fbpx

Oxyfresh Liuos – Suuhygienian hoitoon

(29 tuotearviota)

16,9024,90

Oxyfresh Liuos on koiran ja kissan juomaveteen lisättävä neste, joka on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäisen suuhygienian hoitoon. Liuos puhdistaa ja hoitaa koiran ja kissan hampaita, hoitaa ikeniä ja raikastaa hengityksen. Oxyfresh Liuos ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä.

Oxyfresh Liuosta on erittäin helppo ja käyttää. Pieni määrä liuosta lisätään koiran ja kissan juomaveteen ja siinä kaikki. Juomavesi vaihdetaan tuoreeseen tarpeen mukaan ja uusi annos liuosta lisätään vesiastiaan. Harjaamista ei tarvita.

Koska Oxyfresh Liuos on täysin hajuton ja mauton, joten se ei vaikuta juomaveden maistuvuuteen.

Koiran ja kissan hampaiden puhdistus ja suuhygienian hoito ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kokeile ja huomaa, miten vaivatonta koiran ja kissan hampaiden hoito voi olla!

  Toimitus 5,33 €.
  Ilmainen toimitus yli 70 € tilauksille.

Pakkauskoot: 89ml (matkakoko), 236ml (kissalle tai pienelle koiralle) ja 473 ml (koiralle).

Poista

Kuvaus

Oxyfresh liuos  – Kissan ja koiran suuhygienian hoito

Oxyfresh Liuos on koiran ja kissan juomaveteen lisättävä neste, joka on tarkoitettu koiran ja kissan päivittäisen suuhygienian hoitoon. Liuos puhdistaa ja hoitaa koiran ja kissan hampaita, hoitaa ikeniä ja raikastaa hengityksen. Oxyfresh Liuos ei ainoastaan ennaltaehkäise koiran ja kissan suu- ja hammasongelmia, vaan auttaa poistamaan jo olemassa olevaa plakkia ja hammaskiveä sekä pahanhajuista hengitystä samalla kun se hoitaa ikeniä.

Oxyfresh Liuosta on erittäin helppo ja käyttää. Pieni määrä liuosta lisätään koiran ja kissan juomaveteen ja siinä kaikki. Juomavesi vaihdetaan tuoreeseen tarpeen mukaan ja uusi annos liuosta lisätään vesiastiaan. Harjaamista ei tarvita.

Koska Oxyfresh Liuos on täysin hajuton ja mauton, joten se ei vaikuta juomaveden maistuvuuteen. Oxyfresh liuosta voidaan käyttää myös lemmikkien juoma-automaateissa

Koiran ja kissan hampaiden puhdistus ja suuhygienian hoito ei ole koskaan ollut näin helppoa. Kokeile ja huomaa, miten vaivatonta koiran ja kissan hampaiden hoito voi olla!

Oxyfresh liuosta voi käyttää sellaisenaan tai yhdessä Oxyfresh hammasgeelin tai Oxyfresh hammassuihkeen kanssa, jotka tehostavat liuoksen vaikutusta.

Sen lisäksi, että kaikki Oxyfresh tuotteet ovat tehokkaita, ne ovat myös turvallisia lemmikeille, omistajille ja ympäristölle. Ne ovat turvallisia myös tiineille ja imettäville koira- ja kissaemoille.

Täynnä terveyttä edistäviä vaikutuksia:

  RAIKAS HENGITYS – Hyvästi pahanhajuinen hengitys! Patentoitu Oxygene® ei peitä pahoja hajuja toisella hajulla, vaan neutralisoi ne nopeasti ja turvallisesti.
  PUHTAAT JA HAMPAAT JA IKENET – Helppo tapa puhdistaa ja hoitaa koiran ja kissan hampaita ja ehkäistä hammas- ja iensairauksia.
  TORJUU PLAKKIA JA HAMMASKIVEÄ – Auttaa vähentämään koiran ja kissan suusairauksia taistelemalla plakkia ja hammaskiveä vastaan.
  ALKOHOLITON – Ei sisällä alkoholia tai haitallisia kemikaaleja, joten se ei pistele tai arsytä koiran ja kissan herkkiä suun limakalvoja tai ikeniä.
  BONUS – Auttaa kontrolloimaan bakteereja ja edistää haavojen paranemista.

Koostumus:

Water/Aqua (vesi), Stabilized Chlorine Dioxide Oxygene® (stabiloitu klooridioksidi Oxygene®), Zinc Acetate (sinkkiasetaatti), Sodium Citrate (natriumsirtaatti),  Chlorophyllin-Copper Complex (klorofylliini-kuparikompleksi), Sodium Benzoate (natriumbentsoaatti), Sodium Hydroxide (natriumhydroksidia), Citric Acid (sitruunahappo), Potassium Sorbate (kaliumsorbaatti)

Valmistusmaa: USA.

Katso miten helppoa Oxyfresh liuoksen käyttö on.

oxyfresh-liuos

Eläinlääkärin työssäni hoidan usein koirien ja kissojen suu- ja hammasongelmia. Vastaanotolla suosittelen kaikkia koirien ja kissojen omistajia käyttämään hampaiden puhdistukseen tarkoitettuja Oxyfresh liuosta, geeliä tai suihketta kotona. Niiden käyttö on vaivatonta ja ne auttavat lemmikkien hampaita pysymään puhtaina ja terveinä. Erityisen tärkeää niiden käyttö on silloin, jos hampaisiin on jo kertynyt plakkia tai hammaskiveä sekä hammaskiven poiston jälkeen.

Eläinlääkäri Marika Oksanen, Kangasniemen Eläinlääkäri

Hampaiden hoidosta

Koiran ja kissan hampaiden hoidon merkitys

Hyväkuntoinen suu ja hampaat ovat tärkeä osa lemmikkien hyvinvointia sekä yleisterveyttä. Aivan kuten meillä ihmisilläkin. Kukapa ei tietäisi, minkälaiselta tuntuu kun hammasta särkee. Entäpä jos jomotus jatkuisi vuodesta toiseen tulehdusten ja muiden hammasongelmien vuoksi? Tutkimusten mukaan jopa 80 % yli 3-vuotiaista koirista kärsii ientulehduksista. Eikä lemmikki osaa itse kertoa särkevistä hampaista.

Puhtaat hampaat

Kaikki lähtee liikkeelle puhtaista hampaista. Puhtaat, terveet hampaat ja terveet kudokset suussa parantavat lemmikkisi elämänlaatua, vaikuttavat sen yleisterveyteen ja parantavat useiden muiden tautien ennustetta ja pienentävät riskejä kirurgisten operaatioiden yhteydessä. Lisäksi lemmikin kanssa on mukavampi touhuta kun sen hengitys tuoksuu raikkaalta.

Pahanhajuinen hengitys

Pahanhajuinen hengitys ei ole ainoastaan mukavuusasia vaan se on yksi viesti hammasongelmista. Esimerkiksi tulehdus suussa ja hammaskivi ovat yleisiä syitä pahanhajuiseen hengitykseen. Siksi pahanhajuiseen hengitykseen on syytä puuttua.

Plakki

Likaisten hampaiden pinnassa näkyvä tahmea kerros on plakkia. Plakki on bakteeriyhdyskunta, sitkeä ja tahmea peite, joka kiinnittyy hampaiden pinnalle ja ikeniin ja edesauttaa iensairauksien syntymistä. Mikäli plakki saa olla tarpeeksi kauan hampaan pinnalla, se aiheuttaa ientulehduksen ja alkaa muuttua kovaksi hammaskiveksi.

Hammaskivi

Hammaskiveä kehittyy helposti erityisesti vanheneville koirille ja kissoille. Ne hampaat, jotka nuorena vielä kiiltelivät hohtavan valkoisina, saattavat olla vanhempana ikenien läheltä kellertävät tai jo kovan hammaskivimassan peitossa. Pahimmassa tapauksessa koko hammas on epätasainen ja hammaskiven peitossa. Erityisesti takahampaissa on usein hammaskiveä vaikka etuhampaissa ei muutosta olisi havaittavissa.

Ientulehdus

Ientulehdusta aiheuttaa hampaiden pinnalle kertyvä plakki, joka kovettuessaan muodostaa hammaskiveä. Plakki ja hammaskivi työntyvät ikenen alle muodostaen syviä taskuja, joissa kudosta tuhoavat bakteerit viihtyvät. Hoitamattomana ientulehdus voi johtaa hampaan irtoamiseen. Tulehdusbakteerit saattavat myös edetä verenkiertoon, mikä johtaa pahimmillaan verenmyrkytykseen. Tulehtuneet ikenet ovat tavallisesti turvonneet, punaiset tai jopa vuotavat verta. Tavallisin oire on pahanhajuinen hengitys.

Koska koirien ja kissojen suun ja hampaiden terveys ja hyvinvointi lähtee liikkeelle puhtaista hampaista, niiden hampaat tulisi puhdistaa päivittäin. Kun käytettävät tuotteet ovat toimivia ja helppokäyttöisiä, ne eivät takuulla jää kaappiin keräämään pölyä.

29 arviota tuotteelle Oxyfresh Liuos – Suuhygienian hoitoon

 1. Nina M

  Ostin Oxyfresh geelin ja liuoksen samaan aikaan ja ne ovat olleet käytössä nyt muutaman viikon. Liuosta olen laittanut päivittäin juomaveteen, geeliä en ole käyttänyt ihan joka päivä, kun en aina muista. Koiran hengitys oli heti raikkaampi. Eron huomasi heti. Suosittelen.

 2. Camilla

  Tämän helpommaksi koiran hampaiden hoito ei enää voi mennä. Koirani on todella valikoiva nirppanokka, mutta tämä liuos uppoaa ilman nikottelua.

 3. Kaisa V

  Epäilin aluksi, miten tälläinen liuos voi toimia. Mutta puhdistaa koirien hampaita uskomattoman tehokkaasti. Kaikilla kolmella koirallani oli jonkin verran kertynyt hammaskiveä ja nyt kaikilla puhtaat hampaat. Liuos on ollut käytössä joka päivä yli puoli vuotta ja jää käyttöön.

 4. Jokke

  Pehmitti koiran hammaskiven ja poisti pahan hajun. Nyt on puhtaat hampaat.

 5. Kaisu

  Simppeli käyttää. Hengityskin raikastui heti.

 6. Maarit M

  Tosi riittoisa eikä sisällä koirille vaarallista xylitolia kuten muut vastaavat liuokset. Viikon ollut käytössä. Ensivaikutelma hyvä. Toimii.

 7. Leena S

  Kolmas pullo korkattu. Tehokas ja riittoisa hampaiden puhdistaja. Monikissataloudessa yksikään kissa ei ole huomannut, että vesikupissa olisi jotain outoa.

 8. Sari J

  Laiskan koiranomistajan unelma!

 9. Aune M

  Tätä ei voi muuta kuin kehua. Hajuton, mauton ja tehokas. Pitäisi olla pakollinen kaikille koirien ja kissojen omistajille.

 10. Castor

  Tilasin tämän liuoksen ja geelin molemmat. Viikko ollut käytössä ja tästä jatketaan.

 11. Annie H

  Yksi suosikkituotteistani. Joka päivä lorahtaa korkillinen koirien vesikuppiin.

 12. Tuula T

  Lyhyt kokemus vasta, mutta hengitys on heti raikastunut ja juomavesi kelvannut.

 13. Pepe E

  Loistava tuote. Ostin tämän ja geelin yhdessä. Ei jälkeäkään hammaskivestä!

 14. Anki B

  Tätä on hehkutettu niin paljon, että oli pakko ostaa, vaikka epäilin, että kissat ei suostu juomaan tätä. Juovat kuitenkin. Helppo tapa hoitaa kissojen hampaita. Suosittelen kaikille kisuille.

 15. Jaana L

  Tätä on lorahtanut kolmen koiran vesikuppiin päivittäin lähes vuoden ajan. Hampaat on puhtaat eikä merkkiäkään hammaskivestä.

 16. Raisa A

  Ostin kissalle, koska sille on aina tullut hammaskiveä. Ei ole enää tullut. Ehkä yhdelle kissalle reilun kokoinen pullo, mutta käyttöaikaa tullessa oli pari vuotta.

 17. Ville O

  Pitäisi olla pakollinen jokaisen koiranomistajan kotona. Sen lisäksi, että on toimiva, on myös halpa.

 18. Jasu

  Helppo, edullinen tehokas. Siinäpä se.

 19. Silja S

  Montaa koirien hammasjuttuja kokeilleena en ollut uskoa, että löytyy toimiva aine. Tämä geeli päivittäisessä käytössä yhdessä saman merkin geelin kanssa ainakin yhdessä lyömätön ase sodassa hammaskiveä vastaan.

 20. Niina S

  Pitäisi olla pakollinen kaikille koirille ja kissoille.

 21. Erkka J

  Helppoa. Pieni tilkka vesikuppiin ja that’s it.

 22. Jannina L

  Viikkon köytön jälkeen tästä on tullut jo tapa.

 23. Joonas A

  Raikastaa hengityksen

 24. Marja M

  Kasvatan pienen rodun koiria, joilla on tunnetusti paljon hammasongelmia. Tällä geelillä ja liuoksella koirieni hampaat ovat paremmassa kunnossa kuin koskaan ja eläinlääkärin kulut ovat pienemmät kuin ikinä. Vetoan eläinlääkäreihin, että ohjaavat käyttämään näitä tuotteita sellaisten sijaan, mistä ei ole mitään hyötyä.

 25. Johanna T

  Tätä on lorautettu vesikuppiin joka päivä.

 26. Maikki N

  Ihanaa, nyt on uusia pullokokoja ja kissallekin paremmpin sopiva koko.

 27. Jenni D

  Pienen tauon jälkeen ostin taas pullon, koska huomasin, että hammaskiveä alkoi taas kertyä uudestaan.

 28. Senni U

  Tästä tykkään. Selkee hyöty.

 29. Pinja L

  Aluksi laitoin liikaa, mutta oikealla annostuksella on selvä muutos.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *