttöinen suihke, jota koira antaa suosiolla laittaa.

 5. Annina D

  Spraypullo, joka on kätevän kokoinen mukaan otettavaksi. Viikon ollut vasta käytössä. Helppo suihkutella.

 6. Emily V

  Näppärä käyttää. Pullo isolle koiralle liian pieni, mutta pienemmälle varmaan ihan hyvä koko.

 7. Vilma S

  Mun pienelle koiralle sopiva koko. Isommalle tilaisin geelin.

 8. Juulia T

  Tämä suihke on aina matkalla mukana. Geeli on käytössä kotona.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.