Oxyfresh Hammassuihke – Hammaskiven hoitoon

16,90

Oxyfresh hammassuihke puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita. Helppo ja nopea käyttää: suihkaise suoraan  koiran tai kissan suuhun (ikenille). Siinä kaikki! Suihke jätetään vaikuttamaan suuhun, hankaamista tai harjaamista ei tarvita. Koska suihke on täysin mauton, sen käyttäminen onnistuu hyvinkin tempperamenttisten lemmikkien kanssa. Voidaan käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh -hammasgeelin tai juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh -liuoksen kanssa, jotka tehostavat hammassuihkeen vaikutusta.

Pakkauskoko: 89 ml.

 Yli 70 € tilaukset ilman toimitusmaksua.

Varastossa

Kuvaus

Oxyfresh hammassuihke – hammaskiven hoitoon

Oxyfresh hammassuihke puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita. Helppo ja nopea käyttää: suihkaise suoraan  koiran tai kissan suuhun (ikenille). Siinä kaikki! Suihke jätetään vaikuttamaan suuhun, hankaamista tai harjaamista ei tarvita. Koska suihke on täysin mauton, sen käyttäminen onnistuu hyvinkin tempperamenttisten lemmikkien kanssa.

Hammassuihketta voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh -hammasgeelin tai juomaveteen sekoitettavan Oxyfresh -liuoksen kanssa, jotka tehostavat hammassuihkeen vaikutusta.

Oxyfresh hammassuihke ei ainoastaan ennaltaehkäise suu- ja hammasongelmia, vaan se auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä. Oxyfresh hammassuihke onkin monipuolinen tuote koirien ja kissojen hammaskiven ja päivittäisen suuhygienian hoitoon. Suihkeen avulla koiran ja kissan hampaiden puhdistus hoituu helposti, nopeasti ja edullisesti kotona. Ilman hankalia hammasharjoja ja -tahnoja.

Hyödyt:

 RAIKAS HENGITYS – Hyvästi pahanhajuinen hengitys. Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
 PUHTAAT HAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa koirien ja kissojen ja ehkäistä hammas- ja iensairauksia.
 TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koirien ja kissojen suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammskiveä vastaan.
 ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, joten ei pistele tai arsytä herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
 BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Chondrus Crispus (karrageeli), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsitraatti), Chlorophyllin Copper Complex (klorofylliini kupariseos), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidi), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti).

Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään Oxyfresh hampaidenpuhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Niiden käyttö on vaivatonta ja se auttaa lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Eläinlääkäri Marika Oksanen, Kangasniemen Eläinlääkäri

Valmistusmaa: USA.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.

Hampaiden hoidosta

Koiran ja kissan hampaiden hoidon merkitys

Hyväkuntoinen suu ja hampaat ovat tärkeä osa lemmikkien hyvinvointia sekä yleisterveyttä. Aivan kuten meillä ihmisilläkin. Kukapa ei tietäisi, minkälaiselta tuntuu kun hammasta särkee. Entäpä jos jomotus jatkuisi vuodesta toiseen tulehdusten ja muiden hammasongelmien vuoksi? Tutkimusten mukaan jopa 80 % yli 3-vuotiaista koirista kärsii ientulehduksista. Eikä lemmikki osaa itse kertoa särkevistä hampaista.

Puhtaat hampaat

Kaikki lähtee liikkeelle puhtaista hampaista. Puhtaat, terveet hampaat ja terveet kudokset suussa parantavat lemmikkisi elämänlaatua, vaikuttavat sen yleisterveyteen ja parantavat useiden muiden tautien ennustetta ja pienentävät riskejä kirurgisten operaatioiden yhteydessä. Lisäksi lemmikin kanssa on mukavampi touhuta kun sen hengitys tuoksuu raikkaalta.

Pahanhajuinen hengitys

Pahanhajuinen hengitys ei ole ainoastaan mukavuusasia vaan se on yksi viesti hammasongelmista. Esimerkiksi tulehdus suussa ja hammaskivi ovat yleisiä syitä pahanhajuiseen hengitykseen. Siksi pahanhajuiseen hengitykseen on syytä puuttua.

Plakki

Likaisten hampaiden pinnassa näkyvä tahmea kerros on plakkia. Plakki on bakteeriyhdyskunta, sitkeä ja tahmea peite, joka kiinnittyy hampaiden pinnalle ja ikeniin ja edesauttaa iensairauksien syntymistä. Mikäli plakki saa olla tarpeeksi kauan hampaan pinnalla, se aiheuttaa ientulehduksen ja alkaa muuttua kovaksi hammaskiveksi.

Hammaskivi

Hammaskiveä kehittyy helposti erityisesti vanheneville koirille ja kissoille. Ne hampaat, jotka nuorena vielä kiiltelivät hohtavan valkoisina, saattavat olla vanhempana ikenien läheltä kellertävät tai jo kovan hammaskivimassan peitossa. Pahimmassa tapauksessa koko hammas on epätasainen ja hammaskiven peitossa. Erityisesti takahampaissa on usein hammaskiveä vaikka etuhampaissa ei muutosta olisi havaittavissa.

Ientulehdus

Ientulehdusta aiheuttaa hampaiden pinnalle kertyvä plakki, joka kovettuessaan muodostaa hammaskiveä. Plakki ja hammaskivi työntyvät ikenen alle muodostaen syviä taskuja, joissa kudosta tuhoavat bakteerit viihtyvät. Hoitamattomana ientulehdus voi johtaa hampaan irtoamiseen. Tulehdusbakteerit saattavat myös edetä verenkiertoon, mikä johtaa pahimmillaan verenmyrkytykseen. Tulehtuneet ikenet ovat tavallisesti turvonneet, punaiset tai jopa vuotavat verta. Tavallisin oire on pahanhajuinen hengitys.

Koska koirien ja kissojen suun ja hampaiden terveys ja hyvinvointi lähtee liikkeelle puhtaista hampaista, niiden hampaat tulisi puhdistaa päivittäin. Kun käytettävät tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä, ne eivät takuulla jää kaappiin keräämään pölyä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Hammassuihke – Hammaskiven hoitoon”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *