Oxyfresh Liuos – Hampaiden puhdistukseen

19,90

Hyvästi pahanhajuinen hengitys! Oxyfresh liuos puhdistaa ja hoitaa tehokkaasti koirien ja kissojen hampaita. Kätevä käyttää: lisää vain korkillinen liuosta juomaveteen ja siinä kaikki. Harjaamista ei tarvita. Liuos on hajuton ja mauton. Saatavana myös Oxyfresh hammasgeeli, jota voi käyttää erikseen tai yhdessä liuoksen kanssa tehostamassa vaikutusta.

  RAIKAS HENGITYS – Hyvästi pahanhajuinen hengitys! Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
  PUHTAAT JAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa koirien ja kissojen ja ehkäistä hammas- ja iensairauksia.
  TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koirien ja kissojen suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammskiveä vastaan.
  ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, joten ei pistele tai arsytä herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Pakkauskoko: 473 ml. Riittoisuus: Pullo riittää 94 litraan juomavettä.

  Yli 70 € tilaukset ilman toimitusmaksua.

Tarjous: Postitamme kahdelle Oxyfresh tuotteen ostajalle PetzLife Odorz Off suihkeen veloituksetta!

Varastossa

Kuvaus

Oxyfresh liuos – hampaiden puhdistus ja hammaskiven ehkäisy on helppoa

Oxyfresh liuos puhdistaa ja hoitaa koirien ja kissojen hampaita ja on tehokas tuote koiran ja kissan kokonaisvaltaiseen suuhygienian hoitoon. Lisäksi sitä on erittäin helppo ja käyttää. Pieni määrä Oxyfresh liuosta lisätään koiran ja kissan juomaveteen ja siinä kaikki. Juomavesi vaihdetaan tuoreeseen tarpeen mukaan ja uusi korkillinen liuosta lisätään vesiastiaan. Harjaamista ei tarvita. Koska liuos on täysin hajuton ja mauton, sen käyttäminen onnistuu myös tempperamenttisten lemmikkien kanssa. Oxyfresh hammasliuos ei ainoastaan ennaltaehkäise suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä, joten se on monipuolinen tuote koirien ja kissojen hammaskiven hoitoon ja koko suun puhdistukseen. Ja kaikki tämä hoituu helposti ja edullisesti kotona. Ilman hankalia hammasharjoja ja hammastahnoja. Koiran ja kissan hampaiden puhdistus ja hammaskiven ehkäisy ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kokeile ja ihastu!

Oxyfresh liuosta voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh hammasgeelin kanssa, jolloin saadaan tehostettua aineiden vaikutusta.

Hyödyt:

  RAIKAS HENGITYS – Hyvästi pahanhajuinen hengitys! Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
  PUHTAAT JA HAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa koirien ja kissojen hampaita ja ehkäistä hammas- ja iensairauksia.
  TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koirien ja kissojen suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammskiveä vastaan.
  ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai kemikaaleja, joten ei pistele tai arsytä herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Koostumus: 

Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsirtaatti),  Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidia), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti)

Valmistusmaa: USA.

Säilytys: Säilytetään huoneenlämmössä. Parasta ennen päiväys paketissa.

oxyfresh-liuos

Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään hampaiden puhdistukseen tarkoitettua geeliä tai suihketta kotona. Sen käyttö on vaivatonta ja se auttaa lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Eläinlääkäri Marika Oksanen, Kangasniemen Eläinlääkäri

Hampaiden hoidosta

Koiran ja kissan hampaiden hoidon merkitys

Hyväkuntoinen suu ja hampaat ovat tärkeä osa lemmikkien hyvinvointia sekä yleisterveyttä. Aivan kuten meillä ihmisilläkin. Kukapa ei tietäisi, minkälaiselta tuntuu kun hammasta särkee. Entäpä jos jomotus jatkuisi vuodesta toiseen tulehdusten ja muiden hammasongelmien vuoksi? Tutkimusten mukaan jopa 80 % yli 3-vuotiaista koirista kärsii ientulehduksista. Eikä lemmikki osaa itse kertoa särkevistä hampaista.

Puhtaat hampaat

Kaikki lähtee liikkeelle puhtaista hampaista. Puhtaat, terveet hampaat ja terveet kudokset suussa parantavat lemmikkisi elämänlaatua, vaikuttavat sen yleisterveyteen ja parantavat useiden muiden tautien ennustetta ja pienentävät riskejä kirurgisten operaatioiden yhteydessä. Lisäksi lemmikin kanssa on mukavampi touhuta kun sen hengitys tuoksuu raikkaalta.

Pahanhajuinen hengitys

Pahanhajuinen hengitys ei ole ainoastaan mukavuusasia vaan se on yksi viesti hammasongelmista. Esimerkiksi tulehdus suussa ja hammaskivi ovat yleisiä syitä pahanhajuiseen hengitykseen. Siksi pahanhajuiseen hengitykseen on syytä puuttua.

Plakki

Likaisten hampaiden pinnassa näkyvä tahmea kerros on plakkia. Plakki on bakteeriyhdyskunta, sitkeä ja tahmea peite, joka kiinnittyy hampaiden pinnalle ja ikeniin ja edesauttaa iensairauksien syntymistä. Mikäli plakki saa olla tarpeeksi kauan hampaan pinnalla, se aiheuttaa ientulehduksen ja alkaa muuttua kovaksi hammaskiveksi.

Hammaskivi

Hammaskiveä kehittyy helposti erityisesti vanheneville koirille ja kissoille. Ne hampaat, jotka nuorena vielä kiiltelivät hohtavan valkoisina, saattavat olla vanhempana ikenien läheltä kellertävät tai jo kovan hammaskivimassan peitossa. Pahimmassa tapauksessa koko hammas on epätasainen ja hammaskiven peitossa. Erityisesti takahampaissa on usein hammaskiveä vaikka etuhampaissa ei muutosta olisi havaittavissa.

Ientulehdus

Ientulehdusta aiheuttaa hampaiden pinnalle kertyvä plakki, joka kovettuessaan muodostaa hammaskiveä. Plakki ja hammaskivi työntyvät ikenen alle muodostaen syviä taskuja, joissa kudosta tuhoavat bakteerit viihtyvät. Hoitamattomana ientulehdus voi johtaa hampaan irtoamiseen. Tulehdusbakteerit saattavat myös edetä verenkiertoon, mikä johtaa pahimmillaan verenmyrkytykseen. Tulehtuneet ikenet ovat tavallisesti turvonneet, punaiset tai jopa vuotavat verta. Tavallisin oire on pahanhajuinen hengitys.

Koska koirien ja kissojen suun ja hampaiden terveys ja hyvinvointi lähtee liikkeelle puhtaista hampaista, niiden hampaat tulisi puhdistaa päivittäin. Kun käytettävät tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä, ne eivät takuulla jää kaappiin keräämään pölyä.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Oxyfresh Liuos – Hampaiden puhdistukseen”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *